Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben neden diyet kürleri sayfasına girmiyorum sanıyosun...oraya girersem hergün banlanırım

bi topikte delirdim sonra soğankürüyle 3günde 5kilo tarzı başlıkları görünce fenalık geçirip çıktım..
Çok iyi anlıyorum çünkü bdv'de falan iki üç cümleyle derdini anlatan her hastaya psikoloji ile alakalı alakasız herkesin şizofren, okb, depresyon vs.. teşhis koyduğunu görünce ben de delleniyorum hepsinin kafasına birer tane sıkasım geliyorr

aynen ya psikolojiyle ilgili her konuya şizofrensin bence yazanlar....

aynen ya psikolojiyle ilgili her konuya şizofrensin bence yazanlar....
Konuyu açan zaten psikolojikmen çok güçlü değil, düşünsene yani sen bence şizofrensin diyor birkaç kişi... ciddi anlamda boşlukta olan bir insanın hayatını bitirebilir bu tarz bi yorum. çok bilinçsiz ve çok tehlikeli biz bile hemen teşhis koymuyoruz birkaç seans geçmesini bekliyoruz.. canını yolda bulmuş gibi davranıyor milletimiz

bi de şey var kendine teşhis koyan tipler,sanırım ben şizofrenim diye..

bi de şey var kendine teşhis koyan tipler,sanırım ben şizofrenim diye..
Bu tüm sağlık alanlarında var ya.
Adam semptomları yazıyo google'a, sonra kendine teşhis koyup ilacı yazsın diye doktora gidiyor. Doktorcum ben de bilmem ne varmış netten okudum, ilac falan kullanmam lazım galiba diye. Eyyy insanoğluuu böyle hemen koyabiliyosanız teşhisi bize ne gerek varrr gel de çıldırma ya

Hakikaten ne oldu kocasiyla buluştu mu o? Bi de sana Bi sey itiraf edeceğim. O sikayetci oldugunuz ziyaretcilerden biri bendim hepsini okudum
ayy sensen iyi kızz , biz dedik acaba erkek falan mı geldi
en son kocası eve gelmişti oraları biliyor musun? ailesiyle falan da konuştu justın
o gün barışır gibi oldular ama just istemedi sonradan, tekrar kouşucaklardı buluşup
adam justa hakaret etmiş bildiğin

bi kere kadının biri bana sizce kocam bipolar mı diye sordu
abla nerden bileyim yav yüz yüze görmemişim özgeçmiş almamışım bilemem burdan dedim
vasıfsız niteledi beni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…