- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi DonukPudra
-
HoşgeldinnnGözün aydın canm Allah ayırmasın birdaha. olur öyle arada kaçamaklar toparlarsn sen
Canım bildiğim kadarıyla kiraz sapı çok işe yarıyor. 1 litre suyla 25-30 tane kaynatıyosn. regl dönemn boyunca içiyosun.ama 3 günde 1 yenileyecen. Ben şişkinliği umursamıyorum sancı olmasın yeter benim için ama ona formül yk
ilkay gozun aydın kocan geldı bıraz sana ızın verelımmm bır hafta falan sonra aramıza katıl bıraz canlanalım
Teşekkürlerben yine hergün yazarimda listem cok parlak olmayabilir
Teşekkürler canimtoparlayavagim ama bakalim, yine de tutmaya calisiyorum kendimi, bi hafta sonra iyice eskisine dönerim
Dünkü Menüm;
sabah: yine bişey yiyemedim
öğle: 1 lahmacun + salata
akşam: yarım küçük boy pizza
gece: biraz pişmaniyetutamadım kendimi
Günaydın kızlar
18 eylül menüsü
07.00- 1 bardak su
09.00- 2 dilim tam buğday ekmeği arası peyaz peynir ve yeşil çay
10.30- 2 kuru kayısı ve 1 badem
12.30- 3 yemek kaşığı patatesli bezelye yemeği,3 yk makarna, yarım kase yoğurt
15.00- Yarım paket form karışık meyveli
17.00- 2 kuru kayısı
20.00- 15-18 tane mezgit kızartma, salata, 1 dilim tam buğday ekmeği
2lt su
en buyuk eksıgımız spor yapamamak hıç olmazsa gunde yarım saat yurusek az kalorı alıyoruz tamamda mevcut yağ duruyooooooooooo:18::18::18::18:
en buyuk eksıgımız spor yapamamak hıç olmazsa gunde yarım saat yurusek az kalorı alıyoruz tamamda mevcut yağ duruyooooooooooo:18::18::18::18:
ben spor yapamiyorum yani devamliligini getiremiyorumkis geliyor yürüyüş zor ama belki video izleyerek biseyler yapabilirim.. haftaya baslayayim, bu konuda da birbirimizi takibe alsak devamliligi getirebilirmiyim acaba :44:
tabıkı olur bır hedefe ulşabılmek ıçın su menu bıldırmının altında yarımsaat yada bı saat her ne olursa olsun spor olmayanları begenmeyelım hatta o arkadaşlara kuselımhıç yorum yapmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?