niye sen sevmiyor musun hayvanlarısogudum senden
sevılecek var sevılmeyecek varniye sen sevmiyor musun hayvanları
Bende kiyamam ama bu cok baska sey. İs yerindeki mutfagimda karincalar var yerde geziyolar dikkat ediyorum üzerine basip ezmeyeyim diye. Bazen su icine dusuyo karincalar cirpiniyo parmagimi uzatip cikartiyorum,kuru yere koyuyorum bogulmasin diye. Hayvanlara bu kadar hassasimdir aslinda. Lağım faresi cok cok farkli bi durum...hahahahhaa napiyim ya hiçbir canlıya kıyamıyorum kızlar
haklısın canım ben başıma gelmediği için bilmiyorum..Bende kiyamam ama bu cok baska sey. İs yerindeki mutfagimda karincalar var yerde geziyolar dikkat ediyorum üzerine basip ezmeyeyim diye. Bazen su icine dusuyo karincalar cirpiniyo parmagimi uzatip cikartiyorum,kuru yere koyuyorum bogulmasin diye. Hayvanlara bu kadar hassasimdir aslinda. Lağım faresi cok cok farkli bi durum...
Yillar once or...nun biri internete video koymus. Topuklu ayakkabiyla minnacik bi tavsani ezerek öldürüyor... Yanlislikla sadece bir sahnesine şahit oldum. Günlerce agladim,icim parcalandi. Hala o görüntü gözümün önünden gitmiyohaklısın canım ben başıma gelmediği için bilmiyorum..
Seeeeen tok halinleee açin halinden anlamaaaaz benim gibi basina vurmuslaraa nispet yaparsan sebistim mebistim diye basar tabi fareler evini,nomissizBende kiyamam ama bu cok baska sey. İs yerindeki mutfagimda karincalar var yerde geziyolar dikkat ediyorum üzerine basip ezmeyeyim diye. Bazen su icine dusuyo karincalar cirpiniyo parmagimi uzatip cikartiyorum,kuru yere koyuyorum bogulmasin diye. Hayvanlara bu kadar hassasimdir aslinda. Lağım faresi cok cok farkli bi durum...
Ahahahah ay siskoanneeee hic gulesim yoktuSeeeeen tok halinleee açin halinden anlamaaaaz benim gibi basina vurmuslaraa nispet yaparsan sebistim mebistim diye basar tabi fareler evini,nomissizSen liliyi dinleme cicim olduruceksiniz tabiki.evde okuze(!) varana kadar besledim ama bu baska bisey
okuz de kocan oluyo dımıSeeeeen tok halinleee açin halinden anlamaaaaz benim gibi basina vurmuslaraa nispet yaparsan sebistim mebistim diye basar tabi fareler evini,nomissizSen liliyi dinleme cicim olduruceksiniz tabiki.evde okuze(!) varana kadar besledim ama bu baska bisey
yok kız sız ona zarar vermezsenız o sıze verecek oyle dusunAhahahah ay siskoanneeee hic gulesim yoktuoyle geliyo üstüme sanki ben caniymisim gibi suçluluk duygusuna soktu beni
Tabikiiii darlingokuz de kocan oluyo dımı
onu besledıysen herseyın hakkından gelırsın artıkTabikiiii darling
Ya birak sen onu.hassas o simdi sevdiceginden ayri diye fareyi bile sahipleniyo sariliyo o yuzden.zarar verme ihtimali olan hayvanlari oldurmek uygundurAhahahah ay siskoanneeee hic gulesim yoktuoyle geliyo üstüme sanki ben caniymisim gibi suçluluk duygusuna soktu beni
Veremiyoruz zatenyok kız sız ona zarar vermezsenız o sıze verecek oyle dusun
Hayvanat bahcesi isletebilecek kapasitedeyim.malum bazen ayi olurdu kendisi bazen okuz bazen kedi bazen atonu besledıysen herseyın hakkından gelırsın artık
Sagol datlum. Anamm benim anaaaammmYa birak sen onu.hassas o simdi sevdiceginden ayri diye fareyi bile sahipleniyo sariliyo o yuzden.zarar verme ihtimali olan hayvanlari oldurmek uygundur
Alistik alistik cok iyiyiz.kafada bitince bitiyo onu anladim.sevmeye hala seviyorum ozluyorum ama artik duzelip eskiye donse bile donmem ona.bitmisiz.sokak supurgesi gibi geziyorum hasret kalmisim herseyee.roman okuyabildigime seviniyorim 1 ayda 6 kitap bitirdim hesap etSagol datlum. Anamm benim anaaaammmalistiniz mi yeni evinize? Nasilsin canim daha iyi misin?
vay yuzsuzVeremiyoruz zatenherifin umrunda değiliz yaaa. Sanki burasi onun evi de biz fazlalikmisiz gibi takiliyo p.ç
evet o rahatlama ozgurluk hıssı daha guzel benceAlistik alistik cok iyiyiz.kafada bitince bitiyo onu anladim.sevmeye hala seviyorum ozluyorum ama artik duzelip eskiye donse bile donmem ona.bitmisiz.sokak supurgesi gibi geziyorum hasret kalmisim herseyee.roman okuyabildigime seviniyorim 1 ayda 6 kitap bitirdim hesap et
Alistik alistik cok iyiyiz.kafada bitince bitiyo onu anladim.sevmeye hala seviyorum ozluyorum ama artik duzelip eskiye donse bile donmem ona.bitmisiz.sokak supurgesi gibi geziyorum hasret kalmisim herseyee.roman okuyabildigime seviniyorim 1 ayda 6 kitap bitirdim hesap et
Aynen oyle canim mesele din degil onun sinirleri psikolojisi bozuk.biz zaten bittik ama ins oglu icin gider tedavi olur duzelir cunku bu kafayla giderse bosanmam cozum olmayacak cocuk icin.neyse serefeeeCok sevindim senin adina. En azindan nefretle ayrilmadin çünkü bir omur asaf münasebetiyle ister istemez yuz yuze geleceksiniz.. Biraz daha devam etseydi seninde psikolojini bozacakti. Ben eski esinin psikolojik bir vaka oldugunu düşünüyorum aslinda... Cunku yaptiklarinin dinle imanla alakasi yok.Hakkinizda hayirlisi tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?