bi bakmışız biz şişmişz yemeğe de doymuşuz kararmızı verip zayıflamyı kafaya koymuşuz

15.09

Sabah
yumurtalı ekmek 1 tane
zeytin
domatesli biber sos

öğlen
1 kase çorba

Akşam
2 tane börek
1 k

ilk iş günümde ben sizi tamamen unuttum iyimi
düşünün bide dünkü yediklerimi hatırlayım :
okulda net yok, telefon bile zor çekiyor
sanırım artık aktif yer alamicam aranızda
ama hep aklımdasınız sizin azminizle zayıflicam ve gelcem buraya yazcam inşallah :2:

Hayırlı olsn cnm işin. Fırsat buldukça gel. Herkes boşladı zaten burayı

Son düzenleme:
Selamlar sabah girdim ve size uzun uzun 3 günlük menümü yazdım ama şimdi bir baktım yazmamışım Yarın sabah size 4 günlük menü yazacağım söz veriyorum

Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz....

Eboncum Yeni işin hayırlı olsun canım

16 eylül menüsü

07.00- 1 bardak su
09.00- 2 dilim tam buğday ekmeği arası peyaz peynir(iki ince dilim) ve yeşil çay
10.30- 10 tane üzüm kurusu
12.30- 6 kaşık taze fasülye, 1 kase yoğurt
15.00- Yarım paket form light (tatsız tutsuz ot gibi olanlardan)
17.00- Dışardaydım atladım
19.30- 2 tam buğday arası kaşarlı tost, salata, 2 çatal helva :26::26:
21.30- 2 küçük incir

2.100ml su. Bu ara işyerinde de evde de fasülye var akşam sıkıldım tost yaptım:18:. Sanırım regl olucam tatlı çekti canım helvayla bastırdım işte kendimi

16.09
sabah
müsli

Öğlen
2 parça börek

akşam
düzensiz oldu
form kraker
1 parça börek
kavun üzüm

aralarda
neskafe
yeşilçay
siyah çay

16.09
sabah bır dılım tost ekmegı kahvaltı
öglen turlu yogurt ıkı yk makarna
arda yesılcay yesıl elma
aksam bı kase corba ve yagı suzulmuş ton balığı 2,5lt su bunlar ıyı hosta 9,30 dakı bır sıcak mıs gıbı puaca:18::18::18: neyın nesı anlamadım ustelık sporda yok ben sanırım bu son uç kıloyu veremıcem

Selam kızlar İş yoğunluğundan yeni firsat buldum

16.09.2013 Menüm

sabah 1 tane poğaça 1 fincan çay

ara şekersiz neskafe

öğlen çok az pilav bir parça tavuk ızgara

ara sade neskafe

akşam balık - salata
Bu arada uzun süredir balık yememiştim kendisini biraz abartmış olabilirim

2 lt su

Hoşgeldinn poğaça pilav

Merhaba kızlar...

nasılsınız? ben kaç gündür çok rahatsızdım ondan yazamadım bişey. bugün doktora gidicem inşallah. dünkü menümü yazıyorum hemen;

sabah: bişey yiyemedim
öğlen: 1 gözleme
akşam: kavurma, 2 kaşık pilav, salata

su donemdekı sıslık ve kılo artısından nefret edıyorum bazılarında 2 kılo bazılarında 3 kılo bıle fark edıyomus ödem olmasın diye ne yapabılırımmmmmm?????

su donemdekı sıslık ve kılo artısından nefret edıyorum bazılarında 2 kılo bazılarında 3 kılo bıle fark edıyomus ödem olmasın diye ne yapabılırımmmmmm?????

Canım bildiğim kadarıyla kiraz sapı çok işe yarıyor. 1 litre suyla 25-30 tane kaynatıyosn. regl dönemn boyunca içiyosun.ama 3 günde 1 yenileyecen. Ben şişkinliği umursamıyorum sancı olmasın yeter benim için ama ona formül yk

merhaba kızlar.başlık güzel olmus.bende geçen çarşambadan beri yedikelrime dikkat etmeye çalışıyorum.67.7 kiloydum bugün itibari ile 65.9 um.60 ilk hedefim.ne mi yapıyorum
sabah çok güzel bir kahvaltı yapıyorum
peynir,domates,salatalık,bazen haşlanmış yumurta,1 dilim ekmek ,ceviz
öğleyin çalıştıgım için işyerinde ne pişerse ondan bi parça yiyorum.ekmek 2 dilimden fazla kesinlikle yemiyorum ve abur cuburu hayatımdan çıkardım.çayımı 10 yıldır zaten şekersiz içerim herkese tavsiye ederim.
akşam en son 7 de yiyorum.fazlaya kaçmadan.her yemeği yiyorum.ama azar azar.önceden gözüm doymaz tabakalrca şişene kadar yerdim.şimdi neredeyse tadımlık yiyorum.akşam 7 den sonra kesinlikle meyve dahil yiyecek yok.sadece çay,su ve kremasız,şekersiz kahve 1 fincan.1 haftadır akşamları yürüyüşe çıkıyorum,asansör kullanmıyorum (elimde çok ağır poşetler yoksa)

mesela bugün yazayım yediklerimi
sabah:
1 haş.yumurta,peynir,,domates,salatalık,1dilim tam tahıllı ekmek,3 bardak çay
öğle:
4 kaşık bulgur pilavı,salata,ayran
arada 4 kuru kayısı yedim
akşam:
1 kase mercimek çorbası,çok az fırında tavuk,bol salata,1 kaşık domatesli makarna

3 bardak çay içtim:)2 lt su içtim gün boyunca.hemen hergün böyle oluyor.gerçekten şişkinliğim gitti.

Günaydın fit ve güzel hatunlar

17 eylül menüsü

07.00- 1 bardak su
09.00- 2 dilim tam buğday ekmeği arası peyaz peynir(iki ince dilim) ve yeşil çay
10.30- 2 gün kurusu
12.30- 3 kaşık taze fasülye, 3 kaşık yoğurt
15.00- 7-8 tane üzüm kurusu
17.00- 2 gün kurusu
19.30- yarım tavuk göğsünü salça,nar ekşisi ve su koyduğum suda pişirdim,etleri didikleyip yedim, domates salatası

2.300ml su. Öğle yemeğini yerken içinden koca bir saç cıktı yemedim daha. Form bisküvi almayı unuttum gelirken onu da yiyemedim.O yüzden akşam tavuk yedim gerçekten acıkmıştım

Serçecik hoşgeldin. Topiğimiz şuan durgun biraz konu sahibi pudra yok bu hafta, ilkayın kocası geldi unuttu bizi Sen devamlı yazıcakmısın?

kizlar
Kac gündür ne yiyip ictigim o kadar belirsiz ki neyse dünden baslayayim ben

Sali menusu
Sabah
*domates
*peynir
*2 zeytim
*1 dilim ekmek
*sekersiz cay

Arada 1 elma 1 armut

Öğlen
* 1 dilim pasta

Aksam
*3 köfte
*az kizartma
*3-4 kasik taze fasulye
*1 dilim ekmek

Su muhtemelen 1 lt olmamaistir, unuttum icmeyi :26: benim diyet bi kac gün sıkıntılı olacak heralde

Hoşgeldinnn Gözün aydın canmAllah ayırmasın birdaha. olur öyle arada kaçamaklar toparlarsn sen

Günaydın Kızlar

17.09.2013 Salı menüm

Sabah - yarım dilim kepekli ekmek - 1 fincan çay

Ara Neskafe

Öğlen
Salata
çok az ıspanak yemeği
1 dilimin yarısı peynirli börek

ara 1 fincan çay

Akşam
karışık kızartma az yedim ama (biber - patates)
2 fincan çay
1 tanecikte petito yedim

1 buçuk lt su

iki gündür çok şişlik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…