- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
bu cok SIK oluyorsa , esinle konus . annesine ayakkabi alabilmeli insan tabi, ama ....iste amasi var. sömürüldügünün hissine kapildiysan , SIKINTI.Evlenmeden önce söz vermiş. Kv ye kalsa biz ortak yiyip içecektik ama ben duruma el koydum herkesin kasası kendine ama hala faydalanma derdindeler. Geçen eşimi aradım nerdesin markette annesiyle. İş dönüşü eşimi aramış bi ayakkabı var onu alalım diye. Sömürüyorlar resmen.
Öyle bir şey olmadığını biliyor da, işi inada bildirmek istemiyorum. Meğer evlendiğimizden beri 40 -40 annesinin telf borcunu ödemiş yani ona telf almış. Dedim ben de anneme alıcam kadın kırık telefonla geziyor. Al dedi. Alıp almamakta kararsizim yılbaşı hediyesi diye aldırırm belki ayda 40-50 taksitle.
Evlenmeden önce söz vermiş. Kv ye kalsa biz ortak yiyip içecektik ama ben duruma el koydum herkesin kasası kendine ama hala faydalanma derdindeler. Geçen eşimi aradım nerdesin markette annesiyle. İş dönüşü eşimi aramış bi ayakkabı var onu alalım diye. Sömürüyorlar resmen.
Insan hiç mi düşünmez.Düşünemiyorlar işte arada bi tartışma olmadığı sürece laf sokan bi.insan değilim illa şartellerimi artıracaklar.
Su erkeklerin minnet borcuna da gicik olmaya basladim
Senin ailen de seni okuttu buyuttu senin minnet borcun nerde?
Arabayi da kullaniyormussunuz arada
Bilemedim simdi
bu cok SIK oluyorsa , esinle konus . annesine ayakkabi alabilmeli insan tabi, ama ....iste amasi var. sömürüldügünün hissine kapildiysan , SIKINTI.
Insan hiç mi düşünmez.
Kredisini tüketiyor işte böyle yaparak.
Hem ne Lazım ki kp ye Kv ye araba ?
Sen bence her ay maaşından altın al kenara at gizlice.
Eşinde sorarsa aileme gönderdim minnet borcum var de.
Size sormadan iş yapıyorsa sizde aynısını yapmakta özgürsünüz.
Aç açıkta kalınca anlar.
Ama o babasının arabası sızın degılkı hem onlarda dıyomus sızde araba alın diye ben mi yanlıs gordum bence bunu kullanıp esınızın kafasına girin. İste hayatım yarın bı gun arabaya bısey olsa biz yaptık olur. Bizde bı mal sahibi olalım. Bebek dogacak babanında kendi ısı olur biz az ama öz bı araba alalım. Maksat borca sokmak sonra model yukselır zaten. Ama guzellıkle konus. Hem bende kullanmak istiyorum ama babanın arabası oldugu ıcın cekınıyorum falan kendi arabamız olsa rahat ederim gibiAynen bende öyle düşündüm ama işte kafama takılan araba isteyerek doğru bi şey mi yapıyorumdu. Eşime araba alalım bari oraya para bağlayalım diyorum ona yanaşmıyor. Nasıl olsa araba var çok zorda kalınca alıyoruz kafasında.
YaDa aklıma soyle bı fikir geldi arabayı sık sık alın isiniz dustukce degıl ama esinede soyleme bunu gezmek istesin canın yada markete avm ye falan gidin hamılelıgım bahane et arabayı sık alın. Babası sonunda vermek ıstemıcek emin ol. Esine zaten demıs sizde alın diye ee esinde almak zorunda kalır herhalde :)Aynen bende öyle düşündüm ama işte kafama takılan araba isteyerek doğru bi şey mi yapıyorumdu. Eşime araba alalım bari oraya para bağlayalım diyorum ona yanaşmıyor. Nasıl olsa araba var çok zorda kalınca alıyoruz kafasında.
Ama o babasının arabası sızın degılkı hem onlarda dıyomus sızde araba alın diye ben mi yanlıs gordum bence bunu kullanıp esınızın kafasına girin. İste hayatım yarın bı gun arabaya bısey olsa biz yaptık olur. Bizde bı mal sahibi olalım. Bebek dogacak babanında kendi ısı olur biz az ama öz bı araba alalım. Maksat borca sokmak sonra model yukselır zaten. Ama guzellıkle konus. Hem bende kullanmak istiyorum ama babanın arabası oldugu ıcın cekınıyorum falan kendi arabamız olsa rahat ederim gibi
araba sizde kalsa lazım olunca onlar sizden alsalar nasıl olur ,
YaDa aklıma soyle bı fikir geldi arabayı sık sık alın isiniz dustukce degıl ama esinede soyleme bunu gezmek istesin canın yada markete avm ye falan gidin hamılelıgım bahane et arabayı sık alın. Babası sonunda vermek ıstemıcek emin ol. Esine zaten demıs sizde alın diye ee esinde almak zorunda kalır herhalde :)
Sen sen ben yapmıyorsun ama o aileme minnet borcum var vereceğim diyor. Sende o zaman bi kısmını al biriktir sorarsa da her ay 400 TL de bsn ailene göndereceğim de. Onlarında ihtiyacı vsr de.Maaş ortada sen ben yapmıyoruz. Para ortaya koyulur ihtiyaçlar belirlenir kalanı bölüştürülür. Anca yetiyor zaten.
Ehliyetim yok henüz havalar az ısınsın karnım şişmeden ehliyet kurşuna yazılayım sonra da araba aldırayım. Eşim biraz maddi yönden düşünüyor. Araba alana kadar kenara para koyalım. Araba alırsak ikimizden biri yine o arabayla işe gidemicek. Ben otobüs parası veriyorum ayda 250 tl, o şuan motorla bedavaya gidiyor yıllık 1000 küsür lira motor aküsü ya da çıkarsa ıvır zıvırı var. Araba olursa kaskosu, benzini, bakımı çok para harcarız diyor.
Sen sen ben yapmıyorsun ama o aileme minnet borcum var vereceğim diyor. Sende o zaman bi kısmını al biriktir sorarsa da her ay 400 TL de bsn ailene göndereceğim de. Onlarında ihtiyacı vsr de.
Göndermesen bile sende Kalsın. Bugun yarın Çocuğunuz da olacak çalışmayacaksın hiç değilse kıyıda gizli bi birikimin olur. Her birikimde eşe söylenmez. Benden sana abla tavsiyesi
ozaman o akılsız kocanın borca sokacaksın cnm
bankaya altın hesabı açtır maaşın yattıgı gün
1 çeyrek parası kessinler bak ne güzel para birikir hesapta
hem araba masrfından kurtulmuş olursunuz ,
gerekirse onlardan alırsınız ,
arabanın borcu bitti herhalde ki size araba alın diyorlar ,
Yok canım tecrübesiz değil iyiniyetlisin.haklisin aslında ama tecrübesizim az daha bekleyeyim diye diye böyle kaldım valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?