ayy ne güzeel :)Nasil bir firtina var. Perdelerim camda halay cekiyor gibi
Hic sorma. Insallah yagmaz. Çünkü uzun bir aradan sonra yarin eşimle cok guzel bir gün gecirecektik. Niye böyle oluyor ya
bu sene kış sıkı geçebilir gibi geliyo bana ama hayırlısıBenim evimde yüksek yüksek tepelerde. Kesin buraya yagar. Geçen sene anadolu yakasinda yagmur bile yokken burda baya kar vardi hahshs. Millet esir kalmisti yollarda
Şişlideyim ben canim.ya gastede istanbulda fırtına var diyo burda bişi yok neresi burası yaa
gerçi bi ara ahanda hava patlıcak dedim ama hemen durdu
eferim aplası
Off bizim kafa dinlemek icin gittigimiz coookk yuksek bir tepe var. Telleri kapatir kafa dinleriz, temiz mis gibi hava alırız. Bu firtinada da anca havamizi alirizayy ne güzeel :)
nereye gidecektiniz
ben teeeeee esenyurttayımŞişlideyim ben canim.
Off bizim kafa dinlemek icin gittigimiz coookk yuksek bir tepe var. Telleri kapatir kafa dinleriz, temiz mis gibi hava alırız. Bu firtinada da anca havamizi aliriz
Artik evde yapcaz bi şeyler mecbur..
Ozel bigunmuuuuuu?(benim adim merakli)Şişlideyim ben canim.
Off bizim kafa dinlemek icin gittigimiz coookk yuksek bir tepe var. Telleri kapatir kafa dinleriz, temiz mis gibi hava alırız. Bu firtinada da anca havamizi aliriz
Artik evde yapcaz bi şeyler mecbur..
beklemedeyikben bir iki raporumu bitireyim eve geçince yazıcam
ben teeeeee esenyurttayım
nerdeymiş o yüksek yüksek tepe belkim bisde kafa dinleriz
Ozel bigunmuuuuuu?(benim adim merakli)
heeeeeVayy Esenyurtlu güzelcok uzak ya Esenyurt. Benim eltimin ailesi de orda yaşıyor. Yoksa sen onlardan misin?
Kiz herkes bilir o tepeyi bilerek adini soylemedim zaten. Millet biliyor benim oraya cok gittigimi cok sevdiğimi. Tanimasinlar beni. Neyse ya tanirlarsa tanisinlar pehhhPierre Loti sekerim
aynen katılıyorumEğer esiniz 2 ayda sadece bir gün sizinle butun gün vakit geçirecek kadar yogunsa. O gun sizin icin ozel gündür siskoannecim
Aaaa oylemi?kesinlikle ozel bigunmus.olsun kar bile yagsa giyinir sıkı hicbisey olmasa yurursunuz el ele kol kola.agzinizin tadi hic bozulmasin insEğer esiniz 2 ayda sadece bir gün sizinle butun gün vakit geçirecek kadar yogunsa. O gun sizin icin ozel gündür siskoannecim
heeeee
üç senedir burd yaşıyom evden dışarı çıkmıyom kimseyi tanımıyom
aynen günde 1 saat dışarı çıkmam lazım yoksa deliriyorumNeden evden disari cikmiyorsun ki? Off ev hic bana göre değil. Sehir disindan falan mi geldin?
Neden evden disari cikmiyorsun ki? Off ev hic bana göre değil. Sehir disindan falan mi geldin?
Aaaa oylemi?kesinlikle ozel bigunmus.olsun kar bile yagsa giyinir sıkı hicbisey olmasa yurursunuz el ele kol kola.agzinizin tadi hic bozulmasin ins
Kesinlikle. Sanki dünyada tek ben kalmisim gibi oluyorum, nefesim kesiliyor.aynen günde 1 saat dışarı çıkmam lazım yoksa deliriyorum
evet daha yeni yeni alışmaya başladım sayılır heralde galiba sanırsam
otogara nasıl gidilir bağcılara nasıl gidilir falan öğrendimInsanin ilk defa geldigi bir yere alismasi zor oluyor. Ama ben olsam cikar her yeri ogrenirdim de Esenyurt baya olayli bir yermis diyorlar. Siz iyisimi esinizle çıkın. Allah korusun yani..
oha gangster mı hep oralarotogara nasıl gidilir bağcılara nasıl gidilir falan öğrendim
buranın kızlarıda bi acayip ergen ergen kızlar kavga ediyolar evlerin camlarını falan kırıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?