Beni kızdırmaya çalışıyosun biliyorummmmmAllahım çoluğumuzu çocuğumuzu, yeğenlerimizi, kuzenlerimizi, sevdiğimiz bilimum z kuşağını mermad gibilerle arkadaşlık etmekten korusun, çok amin.
Kimisi de önüne geleni tanıştırıyor be canım,yani cok sey yapmamak lazım tabii sen bilirsin.Merhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar..
Yaklaşık bir senedir bir beraberliğim var.Altıncı ayımızda babannesinin elini öpmüştüm,geçen hafta da ailesi ile yemek yedik ailesi ile tanıştım.Zaten ailesi beni biliyordu ve ilk defa yüz yüze geldik.Güzel geçmişti sadece çok heycanlanmıştım.Bir erkeğin ailesi ile tanıştırması sizce ciddi bir adım mıdır ? (Erkeklere pek güvenemiyorum,kafamda deli sorular.)
Öyle deme ama sevgilisinin babaannesinin eli o, nereden gelip nereye gittiğini ne önemi var?Aman kadin z.cmaya giderken yolda buna denk gelmis, ne alaka el opturme falan, agzimi bozdum gece gece
İki konudur görüyorum. 2010 senesinden beri bilirim burayı. 12 senedir böylesini görmedim diyorum, çok da iddialıyım.Allahım çoluğumuzu çocuğumuzu, yeğenlerimizi, kuzenlerimizi, sevdiğimiz bilimum z kuşağını mermad gibilerle arkadaşlık etmekten korusun, çok amin.
Çok toysun. Ne bileyim sarmıyo bak kudro ve katip dişliler. Lotus da idare eder grupta ezik ve iki kızada yalakalık yapan vardır ya hani lotus o. kudro da bunların lideri.Katip de kudroya yalakalık yapan ve kudrodan korkan saçını iki yandan bağlayan kız.Sen de işte başka okuldan gelen ve zorla gruba girmiş gibisn. ayak işlerini yaptırırlar sana ben siteye girince işte gidip haber uçurursun ayak işi yani.bide theblack var işte o da ahretlik grubuna girmeye çalışıyoda almıyolar onu:) Hı yeni aldılar. Sevdin mi beni?
Yok içten bir dua ettim ben sevdiğim gençlere. 16 yaşında aklı başında çok tatlış bir yeğenim var. Günün birinde senin gibi biriyle arkadaş olur da etkilenirse üzülürüm.Beni kızdırmaya çalışıyosun biliyorummmmmbanlanmamı istiyosun da,yemezlerr
Nenenin o kart horozun nenesi olduğunu var sayarsak, muhtemelen kafası gidiktir. Sorsan ertesi güne MERMAD kim hatırlamaz, ondan tanıştırmıştır nenesiyle.Aman kadin z.cmaya giderken yolda buna denk gelmis, ne alaka el opturme falan, agzimi bozdum gece gece
Ben kolejden devlet okuluna geçiş yapan kızım bir kere. Lakabım sosyetedir buralarda, nasıl duymadın şaşırdım valla.Çok toysun. Ne bileyim sarmıyo bak kudro ve katip dişliler. Lotus da idare eder grupta ezik ve iki kızada yalakalık yapan vardır ya hani lotus o. kudro da bunların lideri.Katip de kudroya yalakalık yapan ve kudrodan korkan saçını iki yandan bağlayan kız.Sen de işte başka okuldan gelen ve zorla gruba girmiş gibisn. ayak işlerini yaptırırlar sana ben siteye girince işte gidip haber uçurursun ayak işi yani.bide theblack var işte o da ahretlik grubuna girmeye çalışıyoda almıyolar onu
Sana soyledigim şeyle bunun ne alakası var? Bağlantı kurma konusunu çok erken yaşta öğrenmen gerekiyordu.sen de hayalinde olmak istediğin insanı profil yapmışsın
Forumda üyeleri yaşıyla eleştirirken 40+ yaş üstü bir kart horoz ile evlenme hayali kurman...Biz z kuşağı kanka diyoruz sizi bilemem.sizde şey miydi ? ahretlik falan mıydı ? neyse işte ben ahretlik yapmadım siteden. Kız ahretlik ordusu sanaldan facetime falan yapıyo musunuz bari janeçdödmekekkdd
Ne yazdın onu okumamıştım bile belkide hatırlamıyorum ne bileyim içimden öyle yazmak geldiSana soyledigim şeyle bunun ne alakası var? Bağlantı kurma konusunu çok erken yaşta öğrenmen gerekiyordu.
Şu konuya yazan her kadının kart sevgiliden genç olmasıForumda üyeleri yaşıyla eleştirirken 40+ yaş üstü bir kart horoz ile evlenme hayali kurman...
Sayın kekoiçe, ben bir iki ay takılır altı ay kaybolurum; kimseye yaranmak gibi bir derdim yok:) Burası temporal, kafa dağıttığım bir yer bazen bilgi aldığım, bazen geyik yaptığım; bazen de senin gibileri görüp ibret aldığım. Bir tane kart horoz için elli tane konu açmam mesela, sevgilimin fotoğraflarını elaleme atmam:)Çok toysun. Ne bileyim sarmıyo bak kudro ve katip dişliler. Lotus da idare eder grupta ezik ve iki kızada yalakalık yapan vardır ya hani lotus o. kudro da bunların lideri.Katip de kudroya yalakalık yapan ve kudrodan korkan saçını iki yandan bağlayan kız.Sen de işte başka okuldan gelen ve zorla gruba girmiş gibisn. ayak işlerini yaptırırlar sana ben siteye girince işte gidip haber uçurursun ayak işi yani.bide theblack var işte o da ahretlik grubuna girmeye çalışıyoda almıyolar onu
Önemli olan yaş değil,görünüş benceForumda üyeleri yaşıyla eleştirirken 40+ yaş üstü bir kart horoz ile evlenme hayali kurman...
Uyduruk senaryolu yaz dizilerini izlemeyi acilen bırakmalısın.Çok toysun. Ne bileyim sarmıyo bak kudro ve katip dişliler. Lotus da idare eder grupta ezik ve iki kızada yalakalık yapan vardır ya hani lotus o. kudro da bunların lideri.Katip de kudroya yalakalık yapan ve kudrodan korkan saçını iki yandan bağlayan kız.Sen de işte başka okuldan gelen ve zorla gruba girmiş gibisn. ayak işlerini yaptırırlar sana ben siteye girince işte gidip haber uçurursun ayak işi yani.bide theblack var işte o da ahretlik grubuna girmeye çalışıyoda almıyolar onu
Kiz Allah seniii okadar saydın saydın millete modmu kaldı dahaHerneyse.. Modumda değilim başka zamana.Hepinize iyi geceler ihtiyarlar
Aha şimdi hatırladım. Yaşlı diye yakıştıramayıp millete atıp soruyordu değil mi? Çok mu yaşlı duruyor diye. Kudra'ya atmıştı hatta.Sayın kekoiçe, ben bir iki ay takılır altı ay kaybolurum; kimseye yaranmak gibi bir derdim yok:) Burası temporal, kafa dağıttığım bir yer bazen bilgi aldığım, bazen geyik yaptığım; bazen de senin gibileri görüp ibret aldığım. Bir tane kart horoz için elli tane konu açmam mesela, sevgilimin fotoğraflarını elaleme atmam:)
Hee gördük onu daÖnemli olan yaş değil,görünüş bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?