Bi sorum var...

onun ailesi onu o yaşa getirmişte sizin aileniz sizi yurdamı vermiş büyütmüş ?
ben olsam onun verdiği paraya ses etmezdim, ama aynı miktarlarda bende kendi aileme yardım ederdim,hediye alır eksiğini görürdüm.
ben her iki tarafa da eşit olunması gerektiğini düşünüyorum, kendi yeğenlerime hediye almışsam eşimin yeğenlerine de alırım.yada evlerinde bir eksik görülecekse iki tarafında aynı şekilde görmeye çalışırım

Buradaki uyeler,
maasini ayir diyor "yok yapmak istemiyorum" diyorsunuz.

Arabayi daha cok isteyin diyorlar " yok vermezler " diyorsunuz

Kisasa kisas yapin diyorlar " aramiza hasetlik sokmak istemiyorum." diyorsunuz.

Boyle devam ederseniz daha cok somururler.
O zaman yapacak birsey yok odemeye devam edeceksiniz.

Yapmama sebeplerim bunlardı yani onu açıkladım ki hepsini düşündüm. Sağ olsunlar fikir verdiler. Eşim abarttıkça uygulucam mecbur.

Kocan senın çalısıyor olmana güvenerek boyle rahat davranıyor. Hamıleyım dayanamıyorum işten çıkacağım dedığin zaman nasıl odeyecek o parayı ? Bazen bu erkeklere iyilik yaramıyor işe girip calısıyorsun evıne destek olmak için ama hemen yağdıracak bir yer buluyorlar. Ben olsam hamıle halımle çalısıp kayınpederın özel arabasının borcubu ödemem. Çık o zaman işten keyfıne bak kocan ödeyebılıyorsa ödesın.

Valla bir şey çıkaracaklar mi çok merak ediyorum, artık ailesinin başla bir giderini üstlenmeye çalışırsa direk çıkıcam.

Şimdiye kadar almış olsalar bile madem hamilesiniz bu saatten sonra masrafınızda artacağı için büyüklük yapıp almamaları lazım ben anlam veremiyorum gerçekten buna.Eşinizle konuşun bence ödemeyin derim ama ille ödeyeceksenizde sonuna kadar faydalanın tabiki hem kış geldi motorla zorlanabilirsiniz.

Ortak bütçe ortak karar. Eşiniz bu konuda fikrinizi sormayacak kadar önemsemiyorken buna fesatlık demeniz sizi saf yapar sadece.
Safım zaten yeterki huzursuzluk olmasın azcık sesim çıkınca en kötü ilan ediliyorum. Bu durulmuş zamanlarımız ailesiyle.

Ayda 380 lira arabanin benzinden ayri ne masrafi olur .Kredi filan degilse her ay araba 380 liralık bakima gitmezki .Sanirim size yanlis aktarilmis kredisinin birazini öduyor olmayasınız .

Su hali olmayanlar ne diye ev veya araba alip baskalari mağdur ediyor ki.. Az para değil ki verdiğiniz. Suc esinizde. Sizde yardim ediyorsaniz alabilirsiniz arabayi bence

Evlendikten sonra aileye yardimi cok sacms buluyorum.her ailenin ekonomisi ayri .kimse kimseye para vermek zorunda degil.anne babalar da cocuklarina para verecek diye birsey yok.herkes kendi duzenini surdurmeli bence.ekonomisini sadece kendi ihtiyaclarina gore ayarlamali

Ayda 380 lira arabanin benzinden ayri ne masrafi olur .Kredi filan degilse her ay araba 380 liralık bakima gitmezki .Sanirim size yanlis aktarilmis kredisinin birazini öduyor olmayasınız .
Yok ilk 5 yıl kasko gibi bir şey sanırım. 2 bin küsür lira taksit yaptırdık.

İnsanın çocuğu evini geçindirebilirse ne mutlu. Bunlar daha para turtıklıyor. Anlşılan eşin bnm anlamadığım kafada. Mümkünse inatlaşmadan saçma olduğunu vurgula ve araba almaya bakın. Elden gelen öğün olmaz, o da vaktinde bulunmaz

Siz çalışmıyor olsanız eşiniz yine böyle "minnet borcu" ödeyebilir miydi acaba? Ömründe bir gün bile çalışmamış kayınvalideler çalışan gelin istiyor ki sömürmek için.Güya oğlu yapıyor harcamaları ama sizin kesenizden çıkıyor.Böyle konular suistimale çok açık.Çocuk sahibi olacak insana ekstra masraf yaptırmak anne babalık değil.Çok bencillermiş eşinin ailesi.Sen de acıma , ailene yardım ediceksen et ya da gizlice para biriktir.Eşin senin kazancına güvenip "minnet borcunu" ödüyor.

Daireler dip dibe zaten. Ama öyle bir şey mümkün değil. Bize araba alın sizde ucuz bi.şey soğuklarda lazım oluyor dediler.
Arabaları kapının önünde yatıyor yani desenize.Arabayı kullanıyorlar mı merak ettim.Size de araba alın diyorlarmış.Hey Allahım ne insanlar var ya.

Söyledim bi kaç defa hep de söylücem olmadı yatırdığı kadar parayı alıcam ben de ekstra olarak.

Arabaları kapının önünde yatıyor yani desenize.Arabayı kullanıyorlar mı merak ettim.Size de araba alın diyorlarmış.Hey Allahım ne insanlar var ya.
İşe gidip geliyor kp haftasonu geziyorlar bazen ama öle km lerce değil. Öyle gidip arabayı park edip geziyorlar.

Geçen sene evlendikten 10 gün sonra çalış diye tutturup iş buldular girdim hatırları kırılmasın diye. Olmadı 1 ay sonra çıktım bana diyor ne yani hiç çalışmıcak mısın benim oğlum mu bakacak sana, dedim bakıcak tabi sana nasıl eşin bakıyorsa bana o bakmak zorunda inadına böyle konuştum.

İyi demişsin.Kendi 1 gün bile çalışmamıştır dışarda eminim.Geline çalış demek kolay tabii.Hem ev işi hem çalışmanı beklerler bu tipler.Her türlü sömürücekler yani.Ev verdiler diye böyle yapıyorlar bence.O evi sana değil sadece oğullarına da verdiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…