Bi erkeğin ailesi ile tanıştırması ciddi bir adım mıdır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dilara arıkanlı kim? Ben cahilim cidden, tanımıyorum. Çok önemli bir şahsiyet mi, kanaat önderi mi?

Biz z kuşağı kanka diyoruz sizi bilemem.sizde şey miydi ? ahretlik falan mıydı ? neyse işte ben ahretlik yapmadım siteden. Kız ahretlik ordusu sanaldan facetime falan yapıyo musunuz bari janeçdödmekekkdd
Huuff anlamıyor da yarebbim. He kanka kelimesine takıldım evet. Akıl fikir acilen.

Biz z kuşağı kanka diyoruz sizi bilemem.sizde şey miydi ? ahretlik falan mıydı ? neyse işte ben ahretlik yapmadım siteden. Kız ahretlik ordusu sanaldan facetime falan yapıyo musunuz bari janeçdödmekekkdd
Sevgiline sorsana bunları. Kendisi bizden yaşlı da. Ay sen uyumuyor muydun, hadi canım iyi geceler.

İnanılmaz tatlı ve collsun

Dilara arıkanlı kim? Ben cahilim cidden, tanımıyorum. Çok önemli bir şahsiyet mi, kanaat önderi mi?
Ben de tanımıyorum. Z kuşağının sevgilisi kekoiçelerden biridir muhtemelen. 27 yaşımda bir ihtiyar olarak benim ilgi alanıma girememiş.

Ama o erkek ve nefes alıyor, ailesini de tanıştırmış mermadla, babaannesinin mübarek elini öptürmüş falan. Kendimizi onun yerine koymamaliyiz
Aman kadin z.cmaya giderken yolda buna denk gelmis, ne alaka el opturme falan, agzimi bozdum gece gece

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…