Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya gastede istanbulda fırtına var diyo burda bişi yok neresi burası yaa
gerçi bi ara ahanda hava patlıcak dedim ama hemen durdu

eferim aplası
Şişlideyim ben canim.
ayy ne güzeel :)
nereye gidecektiniz
Off bizim kafa dinlemek icin gittigimiz coookk yuksek bir tepe var. Telleri kapatir kafa dinleriz, temiz mis gibi hava alırız. Bu firtinada da anca havamizi aliriz
Artik evde yapcaz bi şeyler mecbur..

Şişlideyim ben canim.

Off bizim kafa dinlemek icin gittigimiz coookk yuksek bir tepe var. Telleri kapatir kafa dinleriz, temiz mis gibi hava alırız. Bu firtinada da anca havamizi aliriz
ben teeeeee esenyurttayım
nerdeymiş o yüksek yüksek tepe belkim bisde kafa dinleriz

Şişlideyim ben canim.

Ozel bigunmuuuuuu?(benim adim merakli)

ben teeeeee esenyurttayım
nerdeymiş o yüksek yüksek tepe belkim bisde kafa dinleriz

Vayy Esenyurtlu güzel cok uzak ya Esenyurt. Benim eltimin ailesi de orda yaşıyor. Yoksa sen onlardan misin?
Kiz herkes bilir o tepeyi bilerek adini soylemedim zaten. Millet biliyor benim oraya cok gittigimi cok sevdiğimi. Tanimasinlar beni. Neyse ya tanirlarsa tanisinlar pehhh Pierre Loti sekerim

heeeee
üç senedir burd yaşıyom evden dışarı çıkmıyom kimseyi tanımıyom

Eğer esiniz 2 ayda sadece bir gün sizinle butun gün vakit geçirecek kadar yogunsa. O gun sizin icin ozel gündür siskoannecim
Aaaa oylemi?kesinlikle ozel bigunmus.olsun kar bile yagsa giyinir sıkı hicbisey olmasa yurursunuz el ele kol kola.agzinizin tadi hic bozulmasin ins

aynen günde 1 saat dışarı çıkmam lazım yoksa deliriyorum
Kesinlikle. Sanki dünyada tek ben kalmisim gibi oluyorum, nefesim kesiliyor.

evet daha yeni yeni alışmaya başladım sayılır heralde galiba sanırsam

Insanin ilk defa geldigi bir yere alismasi zor oluyor. Ama ben olsam cikar her yeri ogrenirdim de Esenyurt baya olayli bir yermis diyorlar. Siz iyisimi esinizle çıkın. Allah korusun yani..

Insanin ilk defa geldigi bir yere alismasi zor oluyor. Ama ben olsam cikar her yeri ogrenirdim de Esenyurt baya olayli bir yermis diyorlar. Siz iyisimi esinizle çıkın. Allah korusun yani..
otogara nasıl gidilir bağcılara nasıl gidilir falan öğrendim
buranın kızlarıda bi acayip ergen ergen kızlar kavga ediyolar evlerin camlarını falan kırıyolar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…