bi bakmışız biz şişmişz yemeğe de doymuşuz kararmızı verip zayıflamyı kafaya koymuşuz

zayiflayamaz kiiii, zayiflayamaz kiiiii

03.09.2013 menüm ;

sabah ; nesfit (Ayy tadı ne biçim ya :26:)

ara;domates,salata

ara; 2 bardak nescafe 3'ü 1 arada içiyorum ..azaltmam gerek

öğlen ; yarım tost

ara;su su suuuuuuuuu

akşam;tavuk,yogurt

tam beni anlatmışsınız yaaa :)) beni de alın aranıza nolurrrr :) bende 63 kiloyum hedeflediğim kilo 54. 2 yıldır evliyim evlenmeden önce 55 kiloydum (

03.09.2013 menüm ;

sabah ; nesfit (Ayy tadı ne biçim ya :26:)

ara;domates,salata

ara; 2 bardak nescafe 3'ü 1 arada içiyorum ..azaltmam gerek

öğlen ; yarım tost

ara;su su suuuuuuuuu

akşam;tavuk,yogurt

3u 1 arada mi cok sekerli o kuzu yaaaa :26: 2si 1 arada alip icine tek seker atsan, zamanla birakirsin sekeri

çayı 8 senedir şekersiz içiyorum ama bu nescafede sanırım regl etkisi de var. tatlı yiyemiyorum ordan almaya çalısıyorum

napcaz cok sevdigim cipslerden tatlilardan uzak kaliyorum degmeyecek mi yani

Sorma İlkay dün evdeydim ya kiler dolabımı karıştırdım ne var ne yok diye cipslerim çekirdeklerim stok yapmışım meğer ortalığa çıkardım hafta sonu kardeşime götürücem cipsleri eşim sevmiyo bari kardeşim yesin o kilo alsın

çayı 8 senedir şekersiz içiyorum ama bu nescafede sanırım regl etkisi de var. tatlı yiyemiyorum ordan almaya çalısıyorum

Tatlım regl in geçtikten sonra kahveyi 2 si1 arada içmeye çalış İlkayın dediği gibi tek şeler kullan zamanla alışıyor insan ben şimdi içemiyorum kaşığın ucu ile de şeker değdirseler hemen anlıyorum...

tam beni anlatmışsınız yaaa :)) beni de alın aranıza nolurrrr :) bende 63 kiloyum hedeflediğim kilo 54. 2 yıldır evliyim evlenmeden önce 55 kiloydum (

merhaba hosgeldin canim
Hergun bi onceki gün neler yedigimizi yaziyoruz buraya, her cuma sabahi da tartiliyoruz.. hergün ne yedigimi yazarim diyorsan ekleyelim seni de listeye.. o listede bir cok kisi suan ugramiyor çünkü,

evde olmadiklari sürece sorun yok
Ben nescafeye ne seker ne süt, süt tozu koyabiliyorum.. sek olmazsa kahveden bisey alamiyorum günde en fazla 1 kez ictigim icinde sikinti olmuyor.. aksamlari icmemeye calisiyorum, sadece sabahlari

evde olmadiklari sürece sorun yok
Ben nescafeye ne seker ne süt, süt tozu koyabiliyorum.. sek olmazsa kahveden bisey alamiyorum günde en fazla 1 kez ictigim icinde sikinti olmuyor.. aksamlari icmemeye calisiyorum, sadece sabahlari

Ben süt tozu ya da süt kullanıyorum diğer türlü içemiyorum.. İçersemde yanında çikolata yemek istiyorum

Günde iki kere içeridm önceden şimdi bazen iki kere bazen 1 kere içiyorum hafta sonları neskafe değilde türk kahvesi içeriz şekersiz oda

dünkü menüm:
sabah: sirkeli ballı su, nesfit

öğlen: bir kase mercimek çorbası, bir dilim ekmek

akşam: bir porsiyondan az bamya yemeği, ve bulgur pilavı, 1 b. ayran

şekersiz 1 b.çay ve adaçayı
bir dilim dondurma
ve su
eşimle biraz yürüyüş yaptık ve bisiklet sürdük
sabah baktım kiloma 2 gr gitmiş gibi, dur bakalım cumaya ne çıkcam

aslı nescafe şekersiz cafecrown u denemelisin, bir kere yanlışlıkla içmiştim o günden beri de şekerli neskafe içemem
yada bimin nescafesi de güzel
ben şekersiz olunca orjinal nescafe markasını sevmiyorum,bi dene bakalım

Son düzenleme:
Arkadaşlar bugun sabah dıyetısyene gıttım kılo vermem durdu dıye çok mutlu oldum 62,8 kılo olmusum kısaca yazayım ekmek yemelıymısım bırer dılım sabah öglen akşam su 12 bardak ve her saat bası ıçmelı,emzırdıgım ıçın form yerın sade yesıl cay içebılırmısım bıde spor yapamıyosam ıp atlama en ıyı egsersızlerdenmıs 150 ıle baslayıp artacak tabı:)))bıde öğünün bırısınde et balık tavuk bırı mutlaka olmalıymıs yogurt ve ayran ara öğün şimdilik dondurma falanda yasaaaaakkkkkkkmışşşşş

selamlar
3.09. mönüm

***sabah
1 dilim ekmek
teryağı
peynir
zeytin

***öğle
az simit

***akşam
patates kızartması
biber kızartması
yoğurt

aralarda meyve
çay

benimde kilom aynı hatta gramlar almışım ya. bu hafta dikkat edemedim benim ondan

04.09 carsamba
SABAH

yarım sımıt kahvaltı sekersız cay arada 2 tane burcak

ÖĞLEN

4 adet kofte bı kase komposto bır dılım ekmek arada yesıl elma yesıl cay

AKŞAM

Ton balıklı salata çorba bır dılım ekmek arada bı seftalı yatarken bır bardak sut
150 ıp atlama 150 mekıkkk veeeee her saat bası bır bardak su

Günaydın Gençler

04.05.2013 Çarşamba menüm

Sabah
1 dilim ekmek
peynir
domates
1 fincan şekersiz çay

ara neskafe

öğlen
salata
1 dilim ekmek
1 çatal makarna tadımlık
1 tane köfte

ara neskafe

1 lt su

akşam (misafirim vardı çok yedim )

çorba
salata
çok az fasülye ve pilav

1 dilim bisküvi pastası 1 fincan şekersiz çay

Günaydın tatlı kızlar :)

Ben dün başladım. O yüzden bi miktar kaçırmış olabilirim :)) aslında benim en büyük sorunum tatlı. tam bir tatlı canavarıyım. tatlıyı tamamen hayatımdan çıkarsam eminim bi 10 kilo veriririm :)) Şimdi dün yediklerimi yazıyorum.

Sabah: Sabah hiçbirşey yemedim.
Öğle 12.00: yarım porsiyon perde pilavı, iki kaşık yoğurt, bir adet zeytinyağlı enginar.
akşam 17.00: beş adet leblebi, bir avuç kabak çekirdeği, bir avuç ay çekirdeği,
18.30 : iki adet su böreği, domates, bir bardak iki şekerli çay, 4 adet bolçi (

NOT:2,5 lt su içtim. Ve dün kendimi tatlı yememek için çok zor tuttum sonunda bolçileri yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…