Bu erkeklerin ailelelerine minnet borcu hic bitmiyor. Eee kadinlarin ailelerine minnet borcu ne olacak ??
Yerinizde olsam aslaa esime maasimdan 1 kurus vermem eve de destek olmam. Napiyorsan yapsin maasiyla..
Öyle bir şey olmadığını biliyor da, işi inada bildirmek istemiyorum. Meğer evlendiğimizden beri 40 -40 annesinin telf borcunu ödemiş yani ona telf almış. Dedim ben de anneme alıcam kadın kırık telefonla geziyor. Al dedi. Alıp almamakta kararsizim yılbaşı hediyesi diye aldırırm belki ayda 40-50 taksitle.benimd e aileme minnet borcum var de, babamla konuştum araba alacakmış ben de ona vereceğim de.
bebeğiniz olacak kendi arabanız yok KP nize yardım ediyorsunuz. bence onlardan çok sizin arabaya ihtiyacınız var
onların büyük olarak size destek olması lazımken bebek geliyor ihtiyaçları var vs die siz neden yardımcı oluyorsunuz anlamadım doğrusu
Ben olsam aileme para göndercem diyip her ay kenara ekstra para atarım
Hatta biraz da aileme gönderirim
Arabaya şimdilik laf etmem çünkü doğum süresince ve doğumdan sonra falan bebeği doktora götürmek için araba lazım olur yine arabayı kullanmaya devam ederim ama madem borç eşimin minnet borcu bırakırım o öder ben kendimden kısmam.
Ödemeye devam edersek bi 3 yıl daha. Vermezler öyle kullanmalık bi araba alın siz de demeye başladılar. Lazım olurmuş bize.E bu ne kadar böyle ödemeye devam edecek belli mi ?
Belli değilse arabada sizin de hakkınız var. Bir an evvel ehliyet Alıp arabayı siz kullanmaya başlayın.
O kadarını düşünmüyorlar işte eşime hep böyle anlatıyorum bak bizi ihtiyacımız var sen evim var sanıyorsun ama evin yok bak her seferinde size ev aldık diye kafamıza kakıyorlar. Ev almamız araba almamız lazım birikim yapmamız lazım. Nasıl faydalı oluruz demiyorlar da nasıl olsa borçları yok evleri kira değil diye sömürmeye çalışıyorlar.
Herkes şu minnet borcunu evlenmeden ödesin yahu. Bekarken ailesinin yuzune bakmayanin evlenince minneti tutuyor.
Eşim de bir ara bu triplere girmişti. Esim 29 yasindayken evlenmistik. O yaşa kadar ailesine hicbisey yapmamis, evlenince ailesine para veresi gelmisti. Dedim bunca yil yapsaydin napiyorsan benimle evlenince mi aklina geldi?
Benden izinsiz kimseye para bağlayamaz zaten para hesaplarini ben yonetiyorum habersiz bisey yapsa gorurum.
Yok daha neler.Ödemeye devam edersek bi 3 yıl daha. Vermezler öyle kullanmalık bi araba alın siz de demeye başladılar. Lazım olurmuş bize.
Valla sen ne yaparsan yap esin bı kere " bu yasa kadar getirip besleyip büyüttüler" dusuncesınde oldugu muddetce siz o araba bakim borcunu pasa pasa odersınız.. Ha illa kavga cıkarırım odetmem dıyosanda bana gore cok haklısın aranızda huzursuzluk olur esin tarafından. En iyisi ihtiyacınız oldugunda sızde arabayı alıp kullanın. Ama tartısma dan yarın cocuk dogunca araba cok lazım olacak. Onun oncesı dogumu var hastane kontrolleri, cocuk dogacak bı ayagınız hastanede olacak. Dedigim gibi hıc ustelemeyın bu para konusunu ıhtıyac olunca isteyin.
Yok daha neler.
Hangisine yetecekmişsiniz bebeğe mi arabaya mı onların Arabasına mı ?
Zaten doğumdan sonra bi sure çalışamazsın değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?