Ya bu abla eş konusu fena he baktım da şimdi kadın kanıt falan da bulmuş
gevrek dediğin çıtır olurben seviyom çokoş
ben yarın Karatay diyetime kaldığım yerden devam etmeye başlamayı düşünüyorumzaten büyük gitmiş gidiceği kadar
kadın ablasıyla küsmüş bir hafta eşi ben de konuşmuyorum demişne kanıtı???????
karatay diyeti saçmalık ya,yapmayın etmeyinben yarın Karatay diyetime kaldığım yerden devam etmeye başlamayı düşünüyorumgel eşlik et bana
Belki aralarını yapmak için falan konuşmuşlardır?kadın ablasıyla küsmüş bir hafta eşi ben de konuşmuyorum demiş
ama meğerse 1 hafta boyunca konuşmuşlar ablasıyla kocası
telefon dökümlerine bakmış online hizmetlerden
1 hafta boyunca sürekli ara yapmak için konuşulur mu yaBelki aralarını yapmak için falan konuşmuşlardır?
Diyet değil aslında ya sağlıklı yaşam tarzı dicem ama sen daha iyi bilirsin geçi; diyetistendin yanlış hatırlamıyosamkaratay diyeti saçmalık ya,yapmayın etmeyin
Doğru aslında, bir de kadınların sezgileri güçlü oluyor genelde... Umarım yanlış anlıyordur konu sahibi yoksa gerçekten çok sarsıcı bi durum1 hafta boyunca sürekli ara yapmak için konuşulur mu ya
ne biliyim çok şüphe çekici
ya kadın diyor ki sebze yemeyin yağ yapar? Nedenmiş inekler ot yiyo,onlar yağlanıyomuş.Mantığa bak..Diyet değil aslında ya sağlıklı yaşam tarzı dicem ama sen daha iyi bilirsin geçi; diyetistendin yanlış hatırlamıyosamniye saçmalık ki?
Şimdi okudum konuyu, gerçekten bir anormallik varBir de abla wcye bile kardeşinin kocasıyla gidiyormuş
bi kere 15-20 dk falan gelmemişler
konuda biri çiş yapmayı mı öğretmiş yazmış
güler misin ağlar mısın çok trajikomik yaa
ya kadın diyor ki sebze yemeyin yağ yapar? Nedenmiş inekler ot yiyo,onlar yağlanıyomuş.Mantığa bak..Et ye,sebze yeöe,yağ ye..bildiğin dukan diyeti turkish version yapıp parayı buldu bence. zaten bir diyetisyen genel olarak insanlara bunu yiyin bunu yemeyin kilo verirsiniz tarzı şeyler söylüyosa bil ki yalan,herkesin metabolizması farklı yani.
ben o teyzeye gıcık oluyorum ya ağzına vurasım geliyorŞimdi okudum konuyu, gerçekten bir anormallik var
Sebze hiç yemeyin demiyor yanlış bilmiyorsam, zayıflayacağım diye sebzeye yüklenen insanları kastederek öyle diyor yani ben öyle algıladım. Kadın diyetisyen mi ki? Ben Kalp ve İç Hastalıkları Uzmanı diye biliyorum. Doğru bildiklerini yani doğru olduğunu düşündüğü şeyleri birleştirmiş. Memnun kalan çok insan var yaben de 10 kilo verdim bu şekilde, bana da iyi geldi. Metabolizmamın düzene girdiğini farkediyorum. Ve son 3 aydır diyet faln yapmadığım gibi abur cubur da dahil olmak üzere bolca yiyorum, ona rağmen hala 58 kiloyum. Sporda yapmadığım halde üstelik.. Verdiklerim kalıcı gitmiş gibi görünüyor ama tabi b.kunu çıkarmayayım diye yeniden yediklerime dikkat etmek istiyorum
Çok sert bi mizacı var yaben o teyzeye gıcık oluyorum ya ağzına vurasım geliyor
diyetisyenlerin çoğu böyle kitap yazıp işi ticarete dökenleri sevme.Mesela ben dukanla doctor oz'u da sevmem..Çok sert bi mizacı var yaDirek önyargı oluşturuyor ister istemez
Diyetisyene para verecek durumu olmayanlar için nisbeten iyi bir kaçış yolu gibi dicem ama bilinçsizce her diyete bodoslama atlamak da pek mantıklı değil. İnsanın kendi vücudunu, metabolizmasını vs bilmesi tanıması gerekiyor ki kilo vereyim derken sağlığından olmasındiyetisyenlerin çoğu böyle kitap yazıp işi ticarete dökenleri sevme.Mesela ben dukanla doctor oz'u da sevmem..
ne zaman uyuyondiyetisyenlerin çoğu böyle kitap yazıp işi ticarete dökenleri sevme.Mesela ben dukanla doctor oz'u da sevmem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?