• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi garip altın meselesi

E peki sormadınız mı nasıl hallettin diye.
Demediniz mi madem bozdurmadın bana neden geri getirmedin de 1 senedir sakliyorsun diye.
Bilemedim ben olsam bunların cevabini almaya çalışırdım ilk etapta. Sonra mesajlar vs arastırırdım.
Adam bildiğin hırsızlık yapmış,sizden gizli başka konularda olabilir dikkat edin.

Bundan öncesi vardır konu sahibi. Siz daha iyi bilirsiniz elbet. Kesin bir guvenilmezlik, bir para meselesi vardır aranızda.
Olası bir boşanma olursa diye saklamış başka ne açıklaması olacak?
Sonrasında vicdan yapmis, lütfedip birini getirmiş işte.

Bi insan durduk yere neden gizli iş çevirsinki?
Yazışmaları okumuşsunuz aklıma mal kaçırma yada başka kadın geldi Eşiniz sizi ayakta uyutmuş haberiniz olmamış
üyelerinde yazdığı gibi bilezik sahte de olabilir

Arkadaşlar iyi günler,
Size farklı bir şey sorcam. Ne yapmam, nasıl tepki göstermem gerektiğini kestiremedim.
Benim geçen yıl 4 bileziğim vardı. 2sini ben kendim almıştım. 2 tanesini de eşim hediye etmişti. Bi ihtiyacımız için bozdurmamız gerekti. Geçen haziranda verdim eşime. Şu fiyata bozdurdum vs. Demişti.
Her neyse, konu kapandı.
Dün bana sana bir sürprizim var diyerek bileziklerden birisini getirdi. Bunu çok seviyordun. Kıyamadım bozdurmaya dedi. Yakın bir arkadaşının banka hesabına koymuş. Oradaymış hep. Bu sabah o arkadaşıyla mesajlaşmasını okudum. Adama abi anahtarı getir fln demiş. O da hepsini alcaksın demiş. O da hayır bi tanesini sadece demiş. Sonra bankaya geçme planları vs. Akşam da getirdi eşim.
Sevindim aslında ama bi parça canım da sıkıldı. Kandırılmış gibi hissettim ama sonuçta hiç söylemeyebilirdi de.
Nasıl hissedeceğimi, nasıl tepki vereceğimi bilemedim.
Sakince itiraf ettirip hepsini almak istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim?
Teşekkürler
Canım resmen seni kandırmış bence bildiğini söyle getirdiği bileziği de al başına çal

Back
X