Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kadın ablasıyla küsmüş bir hafta eşi ben de konuşmuyorum demiş
ama meğerse 1 hafta boyunca konuşmuşlar ablasıyla kocası
telefon dökümlerine bakmış online hizmetlerden
Belki aralarını yapmak için falan konuşmuşlardır?

ablamla tatile gitmeden küstük demiştim ya
1 hafta küs olduğumuz süre boyunca konusmuslar hep
bana konusmuyorum ben de diyodu
elim ayağm titriyo su an
böyle yazmış konu sahibi

1 hafta boyunca sürekli ara yapmak için konuşulur mu ya
ne biliyim çok şüphe çekici
Doğru aslında, bir de kadınların sezgileri güçlü oluyor genelde... Umarım yanlış anlıyordur konu sahibi yoksa gerçekten çok sarsıcı bi durum

Bir de abla wcye bile kardeşinin kocasıyla gidiyormuş
bi kere 15-20 dk falan gelmemişler
konuda biri çiş yapmayı mı öğretmiş yazmış
güler misin ağlar mısın çok trajikomik yaa

Diyet değil aslında ya sağlıklı yaşam tarzı dicem ama sen daha iyi bilirsin geçi; diyetistendin yanlış hatırlamıyosam niye saçmalık ki?
ya kadın diyor ki sebze yemeyin yağ yapar? Nedenmiş inekler ot yiyo,onlar yağlanıyomuş.Mantığa bak.. Et ye,sebze yeöe,yağ ye..bildiğin dukan diyeti turkish version yapıp parayı buldu bence.zaten bir diyetisyen genel olarak insanlara bunu yiyin bunu yemeyin kilo verirsiniz tarzı şeyler söylüyosa bil ki yalan,herkesin metabolizması farklı yani.

Bir de abla wcye bile kardeşinin kocasıyla gidiyormuş
bi kere 15-20 dk falan gelmemişler
konuda biri çiş yapmayı mı öğretmiş yazmış
güler misin ağlar mısın çok trajikomik yaa
Şimdi okudum konuyu, gerçekten bir anormallik var

Sebze hiç yemeyin demiyor yanlış bilmiyorsam, zayıflayacağım diye sebzeye yüklenen insanları kastederek öyle diyor yani ben öyle algıladım. Kadın diyetisyen mi ki? Ben Kalp ve İç Hastalıkları Uzmanı diye biliyorum. Doğru bildiklerini yani doğru olduğunu düşündüğü şeyleri birleştirmiş. Memnun kalan çok insan var ya ben de 10 kilo verdim bu şekilde, bana da iyi geldi. Metabolizmamın düzene girdiğini farkediyorum. Ve son 3 aydır diyet faln yapmadığım gibi abur cubur da dahil olmak üzere bolca yiyorum, ona rağmen hala 58 kiloyum. Sporda yapmadığım halde üstelik.. Verdiklerim kalıcı gitmiş gibi görünüyor ama tabi b.kunu çıkarmayayım diye yeniden yediklerime dikkat etmek istiyorum

ben o teyzeye gıcık oluyorum ya ağzına vurasım geliyor

diyetisyenlerin çoğu böyle kitap yazıp işi ticarete dökenleri sevme.Mesela ben dukanla doctor oz'u da sevmem..
Diyetisyene para verecek durumu olmayanlar için nisbeten iyi bir kaçış yolu gibi dicem ama bilinçsizce her diyete bodoslama atlamak da pek mantıklı değil. İnsanın kendi vücudunu, metabolizmasını vs bilmesi tanıması gerekiyor ki kilo vereyim derken sağlığından olmasın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…