bi bakmışız biz şişmişz yemeğe de doymuşuz kararmızı verip zayıflamyı kafaya koymuşuz

Yok canım yemek çıkmıyor. ilçede çalışıyorum ve seçenek pide, döner yani. Bu yılevden bişiler götürmeyi düşünüyorum bakalım.

o zaman tabi mecbur evden gotureceksin tatlim kendine bi program yaparsan, bugün ne götürsem diye dusunmezsin

heeeeeyyyyy tebrikler kuzuuummm süper bi hafta oldu senin icin, bende cok fena gaza geldim kilonu duyunca ama benim tarihimde en fazla haftada 500 gram verebiliyorum ben, bunyem saskin o yüzden hedefim haftada 500 gram

Ben de gaza geldim İlkay çok mutlu oldum gözle görülür bir değişiklik tabiki yok ama psikolojik olarak kendimi hafif hissetim hala da öyle kilolarımız arasından çok fark var sen zaten 500gr versen yeter haftalık

Benim bünyeme göre aslında daha fazla vermem gerek de bazı şeylerden kolay vazgeçemiyorum bir de hafta sonu zorluyor..

Biliyorsun yarın arkadaşım gelecek mecbur yicem ama tabi abartmadan olacak....

Eşim çaktırmadan sevindi kilo vermeme azmimden dolayı mutlu oldu

15 Eylülde düğün olacaktı o zamana kadar çok istiyordum vermek düğün iptal oldu şimdi hedef kurban bayramı

seni cok kiskandim bebeyiiimmmm
Esinin hosuna gitmistir, daha da gidecek kuzum kurbanda fit olacagiz
bendeee "kilo" vermek istiyorum, gram ne ya

merhaba
perşembe menüm: ballı sirkeli su, nesfit

ara: karpuz, 3 galete, bir dilim beyaz peynir, üzüm

öğlen 15.00: 6 sarma, 2 sigara böreği, bir dilim kek (kadınlar oturması demiştim :2: )

ara: şeftali

akşam 18.30: 5 adet mercimekli köfte, salata, yarım bardak şalgam suyu

ve su

başlarken kilom 58.6 ila 59 arasıydı
bugün: 58

buarada içtiğim 4 bardak şekersiz çayı
ve yürüdüğüm 45 dakikayı yazmayı unutmuşum

Son düzenleme:

minimum 600 gram, harika bi baslangic

minimum 600 gram, harika bi baslangic

göbek çevremdeki devasa simitin birazcık da olsa hafiflediğini görmek güzel
gelecek hafta benimde regl dönemim gelsin tatlılar
spor da kısıtlanacak, ama burası çok motive edici orası bir gerçek
ilk başta kilolarımızın direnç göstermesi normal

direnci benim vücudum gösterdi, seninki gayet iyi bu topik olmasa ben neler yerdim bu hafta yaa

kızlar bu sabah tartıldım 61.6 kg bu kiloyla başlıyorum bugun itibarıylede yazmaya balıcam zaten cumadan cumaya tartılıcam :) çok güzel kilo verenler var darısı başıma hedef 55 :)

tünaydın kızlar işlerim çok yoğun

sabah basküldeki rakamı da görünce sinirim tepeme cıktı.. ya baskül kafayı yedi ya da ben..

muamma olan 91,1 kilomdu geçen hafta ,bugün 91,7

nerdeyse yemek yemiyorum ve de spor yapıyorum ya

akşam geç yiyiyorum diye mi ki :26:

bence baskülun bozuk asli:44:

kolay gelsin. Senle birlikte eşinin kilosunu falanda ölçsen. en az yiyen ve spor yapan sensin bence1 kilodan fazla vermen gerekiyordu. Ya da aslı bi tartı al

bence baskülun bozuk asli:44:

kolay gelsin. Senle birlikte eşinin kilosunu falanda ölçsen. en az yiyen ve spor yapan sensin bence1 kilodan fazla vermen gerekiyordu. Ya da aslı bi tartı al
ben zaten bu kiloda olduguma inanmıyorum orası ayrı. 4 kilo zayıfkenki eşyalarım nasıl oluyor zaten o ayrı da. ben dedim hadi bozuk da olsa cok verirsem morel olur bana..

eşim daha yeni almıstı bizim düğüne yakın yarın sabah onu da bir tarttırcam. acayip sinirim bozuldu..

ama sizleri tebrik ediyorum

benim vücudum direnç gösteriyor hihihii pollaynna aslı

Aslı ben de senin tartıyı bozuk hissediyorum Eşin de tartılsın ya da sen başka bir yerde tekrar tartıl aramızda en dikkatli ve düzenli spor yapan sen varsın :44:

donukpudra vücudun direnç gösteriyor da olabilir sakın bozma benim bi ara 73.5 larda sabitlenmişti sonra birden 71.7 lere dustu devam ett

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…