bi bakmışız biz şişmişz yemeğe de doymuşuz kararmızı verip zayıflamyı kafaya koymuşuz

denıyecem kıraz sapını tesekkur ederım önce böyle degıldım her tarafım şiş hadı hayırlısı bakalım yuruyus yapsam belkı bıraz daha hafıf gecer bu donem ama zaman bulamıyorum

17.09

7.00 elma sırkesı ve ballı ılık su
8.30 yarım sımıt ve ucgen peynır sekersız cay
12.00 3 kuru dolma 3 sıkma kofte yogurtlu semız otu
16.00 3 tane burcak
18.00 bı kase mercımek corba 2 kuru dolma:)))))))
21.00 meyve
2,5 lt su ıctım yesıl cay ve arkasından turk kahvesı 200 ıp atlama

Dünkü Menüm;

sabah: yine bişey yiyemedim
öğle: 1 lahmacun + salata
akşam: yarım küçük boy pizza
gece: biraz pişmaniye tutamadım kendimi

Guuuuuunaydiiiiiin!:))
dunku menum
sabah: 1 kepekli galeta+ dil peyniri

ogle: 2 kepekli galeta+ 1 dilim dil peyniri+ 2 dilim hellim peyniri+ 1 korpe salatalik + 1 cherry domates

ara: 1 dilim nutellali ekmek

aksam: 1 kase sehriyeli corba

gece:1 muz

1.5 litre su + 1 turkkahvesi

iki gundur sabahlari uyanamiyorum erken uyumama ragmen..

regl olmaliyim bugun yarin onun verdigi bi sislik var bi haftadir... nutellali bi kacamak yaptim... :)(

Sabah

Sütlü müsli

Öğle
domatesli patlıcanlı biberli bişi
az gözleme

Akşam
Yarım tabak makarna

Aralarda
yeşilçay
siyah çay
meyve

kızlar bugünü aktarıyorum.

sabah:
peynir,salatalık,yarım dilim ekmek bol cay

öğle:
zeytinyağlı kabak yemeği,1 kaşık pilav,2 bardak ayran

arada 1 tane cezerye yedim

az önce akşam yemeğimi yedim
dünden kalan tavuk
1 bardak ayran
1 dilim ekmek

şuan küçük bir dilim kavun yiyorum
artık bir şey yemek yok şekersiz çay veya kahve içerim..

18.09
sabah bır dılım ekmek bır ucgen peynır sekersız cay
ara saat 10 da yesıl elma yesıl cay
öğlen bır tabak bamya bulgur pılavı
ara ıkı tane burcak
aksam bıraz gec oldu fırında tavuk yatmadanda meyve yedım
gun ıcerısınde her saat bı bardak su ıctım

Gunaydin kizlar

Carsamba

Sabah
*bi süt, bi kek

Öğle
*patlican yemegi
*yogurt
*1 dilim ekmek

Aksam
*avuc ici kadar tavuk yagda kizartilmis
*3 kasik pilav
*az firinda patates
*yogurt
*1 dilim ekmek

Kocisle olunca tutamadim galiba ben kendimi gün icinde yediklerim az ama aksam fena

Günaydın kızlar
18 eylül menüsü
07.00- 1 bardak su
09.00- 2 dilim tam buğday ekmeği arası peyaz peynir ve yeşil çay
10.30- 2 kuru kayısı ve 1 badem
12.30- 3 yemek kaşığı patatesli bezelye yemeği,3 yk makarna, yarım kase yoğurt
15.00- Yarım paket form karışık meyveli
17.00- 2 kuru kayısı
20.00- 15-18 tane mezgit kızartma, salata, 1 dilim tam buğday ekmeği
2lt su

en buyuk eksıgımız spor yapamamak hıç olmazsa gunde yarım saat yurusek az kalorı alıyoruz tamamda mevcut yağ duruyooooooooooo:18::18::18::18:

en buyuk eksıgımız spor yapamamak hıç olmazsa gunde yarım saat yurusek az kalorı alıyoruz tamamda mevcut yağ duruyooooooooooo:18::18::18::18:

ben spor yapamiyorum yani devamliligini getiremiyorum kis geliyor yürüyüş zor ama belki video izleyerek biseyler yapabilirim.. haftaya baslayayim, bu konuda da birbirimizi takibe alsak devamliligi getirebilirmiyim acaba :44:

tabıkı olur bır hedefe ulşabılmek ıçın su menu bıldırmının altında yarımsaat yada bı saat her ne olursa olsun spor olmayanları begenmeyelım hatta o arkadaşlara kuselımhıç yorum yapmayalım

Haklısın evet ama ben sbah 6da kalkıyorum 7de evden çıkıyorum (ayılma ve hazrlanma süreci). Ofise giderken 1 durak önce iniyorum geç kalmazsam . Akşam çıkışta da ta yukarda bizim durak ordan aşa 15 dk falan yürüyorum. Ama yeterli değil biliyorum devamlılık yok.

ben spor yapamiyorum yani devamliligini getiremiyorum kis geliyor yürüyüş zor ama belki video izleyerek biseyler yapabilirim.. haftaya baslayayim, bu konuda da birbirimizi takibe alsak devamliligi getirebilirmiyim acaba :44:

Bende bunla ilgili sormustum ama kimse cevap vermemişti. Akşam balıkları yerken burası aklıma geldi az yedim. sporda öyle olabilir aslnda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…