bi bakmışız biz şişmişz yemeğe de doymuşuz kararmızı verip zayıflamyı kafaya koymuşuz

naptınız ne var ne yok takip edemedim, hastayım

dünkü menüm:
sabah çeyrek ekmek beyaz peynirli tost,zeytin,limon suyu (ılık suya limon sıktım)

öğleden sonra: (biraz gözüm açılsın diye)
bulgur pilavı, 1 tane karnıyarık ve soğan

akşam: balık buğulama (ekmeksiz)

aralarda: bol içecek, üzüm

Kızlar yarın yokum.Şimdiden bugünün menüsünü yazayım

14 eylül menüsü
07.30- 1 bardak su
09.00- 1 dilim tam buğday ekmeği, yarım domates yarım salatalık, 1 bardak yeşil çay
11.00- 2 gün kurusu
12.30- 2 ızgara tavuk göğsü, bol salata
15.00- 2 adet form çikolatalı bisküvi :18:
17.00- 2 gün kurusu
19.30- 6 kaşık fasülye yemeği,salata (öyle olmasını umuyorum inş bozmam )

2,200ml su. Yarın hamama gidip kirlerimi de atıcam. Sanırım 1 kilo da ordan gider :78:

selamlar çıpçıtır, fit, seksi hatunlar

14.09.2013

****sabah
yarım dilim ekmek
omlet
domatesli biberli sos
zeytin

***öğle-ikindi arası bişi
kıyma kavurma
soğan halkası

****aralarda
şekersiz çay
şekerleme (
limonata

gunaydinnnn :)

bugun dietim bitti ve 2 hafta boyunca kendim planlicam menulerimi... ins koruyabilirim kilolarimi..

aksama menumu yaZarimm

hastalık ayağına baya saldım ben şu iki günde, ama çok iyileştim
yarın işe başlicam zaten, daha düzenli ve daha az yemek yicem

dünkü menüm:
sabah: 3-4 dilim fırına sürülmüş yumurtalı peynirli ekmek
zeytin,domates,salatalık,peynir,bir kaşık reçel

ara: türk kahvesi,çikolata (az)

akşam: kısır,közlenmiş biber,marul,ayran

ara: türk kahvesi,kurabiye
naneli limon
ve bol su içtim (yani artık günde 8-10 bardak içiyorum)

Günaydın fit kızlar

15 eylül menüsü

07.30- 1 bardak su
09.00- 2 tam buğday ekmeği arası beyaz peynir, 1 bardak siyah çay
11.00- 1 kuru üzümlü kurabiye:18:, üzüm
12.30- tavuk döner, salata (pilavsız ve ekmeksiz)
15.00- 2 tane form bisküvi
17.00- Dışarıdaydım yiyemedim
19.30- 1 kase yoğurt çorbası, 1 dilim tam buğday ekmeği

1,700ml su. Dün hamama gittik çok güzeldi tüm ağrılarım gitti valla tavsiye ederim :)

arkadaşlar bır hafta ızındeydım benı lısteden cıkarmısınızbugun dıyetısyene gıdecem menu ve kılo bıldırımı yapacam soz verıyorum lutfen aranıza tekrar alınnnnnnnnnnn

arkadaşlar bır hafta ızındeydım benı lısteden cıkarmısınızbugun dıyetısyene gıdecem menu ve kılo bıldırımı yapacam soz verıyorum lutfen aranıza tekrar alınnnnnnnnnnn

Listeyi yapan arkadaşımız bu hafta olmayacak sen düzenli yazarsan pazartesi geldiğinde hatırlatırsın tekrar listeye alır... Gittiğinde bilgimiz olmadığından gelmeyeceksin sandık

Gunaydin...

dun cok kaos bi gundu guya super guzel yapip yicektim ama olmadi... en azindan sagliksiz seyler yemiyorum..

sabah: 1 kucuk light meyveli yogurt

ogle: 2 wasa+ labne light

aksam: dukan tavukkofte+ dukan mucver

gece: 2 wasa+ ekmekustu...

1 litre su 2 turkkahvesi... disardaydik birde soguk karamelli latte icecektim ama
son dk vazgectim.. :))

regl olacam 3 gune falan ama gunlerdir belirtilerini cekiyorum.. tartida ayni...

Hayırlı olsun bitirmişsin. Ama bakıyorum da yine vazgeçemiyosun dukan dan o kadar mı güzel tadı

saol canm.. dukana 10-2 hafta sonra baslicam daha yapmadim.. tarifleri yavas yavas denedim.. kofte pek guzel deildi ama mucver guzeldi..verecek 20 kilom var..birde spora baslarim insallah seneye kadar vermis olurum

saol canm.. dukana 10-2 hafta sonra baslicam daha yapmadim.. tarifleri yavas yavas denedim.. kofte pek guzel deildi ama mucver guzeldi..verecek 20 kilom var..birde spora baslarim insallah seneye kadar vermis olurum

İsveç diyeti yapıyodun dimi pardon :26: ama isveçin üstüne dukan vücudun için zor olmayacak mı? metabolizman bozulur sonra. Şok diyetleri hiç uygun görmüyo doktorlar. Sağlığına zarar verecek şeyler yapma bence

tatıl yaparsan 300 gramda alırsın ışte dedı dıyetısyenım kızdı 63,1 olmusum ben bayrama kadar uç kıloyu vermek ıstedıkce o ınatla bana tutunuyo lıstemde bıkac degısıklıkle yola devam

15.09

kahvaltı bı tost bıkaçtane zeytın salatalık domates

öğlen bı kase patates salatası acık ıkı bardak cay

aksam meyve yedım arada bı yesıl cay ve bır lt su ıctım 200 ıp atlama

iki hafta beklicem vucudum dinlensin diye sonucta dukanda yiyebiliyorum istedigim kadar.. dr ve sporjocasina sordum dukani uygun gorduler tek eksisi meyvenin olmayisi oda zaten seyir evresinden sonra serbest oluyor.. sanah ogle aksam istedium kadar yiyebilecem onun icin dukan bana daha iyi uyacak.. sebze yemekleri ve et tavuk.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…