Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen oyle canim mesele din degil onun sinirleri psikolojisi bozuk.biz zaten bittik ama ins oglu icin gider tedavi olur duzelir cunku bu kafayla giderse bosanmam cozum olmayacak cocuk icin.neyse serefeee
İnsallah canim. Oglun emin ellerde ama. Yetistirme cok önemli. Sen bilinçli bir annesin,oglun bu konuda cok sansli :)

Alla allaaa o kadar prosun sen nasil yanar kafan enteresan
cuma günü mersine geliyom ha gııı sen bilin oraları bana bi yer önersene sevgiliyle yapılcak bişi aktivite vs otelde kalabiliriz bi gece. mersin çevresinde de olabiliriz erdemli susanoglu silifke falan.
yapraklı koya gidelim diyoduk otel falanda bulduk hem yaz bitmeden denize havuza gireriz dedik havalar sogudu anacım girilmez artık napsakki ?

Hava hala sicak denize girilir canim. Ayyy silifkeye gidin mutlaka köy kahvaltisi yapin. Kiz kalesine karsi cok romantikkk merkezde bi halt yok.Susanoğlunda cok guzel oteller var tavsiye ederim. Kibrisa gecebilirsiniz vapurla

Hava hala sicak denize girilir canim. Ayyy silifkeye gidin mutlaka köy kahvaltisi yapin. Kiz kalesine karsi cok romantikkk merkezde bi halt yok.Susanoğlunda cok guzel oteller var tavsiye ederim. Kibrisa gecebilirsiniz vapurla

bu kıbrıs ne iş şimdi nette okudum kıbrıs derken anlamadım yani.. vapurla falan kaç saat nasıl oluyo o iş nerden geçicez

bu kıbrıs ne iş şimdi nette okudum kıbrıs derken anlamadım yani.. vapurla falan kaç saat nasıl oluyo o iş nerden geçicez
Tasucundan feribotla 1 saat suruyor. 50 tl olmasi lazim. İs gucten firsat bulursak esimle gidicez biz. Giden arkadaslar öve öve bitiremediler de :) ünlüler hic cikmiyo kibristan demek ki var bisey

Tasucundan feribotla 1 saat suruyor. 50 tl olmasi lazim. İs gucten firsat bulursak esimle gidicez biz. Giden arkadaslar öve öve bitiremediler de :) ünlüler hic cikmiyo kibristan demek ki var bisey

oha ciddimisin yaa çok ucuz da oraya gidince giriş çıkış vergisi harcı vs istemiyolarmı
taşucunun tam olarak neresinde nasıl bulcaz orayı

oha ciddimisin yaa çok ucuz da oraya gidince giriş çıkış vergisi harcı vs istemiyolarmı
taşucunun tam olarak neresinde nasıl bulcaz orayı
Tatlim kktc bu vatanin topraklari. Mersine gelmek gibi dusun. Vize izin vergi falan yok. Haydiiii ben geldim deyip gidiyosun silifkeden biraz ileride. Silifkeye gider kahvalti fln yaparsiniz ordan Taşucu na gecersiniz. Ver elini kibrisss
Gecen sene 50 tlydi simdi belki 55-60 olmustur. Turlar goturuyor zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…