- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
ben neden diyet kürleri sayfasına girmiyorum sanıyosun...oraya girersem hergün banlanırımDiyetisteyene para verecek durumu olmayanlar için nisbeten iyi bir kaçış yolu gibi dicem ama bilinçsizce her diyete bodoslama atlamak da pek mantıklı değil. İnsanın kendi vücudunu, metabolizmasını vs bilmesi tanıması gerekiyor ki kilo vereyim derken sağlığından olmasın
HoşgeldiiinBen geldim
hoşgeldin bilgecee.Ben geldim
benim bile sinirlerim zıplıyor gördükçe kaldı ki okulunu okudun sen bunun. 3 günde 5 kilo falan... Bit pazarında pazarlık yapıyorlar sankiben neden diyet kürleri sayfasına girmiyorum sanıyosun...oraya girersem hergün banlanırım
bi topikte delirdim sonra soğankürüyle 3günde 5kilo tarzı başlıkları görünce fenalık geçirip çıktım..benim bile sinirlerim zıplıyor gördükçe kaldı ki okulunu okudun sen bunun. 3 günde 5 kilo falan... Bit pazarında pazarlık yapıyorlar sanki
Hoş geldin sen neden banlanmıştın geçen gün :)Ben geldim
Çok iyi anlıyorum çünkü bdv'de falan iki üç cümleyle derdini anlatan her hastaya psikoloji ile alakalı alakasız herkesin şizofren, okb, depresyon vs.. teşhis koyduğunu görünce ben de delleniyorum hepsinin kafasına birer tane sıkasım geliyorrbi topikte delirdim sonra soğankürüyle 3günde 5kilo tarzı başlıkları görünce fenalık geçirip çıktım..
Hos buldummhoşgeldin bilgecee.
aynen ya psikolojiyle ilgili her konuya şizofrensin bence yazanlar....Çok iyi anlıyorum çünkü bdv'de falan iki üç cümleyle derdini anlatan her hastaya psikoloji ile alakalı alakasız herkesin şizofren, okb, depresyon vs.. teşhis koyduğunu görünce ben de delleniyorum hepsinin kafasına birer tane sıkasım geliyorr
Hoşgeldiiin
Konuyu açan zaten psikolojikmen çok güçlü değil, düşünsene yani sen bence şizofrensin diyor birkaç kişi... ciddi anlamda boşlukta olan bir insanın hayatını bitirebilir bu tarz bi yorum. çok bilinçsiz ve çok tehlikeliaynen ya psikolojiyle ilgili her konuya şizofrensin bence yazanlar....
bi de şey var kendine teşhis koyan tipler,sanırım ben şizofrenim diye..Konuyu açan zaten psikolojikmen çok güçlü değil, düşünsene yani sen bence şizofrensin diyor birkaç kişi... ciddi anlamda boşlukta olan bir insanın hayatını bitirebilir bu tarz bi yorum. çok bilinçsiz ve çok tehlikelibiz bile hemen teşhis koymuyoruz birkaç seans geçmesini bekliyoruz.. canını yolda bulmuş gibi davranıyor milletimiz
Bu tüm sağlık alanlarında var ya.bi de şey var kendine teşhis koyan tipler,sanırım ben şizofrenim diye..
Just nereye gitti
ayy sensen iyi kızz , biz dedik acaba erkek falan mı geldiHakikaten ne oldu kocasiyla buluştu mu o? Bi de sana Bi sey itiraf edeceğim. O sikayetci oldugunuz ziyaretcilerden biri bendimhepsini okudum
Hakikaten ne oldu kocasiyla buluştu mu o? Bi de sana Bi sey itiraf edeceğim. O sikayetci oldugunuz ziyaretcilerden biri bendimhepsini okudum
gece kuşu
Konuyu açan zaten psikolojikmen çok güçlü değil, düşünsene yani sen bence şizofrensin diyor birkaç kişi... ciddi anlamda boşlukta olan bir insanın hayatını bitirebilir bu tarz bi yorum. çok bilinçsiz ve çok tehlikelibiz bile hemen teşhis koymuyoruz birkaç seans geçmesini bekliyoruz.. canını yolda bulmuş gibi davranıyor milletimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?