- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
Just nereye gitti
ayy sensen iyi kızz , biz dedik acaba erkek falan mı geldi
en son kocası eve gelmişti oraları biliyor musun? ailesiyle falan da konuştu justın
o gün barışır gibi oldular ama just istemedi sonradan, tekrar kouşucaklardı buluşup
adam justa hakaret etmiş bildiğin
Hakikaten ne oldu kocasiyla buluştu mu o? Bi de sana Bi sey itiraf edeceğim. O sikayetci oldugunuz ziyaretcilerden biri bendimhepsini okudum
ben bipolarmıyım?bi kere kadının biri bana sizce kocam bipolar mı diye sordu
abla nerden bileyim yav yüz yüze görmemişim özgeçmiş almamışım bilemem burdan dedim
vasıfsız niteledi beni
bastı eksiyibi kere kadının biri bana sizce kocam bipolar mı diye sordu
abla nerden bileyim yav yüz yüze görmemişim özgeçmiş almamışım bilemem burdan dedim
vasıfsız niteledi beni
Buyur bi de burdan yakbi kere kadının biri bana sizce kocam bipolar mı diye sordu
vasıfsız niteledi beni
Onlari biliyorim. Ondan sonra bir gelisme yok demekki. Hadi hayirlisi.ayy sensen iyi kızz , biz dedik acaba erkek falan mı geldi
en son kocası eve gelmişti oraları biliyor musun? ailesiyle falan da konuştu justın
o gün barışır gibi oldular ama just istemedi sonradan, tekrar kouşucaklardı buluşup
adam justa hakaret etmiş bildiğin
sen ziyaretçimiydinOnlari biliyorim. Ondan sonra bir gelisme yok demekki. Hadi hayirlisi.
Ama gorseniz siz ziyaretci dedikce nasil da gülüyorum hahaha kendimi gizli bir güç gibi hissettim. Dışardan baski yapıyorum
Ne oldu begenemedin mi?
ben bipolarmıyım?
bastı eksiyi
Buyur bi de burdan yakkocanı bilmem ama sende var bi anormallik bacım dur sana bi seans yazayım deseydin
o nası bişey psikolojik deli gibi misen g*tolarsın
yok ne biçim psikologsunuz dedi
bak alt iletime ne yazıcam
dizi izliyodum
maş cınım sen de hayatımı özet geçtin
erkek sandık biz de sensen sıkıntı yok
bak alt iletime ne yazıcam
Bendim ben. Forumlari tek tek dolasip yorulacagima burda her bölümün, her bir hareketin haberinj aliyordum. Mesela 19 üyeli kiz gibi hahahahah
Bendim ben. Forumlari tek tek dolasip yorulacagima burda her bölümün, her bir hareketin haberinj aliyordum. Mesela 19 üyeli kiz gibi hahahahah
nıye kızkeşke benimde full çeken netim olsa keşke çok istiyorum keşke derken babamın neti kapattırcagını öğredim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?