- 11 Aralık 2018
- 41.521
- 258.021
- 598
Noo tam tersi.Senin burda kankaların var işte sana yalakalık olsun diye sen gelmeden açıyolar falan.Ayrıca sanaldan kanka mı yapılır baya komiksiniz dmeödkdkkekek istesem ben de kanka yaparım burdan ben de senin üzerine salarım onları da. üşenirim ne gerek var
Yok kiSevgilisine nolmuş, o göstersin ilgi?
Yav ben yaşlanmamaya karar verdim. Sporumu yapıyorum, cilt bakımımı yapıyorum. Sahiden yaşlanmayacağım yani. Yalan söylemedim ki.Yaşlandığımda da çocuğum yaşında oğlanların peşine düşecek kadar kendimi rezil etmicem desene akıllım
Yazik kiz, uğraşmayın bunla, ciddi sıkıntılıEvethayatta beni seven tek şey marmelad dı,ben de onu nickim yapmak istedim
Tuvaletten sonra elini yıkamıştır umarım babaaneHep beraber yazıp, birşey sandırıyoruz kendisini, muhattap alınıyor falan mutlu oluyor yazık. Gerçek hayatta hiçbiri olmuyor, tuvalet ihtiyacı için sevgilisinin evine gelen babaannenin öptüğü eliyle avunuyor
Çar demek istedigini anladim. Dalga geçmek istedim ama hiç bulaşmamaya karar verdim. Sabrım taşsın istemiyorum. Ban yemek istemiyorum.Yan çar demek istemiş, genel kültürü bol hanımefendi. Ama Türkçesi yok.
Sevgilisinin babaannesinin eli o yıkamasada olur.Tuvaletten sonra elini yıkamıştır umarım babaane
İncir reçeli'nden bu. Bak bildim, beni beğendin mi? Sinema kültürüm vardır.Evethayatta beni seven tek şey marmelad dı,ben de onu nickim yapmak istedim
Burda kaç aydır hangi heriften bahsediyoruz, ne demek yok?Yok ki
Ben seni cok begeniyorum sekerim,bosver marmelati, kavanozuİncir reçeli'nden bu. Bak bildim, beni beğendin mi, sinema kültürüm vardır.
Adam var ilgi yok.Burda kaç aydır hangi heriften bahsediyoruz, ne demek yok?
:) Biliyorum hayatım, ironiden anlıyorum şükür.Çar demek istedigini anladim. Dalga geçmek istedim ama hiç bulaşmamaya karar verdim. Sabrım taşsın istemiyorum. Ban yemek istemiyorum.
Ay ben de seni çok beğeniyorum.Ben seni cok begeniyorum sekerim,bosver marmelati, kavanozu
Yok anacim sende akillanma namına hicbir sey yok.Herneyse.. Modumda değilim başka zamana.Hepinize iyi geceler ihtiyarlar
Ahhhahhah bitiyorum bu babaannemin dediği gibi "cahel"leregülünecek ne var diye yazdım,yazdığımı inkar mı ediyorum teyze ? ayrıca mermad bana yazdı diye bu kadar gururlanmana sevindim bayağı bi tekrar ettin yazdığımı,göğsüm kabardı he
İyi geceler yiiirum.Herneyse.. Modumda değilim başka zamana.Hepinize iyi geceler ihtiyarlar
Canım ya senin zeka ve cehalet kriterlerine hayranım. Her konusu böyle falso olan çok az insan gördüm. Katipin profilindeki buradaki bir konuya istinaden kurt bakışlım gönderisini kastettim. Bayağı oluyor görmüştüm. O da senin konundu muhtemelen. Sitede kepaze konularıyla tanınan nadir karakterlerdensin.Sosyal medyaya mu kadar uzak olamazsınız ya hanweşdldkskekskkskoss hatta bu kadar cahil olamazsınızkurt bakışlım olayı dilara arıkanlıdan esinlenilen bişey ahhahahs ya sizi gidi sizii ahahahha
İyi geceler, uyku arkadaşını yanına almayı unutma, sütünü iç, dişlerini fırçala.Herneyse.. Modumda değilim başka zamana.Hepinize iyi geceler ihtiyarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?