- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
İnsallah canim. Oglun emin ellerde ama. Yetistirme cok önemli. Sen bilinçli bir annesin,oglun bu konuda cok sansli :)Aynen oyle canim mesele din degil onun sinirleri psikolojisi bozuk.biz zaten bittik ama ins oglu icin gider tedavi olur duzelir cunku bu kafayla giderse bosanmam cozum olmayacak cocuk icin.neyse serefeee
Sagol minnosuuum.sende oyle olacaksinİnsallah canim. Oglun emin ellerde ama. Yetistirme cok önemli. Sen bilinçli bir annesin,oglun bu konuda cok sansli :)
İnsallah tatlımSagol minnosuuum.sende oyle olacaksin
oha yaaaYillar once or...nun biri internete video koymus. Topuklu ayakkabiyla minnacik bi tavsani ezerek öldürüyor... Yanlislikla sadece bir sahnesine şahit oldum. Günlerce agladim,icim parcalandi. Hala o görüntü gözümün önünden gitmiyo
Huhhhh huuuuu keselemeye gelelim miiKimse var mı ? Ben dus alıp geliyorum kızlar
Alla allaaa o kadar prosun sen nasil yanar kafan enteresangafam yanıyogggg anne gafam yanıyogggg
Biri anne mi dedigafam yanıyogggg anne gafam yanıyogggg
cuma günü mersine geliyom haAlla allaaa o kadar prosun sen nasil yanar kafan enteresan
Biri anne mi dediYetti supermomm dayan guzuum
Agzini yumurduguuum bende seniiii.sss ne ayak bi gece otelde falan hiiiianacııııımmmmmmm seni çok sefiom
Agzini yumurduguuum bende seniiii.sss ne ayak bi gece otelde falan hiiiiAktivite soruyo bide
Aaa tabi dogru dediiin.iyi artik hediye paketi yaparama dogum günüsüm o yüzden bi günlük kaçamak
cuma günü mersine geliyom hagııı sen bilin oraları bana bi yer önersene sevgiliyle yapılcak bişi aktivite vs otelde kalabiliriz bi gece. mersin çevresinde de olabiliriz erdemli susanoglu silifke falan.
yapraklı koya gidelim diyoduk otel falanda bulduk hem yaz bitmeden denize havuza gireriz dedik havalar sogudu anacım girilmez artıknapsakki ?
Hava hala sicak denize girilir canim. Ayyy silifkeye gidin mutlaka köy kahvaltisi yapin. Kiz kalesine karsi cok romantikkkmerkezde bi halt yok.Susanoğlunda cok guzel oteller var tavsiye ederim. Kibrisa gecebilirsiniz vapurla
Tasucundan feribotla 1 saat suruyor. 50 tl olmasi lazim. İs gucten firsat bulursak esimle gidicez biz. Giden arkadaslar öve öve bitiremediler de :) ünlüler hic cikmiyo kibristan demek ki var biseybu kıbrıs ne iş şimdi nette okudum kıbrıs derken anlamadım yani.. vapurla falan kaç saat nasıl oluyo o iş nerden geçicez
Tasucundan feribotla 1 saat suruyor. 50 tl olmasi lazim. İs gucten firsat bulursak esimle gidicez biz. Giden arkadaslar öve öve bitiremediler de :) ünlüler hic cikmiyo kibristan demek ki var bisey
Tatlim kktc bu vatanin topraklari. Mersine gelmek gibi dusun. Vize izin vergi falan yok. Haydiiii ben geldim deyip gidiyosunoha ciddimisin yaaçok ucuz da oraya gidince giriş çıkış vergisi harcı vs istemiyolarmı
taşucunun tam olarak neresinde nasıl bulcaz orayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?