bi yardım :(

gayret

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
1
0
6
35
Ankara
Aynı kurumda çalışıyoruz, tesadüf eseri aynı binada bi görev icabı bulunduk, orda tanıştık. O gün görev süresince baya konustuk, neredeyse bana tüm hayatını anlattı. Sonra orda işimiz bitince cıkışta birbirimizi göremedik. Ben eve geldim ve ona mail attım, çıkışta sizi göremedim, tanıştığımıza memnun oldum diye. Sonra bu bana 15 gün sonra cevap attı o da aynı şekilde yazdı. Yine aradan 20 gun gecti bu sefer o bana mail attı ne yapıyorsun falan diye. O günden sonra biz telefonda mesajlaşmaya başladık, ve tam 2 ay mesajlaştık. Bu süre içinde ikimizde farklı şehirlerdeydik ama herşey cok güzel gidiyordu. O hep birlikte olmanın hayalini kuruyordu, ciddi düşündüğünğ falan söylüyordu. Sonra gün geldi aynı şehire geldik yani artık ben görüşürüz diyordum kendi kendime. Yine her şey gayet normal mesajlar devam ediyo konuşuyoruz. Aradan 24 saat gecti gecenin bi vakti bana mesaj attı: biz bence görüşmeyelim dedi. Neden dedim, geçmişte yaşadıklarımla sorunlarım var dedi, bu sorunlar ne olduysa bi anda ortaya cıkmışşşş. Ben de bu sorunlar 2 ay öncesine kadar yokmuydu dedim vardı ama bu kadar ciddi oldugunu bilmiyordum dedi. Eğer şimdi görüşürsek sana haksızlık ederim bunu yapmak istemiyorum falan dedi. Neyse bende cok uğrasmadım ne halin varsa gör modunda yazdım ve bitti..
Sizce onun bu davranışı normal mi, ben kendimi kandırılmış hissediyorum :( Ve aynı kurumda oldugumuz için arada karsılaşıyoruz ama ben görmemezlikten geliyorum.. Ne yapmalıyım sizce ?

evli olbilir mi acaba. neyse zaten pek bişiy de yaşamamışsınız. olmaz diyorsa zaten zorlanmaz.

Back
X