- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
4. Kattayim. Cati temizliği yapildi yuvasini tikadilar sanirim. Ay napayim nereye gideyimay ınanmıyorum nasıl gırmıs o 1.katta mısınız? hem nasıl duruyorsunuz o evde ben kacardım
Zaten yapisinca kurtulamaz ki bi daha ölür acliktan ya da kedi yeryapışkan koyduk dedin yaa yapışınca tutup atsanız
ay bı kurtulun da temızlıgını yaparsın ıyıce4. Kattayim. Cati temizliği yapildi yuvasini tikadilar sanirim. Ay napayim nereye gideyim daha yeni temizlik yapmistim. Evdeki herseyi yakasim varrr
çok üzülüyorum hayvanlara ya onlar da rahatsızlık verdiğini bilse gelmez kiZaten yapisinca kurtulamaz ki bi daha ölür acliktan ya da kedi yer
Aynen. Esim ihtimal vermiyodu fare olduguna. İlk gordugumde anlam veremedim ama fareden baska biseyde gelmedi aklima. Yüz yüze tanistik kendisiyleSen gider konusu paramparça diye konu da açmışsın ordan belliydi zaten
sizinle yaşasın bariAynen. Esim ihtimal vermiyodu fare olduguna. İlk gordugumde anlam veremedim ama fareden baska biseyde gelmedi aklima. Yüz yüze tanistik kendisiyleboncuk gibi gözleri vardiii ay kiyamam beni görünce nasil panik oldu
masallah ne soguk kanlısın bu konuda. ben gorsem atacagım cıglıgı dusunemıyorumAynen. Esim ihtimal vermiyodu fare olduguna. İlk gordugumde anlam veremedim ama fareden baska biseyde gelmedi aklima. Yüz yüze tanistik kendisiyleboncuk gibi gözleri vardiii ay kiyamam beni görünce nasil panik oldu
ıyyyy hayvan sevılır de bu da asırı be ıgrenc yaratıksizinle yaşasın bari
Heee tabi uyurken gelsin kulagimizi burnumuzu kemirsinsizinle yaşasın bari
Bide koynumuza alalim tam olsunıyyyy hayvan sevılır de bu da asırı be ıgrenc yaratık
Cok umrumuzda olan bir konu degildi zatenbdvdeki cinsellik başlıklı konu cinsellik topiğine taşınmışşimdi yorum yazında görek melül melül bakarsınız ÜYELER bana beleşçi diyenlerin hmk
midem kalktıBide koynumuza alalim tam olsun
aynen, sanki çok meraklıyız elalemin dudağı sevgilisinin neresine geliyor diye hesaplamayaCok umrumuzda olan bir konu degildi zaten
ıyı yakalayıp sana versınler sen beslehahahahhaa napiyim ya hiçbir canlıya kıyamıyorum kızlar
bahçeye koyarım bizimıyı yakalayıp sana versınler sen besle
Aynenaynen, sanki çok meraklıyız elalemin dudağı sevgilisinin neresine geliyor diye hesaplamaya
sogudum sendenbahçeye koyarım bizim
zaten hayvan yuvası bizim apartmanın önü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?