Bi garip altın meselesi

Bileziklerin hepsi duruyor mu diye sordunuz mu? Neden orada duruyor, getir bari gundelik hayatta takayim deyin. Kavga etmeyin sakın, guzellikle, sadece takmak istediginize inandirarak isteyin. Sonra bilezikleri saklayin

Eşiniz bilezikler karşılığında arkadaşından borç almış olabilir mi? Borcu ödedikçe geri alacak yani,bir nevi rehin vermiş olabilir mi? Amaç nedir yani eşinizin onu merak ettim ben ve tamamen iyi düşünmek istedim şu an. Çünkü yalan söylemiş ve bir amacı olmalı yani,bilezikler bozdurulmadıysa ihtiyaç nasıl karşılandı?

Arkadaşlar iyi günler,
Size farklı bir şey sorcam. Ne yapmam, nasıl tepki göstermem gerektiğini kestiremedim.
Benim geçen yıl 4 bileziğim vardı. 2sini ben kendim almıştım. 2 tanesini de eşim hediye etmişti. Bi ihtiyacımız için bozdurmamız gerekti. Geçen haziranda verdim eşime. Şu fiyata bozdurdum vs. Demişti.
Her neyse, konu kapandı.
Dün bana sana bir sürprizim var diyerek bileziklerden birisini getirdi. Bunu çok seviyordun. Kıyamadım bozdurmaya dedi. Yakın bir arkadaşının banka hesabına koymuş. Oradaymış hep. Bu sabah o arkadaşıyla mesajlaşmasını okudum. Adama abi anahtarı getir fln demiş. O da hepsini alcaksın demiş. O da hayır bi tanesini sadece demiş. Sonra bankaya geçme planları vs. Akşam da getirdi eşim.
Sevindim aslında ama bi parça canım da sıkıldı. Kandırılmış gibi hissettim ama sonuçta hiç söylemeyebilirdi de.
Nasıl hissedeceğimi, nasıl tepki vereceğimi bilemedim.
Sakince itiraf ettirip hepsini almak istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim?
Teşekkürler
Eşiniz resmen sizden mal kaçırıyor..

Sizin bildiğiniz : “İhtiyaç olan bir durumda bileziği sizden alıp , satıp o ihtiyacı görmüş oldunuz. “
Eşinizin yaptığı : “İhtiyaç diye sizden bileziği alıp saklamış. “
Aklımda deli sorular :
1) ihtiyaç hangi parayla görüldü ?
2) bileziği neden sizden sakladı.
3) başkalarıyla ne dolaplar dönüyor ?
Ben inanılmaz rahatsız olurdum. Midem bulanırdı bu durumda hesabını sorardım. Kusura bakmasın bu düpedüz kandırmaktır. Aradaki güven biter, gider.

Maalesef erkeklerin birçoğunda bu zihniyet var düğün takılarıni tek başına sahiplenme eğer eşi çalışıyorsa maaşında söz hakkında sahip olma iyi ki cehennem var eşinin mehrini eşini kandırıp alan ve geri vermeyen kadına hiçbir ev işinde yardım etmeyip ama maaşını yiyen her erkeğin canı ceheneme...

Eşiniz bilezikleri bozdurmamış sonrada 1 tanesini geri getirmiş yani öyle mi doğru mu anladım? Eşiniz sizden altınlarınızı kaçırmış o zaman

kocanız bileziklerinizi çalmış.yumuşatmaya gerek yok bence

Sabahtan beri düşünüyorum. Ne yazık ki hiç bir cevap bulamadım. İçinden bi tanesini getirmese ve öylece öğrensem diicektim ki evet bildiğin hırsızlık bu. Ama neyi vicdan yaptı bilemedim. Henüz hiç bir şey sormadım. Arkadaşıyla görüşmesini videoya kaydettim. Birazdan dua edicem doğru ışığı görebilmem için. Sonra plan yapıp işlemem lazım.

Kocanız hiç güvenilir değil. Güzellikle altınlarınızı alın ve saklayın.
Ben sizin yerinizde olsam maaşımdan zırnık koklatmam böyle kocaya...

Neden size yalan söylüyor ki işin içinde yalan var bence hiç iyi bir şey değil

Benim tek tahammül edemeyeceğim şey bu yalan söylemek ve maalesef ki eşiniz hem yalan söylemiş hem hırsızlık yapmış. Ben affedemezdim..

Ya casus program vs yükleyip iyice işin aslını öğrenip midenizi bulandiracaksiniz.

Yada doğrudan hesap sorup kasaya anlık hemen gitmeyi isteyeceksiniz. En ufak dolambacta ve mantıksız açıklamada da ayrılacaksıniz.

Farkı şey olur işte mideniz iyice bulanmaz. Zaten o kadar iğrenç biriyse bilmeye gerek var mı bilmiyorum.

En azından ilk etapta şunu soravilirsiniz. Aklıma takıldı bileziği neden o gün değil şimdi getirdin. Bu zamana kadar nerdeydi diyin.

Borç için ne zaman vermistiniz

Arkadaşlar iyi günler,
Size farklı bir şey sorcam. Ne yapmam, nasıl tepki göstermem gerektiğini kestiremedim.
Benim geçen yıl 4 bileziğim vardı. 2sini ben kendim almıştım. 2 tanesini de eşim hediye etmişti. Bi ihtiyacımız için bozdurmamız gerekti. Geçen haziranda verdim eşime. Şu fiyata bozdurdum vs. Demişti.
Her neyse, konu kapandı.
Dün bana sana bir sürprizim var diyerek bileziklerden birisini getirdi. Bunu çok seviyordun. Kıyamadım bozdurmaya dedi. Yakın bir arkadaşının banka hesabına koymuş. Oradaymış hep. Bu sabah o arkadaşıyla mesajlaşmasını okudum. Adama abi anahtarı getir fln demiş. O da hepsini alcaksın demiş. O da hayır bi tanesini sadece demiş. Sonra bankaya geçme planları vs. Akşam da getirdi eşim.
Sevindim aslında ama bi parça canım da sıkıldı. Kandırılmış gibi hissettim ama sonuçta hiç söylemeyebilirdi de.
Nasıl hissedeceğimi, nasıl tepki vereceğimi bilemedim.
Sakince itiraf ettirip hepsini almak istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim?
Teşekkürler
Eşiniz sizden ziynet ve para kaçırıyor, yalan söylüyor. Güvenilmez birisi. Zaten daha önce de aldatma girişimlerini, eskort fotoğraflarını vb yakalamıştınız, hatta aklınıza boşanmayı koymuştunuz, ne oldu da vazgeçtiniz?

Siz de farkındasınız ki eşinize güvenmiyorsunuz, arada sevgi de kalmamış gibi. Nickinizi tanıyorum ondan eski konularınızı hatırlıyorum.

Bence mutsuz olduğunuz bir evliliğe daha fazla mahkum etmeyin kendinizi. Eşiniz yalancı ve güvenilmez birisi çünkü. Türlü türlü konularda da bunu gösteriyor, kendini belli ediyor. Dün eskort konusu bugün bilezik kaçırma…

Eşiniz sizden ziynet ve para kaçırıyor, yalan söylüyor. Güvenilmez birisi. Zaten daha önce de aldatma girişimlerini, eskort fotoğraflarını vb yakalamıştınız, hatta aklınıza boşanmayı koymuştunuz, ne oldu da vazgeçtiniz?

Siz de farkındasınız ki eşinize güvenmiyorsunuz, arada sevgi de kalmamış gibi. Nickinizi tanıyorum ondan eski konularınızı hatırlıyorum.

Bence mutsuz olduğunuz bir evliliğe daha fazla mahkum etmeyin kendinizi. Eşiniz yalancı ve güvenilmez birisi çünkü. Türlü türlü konularda da bunu gösteriyor, kendini belli ediyor. Dün eskort konusu bugün bilezik kaçırma…
Ee daha sebep aramaya gerek yok o zaman. Bu mesajlaşmayi mal kaçırmaya delil gosterip dava açmak lazım. Hatta hukukçu değilim ama belki boşanma davasından bile önce acilabilir dava. İlgili kasaya tedbir vs kinur belki. Yarım yamalak dizilerden edindiğim hukuk bilgimle konuşuyorum ama nedenini düşünmek yerine bir avukaya gidip çözüm aramak gerek. Önce malları kurtarmak, ev varsa eve şerh koydurmak ve sonra boşanmak lazım.

Ben gerçekten hemcinslerimi anlayamıyorum bazen. %100 haklıyken neden direk sormuyorsunuz? Ya da soramıyorsunuz diyeyim? Böyle bir dalaverenin altında nasıl susup oturuyorsunuz yoksa korkuyor musunuz? Gerçekten anlamıyorum.

Geçen yıl bir ihtiyacınız için bütün bilezikleri sizden aldığını, bozdurmadığına göre de o ihtiyacı nasıl hallettiğini soracaksınız. Utanmadan birde arkadaşının kiraladığı banka kasasında saklamış.

Ayrıca, almış demeyin, sizin kendi alınterinizle aldığınız bileziklerinizi sizden çalmış resmen. Benim böyle bir eşe ne saygım kalırdı, ne sevgim. Ve asla da güvenmezdim. Biterdi.

Ben olsam 4 bilezige mi dustun,okadar mi dustun derim.4 bilezik 70-80 bin etsin hadi.Zengin degilim ama 80 bin icin su hallere de dusmek nedir ya?Evlilik bu mu?

Back
X