Biz z kuşağı kanka diyoruz sizi bilemem.sizde şey miydi ? ahretlik falan mıydı ? neyse işte ben ahretlik yapmadım siteden. Kız ahretlik ordusu sanaldan facetime falan yapıyo musunuz bari janeçdödmekekkddKanka mıAllam çoluk çocuksun resmen ya
At gibi giden bişey gibi dönerdi amaaaHerneyse.. Modumda değilim başka zamana.Hepinize iyi geceler ihtiyarlar
Dilara arıkanlı kim? Ben cahilim cidden, tanımıyorum. Çok önemli bir şahsiyet mi, kanaat önderi mi?Canım ya senin zeka ve cehalet kriterlerine hayranım. Her konusu böyle falso olan çok az insan gördüm. Katipin profilindeki buradaki bir konuya istinaden kurt bakışlım gönderisini kastettim. Bayağı oluyor görmüştüm. O da senin konundu muhtemelen. Sitede kepaze konularıyla tanınan nadir karakterlerdensin.
Huuff anlamıyor da yarebbim. He kanka kelimesine takıldım evet. Akıl fikir acilen.Biz z kuşağı kanka diyoruz sizi bilemem.sizde şey miydi ? ahretlik falan mıydı ? neyse işte ben ahretlik yapmadım siteden. Kız ahretlik ordusu sanaldan facetime falan yapıyo musunuz bari janeçdödmekekkdd
sen de hayalinde olmak istediğin insanı profil yapmışsınYok anacim sende akillanma namına hicbir sey yok.
Sevgiline sorsana bunları. Kendisi bizden yaşlı da.Biz z kuşağı kanka diyoruz sizi bilemem.sizde şey miydi ? ahretlik falan mıydı ? neyse işte ben ahretlik yapmadım siteden. Kız ahretlik ordusu sanaldan facetime falan yapıyo musunuz bari janeçdödmekekkdd
İnfluencer falandır.Dilara arıkanlı kim? Ben cahilim cidden, tanımıyorum. Çok önemli bir şahsiyet mi, kanaat önderi mi?
Füze atsaydın.Sevgiline sorsana bunları. Kendisi bizden yaşlı da.Ay sen uyumuyor muydun, hadi canım iyi geceler.
Ne bileyim ben de eğitim bakanı, profesör falan sandım bilmeyenlere cahil deyinceİnfluencer falandır.
Nasıl bilmiyosun ? Nobel aldı o. Gerçekten inanamıyorum hiç mi haberleri okumadın.Nobel konuşmasında kurt bakışı yaptı,ordan geliyor işte kurt bakış mevzusu.Dilara arıkanlı kim? Ben cahilim cidden, tanımıyorum. Çok önemli bir şahsiyet mi, kanaat önderi mi?
Sen ironi de yapma gözünü seveyim. Olmuyor, beceremiyorsun.Nasıl bilmiyosun ? Nobel aldı o. Gerçekten inanamıyorum hiç mi haberleri okumadın.Nobel konuşmasında kurt bakışı yaptı,ordan geliyor işte kurt bakış mevzusu.
İnanılmaz tatlı ve collsunYa zaten çocuk da kadın da hem anneme hem babama bir karalama kampanyası başlatmıştı benimle ilgili (şeye de ayrı kılım; ayrıldım diye bir intihar etmediği kalmıştı..madem o kadar kötüyüm kurban kes kurtuldum diyene agliyosun)
Ben de aileme demiştim, "sizi boyleleriyle muhatap ettigim için uzgunum ama bir yandan da uzulemiyorum, ben bu manyağı terketmesem bir demet buketle güle oynaya istemeye gelecekti,siz de verecektiniz. Bir ömür sunlarla ugrasacaktim. Zararın neresinden dönsek kardir,şükür namazı kılmak istiyorum"
Cidden çocuk bende travma oldu, bu olay olalı 5,5 sene oldu, bir Türk erkeginden hoşlanamadim. Nerede dilimi konuşamayan Ivan,Hans,Kareem onlara düşüyorum hep. En azından ayrılınca ulaşma - karşılaşma ihtimalin sıfır :)
Ben de tanımıyorum. Z kuşağının sevgilisi kekoiçelerden biridir muhtemelen. 27 yaşımda bir ihtiyar olarak benim ilgi alanıma girememiş.Dilara arıkanlı kim? Ben cahilim cidden, tanımıyorum. Çok önemli bir şahsiyet mi, kanaat önderi mi?
Bazılarının kanaat önderi influencerlar oluyor işte. Ne yaparsın...Ne bileyim ben de eğitim bakanı, profesör falan sandım bilmeyenlere cahil deyince
Ama o erkek ve nefes alıyor, ailesini de tanıştırmış mermadla, babaannesinin mübarek elini öptürmüş falan. Kendimizi onun yerine koymamaliyizSevgiline sorsana bunları. Kendisi bizden yaşlı da.Ay sen uyumuyor muydun, hadi canım iyi geceler.
Seni bu ahretlikler yeni mi aldı aralarına ? Daha önce görmedim seni benBazılarının kanaat önderi influencerlar oluyor işte. Ne yaparsın...
Allahım çoluğumuzu çocuğumuzu, yeğenlerimizi, kuzenlerimizi, sevdiğimiz bilimum z kuşağını mermad gibilerle arkadaşlık etmekten korusun, çok amin.Bazılarının kanaat önderi influencerlar oluyor işte. Ne yaparsın...
Aman kadin z.cmaya giderken yolda buna denk gelmis, ne alaka el opturme falan, agzimi bozdum gece geceAma o erkek ve nefes alıyor, ailesini de tanıştırmış mermadla, babaannesinin mübarek elini öptürmüş falan. Kendimizi onun yerine koymamaliyiz
:) Hı yeni aldılar. Sevdin mi beni?Seni bu ahretlikler yeni mi aldı aralarına ? Daha önce görmedim seni ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?