- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi DonukPudra
-
dün çok güzel bir spor yaptım diyerek başlayım
sabah: balli sirkeli su, nesfit
öğlen: yarim porsiyondaan da az bulgur pilavı ve patlıcan yemeği 1 b. salgam
ara: Türk Kahvesi ve bir dilim tatli
su bol tukettim
yine sirkeli su
akşam: kahvaltı yaptik 1 dilim ekmek 3 dilim sucuk ve yumurta ve bol yeşillik salatalık domates ve zeytin bide şekersiz çay
spor olarakda yürüyüş, aletler ve 20 mekik
inanin gittikçe spor yapmak daha keyifli bir hal aliyor bedenim biraz inceldi simidim gitti oyleki zor giydigim pantolonumu giydim. az kaldi güzel gidiyor ve sanırım midemde küçüldü fazla yemek istemiyor canım.
hedefim 53 ama oraya kadar inersem 51 e inmek istiyorum ona göre hamile kalmaliyim :))))
dün çok güzel bir spor yaptım diyerek başlayım
sabah: balli sirkeli su, nesfit
öğlen: yarim porsiyondaan da az bulgur pilavı ve patlıcan yemeği 1 b. salgam
ara: Türk Kahvesi ve bir dilim tatli
su bol tukettim
yine sirkeli su
akşam: kahvaltı yaptik 1 dilim ekmek 3 dilim sucuk ve yumurta ve bol yeşillik salatalık domates ve zeytin bide şekersiz çay
spor olarakda yürüyüş, aletler ve 20 mekik
inanin gittikçe spor yapmak daha keyifli bir hal aliyor bedenim biraz inceldi simidim gitti oyleki zor giydigim pantolonumu giydim. az kaldi güzel gidiyor ve sanırım midemde küçüldü fazla yemek istemiyor canım.
hedefim 53 ama oraya kadar inersem 51 e inmek istiyorum ona göre hamile kalmaliyim :))))
03.09.2013 MENüm ;
sabah; yarım dilim ekmek,penir,zeytin ,bal
ara;nescafe
öğle; yarım dilim eklek köfte
ara;parça pizza,az patates
akşam;yoğurt
menüm berbattı.. sinirden yine yemek yiiyyorumspor da yapamıyorum :26:
simit gittiyse oley o zamanbende bu sefer bebek icin kilo vermeye calisiyorum
dagildik bu ara sanki asliben az önce gofret yedim cok ac hissediyorum bugün kendimi
canim benım pek simidim yoktu zaten az vardi o gitti.. belim incedir ama popo ve bacak problemim var.. o nasil gidecek bilmiyorumİlkay ya benim simit gitmiyor kaç gündür dondurma yemiyorum çikolata hiç yemiyorum cips desen onuda çıkardım hayatımdan ama benim simit inmiyo bir türlü
sanırım adet zamanı bende koptum gidiyorumgelse de rahatlasam
canim benım pek simidim yoktu zaten az vardi o gitti.. belim incedir ama popo ve bacak problemim var.. o nasil gidecek bilmiyorum
asli adetime daha 10 gün var yaa ama bugün istahim acikbu aralar topigede sadece menulerimizi yazmak icin ugruyoruz, sanirim biraz gaza ihtiyacimiz var
Benim göbek problemim var ya...
Onu versem varya nasıl güzel olacak ama benimde reglim geliyor sanırım ondan böyleyim
iki günde 1 kilo mu verdinGünaydınnn şekerler
Kilomu yazıyorum:
Başlangıç....................63 (İki gün önce başladım)
06.09.2013.................62.1
sadece tatlı yememeğe çalışıyorum. Eskiden tatlı yerken hayvanusa bağladığım için
Dün yediklerimi yazıyorum:
Sabah: Yarım simit, şekersiz çay,
Ara: 1 şeftali, yarım armut
Öğle: 1 börek, 2 şekerli bir çay,
Akşam: 2 tavuk incik, 2 kaşık pilav, salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?