bende yaşayamıyorumda ondan dışarı çıkmıyorum şekerimbüyük konuşmayacağım ama şu dünyada tek yaşayamayacağım şehir istanbul..bi damlacık köprüyü 3saatte geçmek nedir ya,keserim kendimi..
yılda 2-3 kez mutlaka birileri cinnet geçiriyooha gangster mı hep oralar
otogara nasıl gidilir bağcılara nasıl gidilir falan öğrendim
buranın kızlarıda bi acayip ergen ergen kızlar kavga ediyolar evlerin camlarını falan kırıyolar
aynen ya sürekli ev ev ev..bende yaşayamıyorumda ondan dışarı çıkmıyorum şekerim
binalar dipdibe dipdibe yeşil bi damla yok gök yüzü doğru düzgün görünmüyo deniz uzaaakkk
gölcük lüyüm ben deprem görmüş insanım böyle yerleşimmi olur ya
Cok fena oralar bildigin gibi degil.gerci artik istanbulun hicbiyeri yasancak gibi diiloha gangster mı hep oralar
izmirde de evkalar öyle.orda da okullarda polis falan duruyomuşCok fena oralar bildigin gibi degil.gerci artik istanbulun hicbiyeri yasancak gibi diil
ah bebeğim sen çok yanlış yere yerleşmişsin ondanbende yaşayamıyorumda ondan dışarı çıkmıyorum şekerim
binalar dipdibe dipdibe yeşil bi damla yok gök yüzü doğru düzgün görünmüyo deniz uzaaakkk
gölcük lüyüm ben deprem görmüş insanım böyle yerleşimmi olur ya
Demek ki orasi da cok fazla goc aliyooizmirde de evkalar öyle.orda da okullarda polis falan duruyomuş
Ya ben de cok seviyorum ama artik trafikti bilmem neydi boguluyorum bazen kalabaliktan.bogaza gidip hava almak istiyosun gidene kadar fitil oluyosunBen İstanbulumu da yaşadığım yeri de çok seviyorum
uygun saatlerde çıkıcan aşkitomYa ben de cok seviyorum ama artik trafikti bilmem neydi boguluyorum bazen kalabaliktan.bogaza gidip hava almak istiyosun gidene kadar fitil oluyosun
Uygun saatimi kaldi lilis artik.kaldi ki canim her cektiginde rahat rahat gidemiceksem alsinlar o kopruyu diiiiiiiiiiituygun saatlerde çıkıcan aşkitom
hıhhiçbirisi bi izmir değil
isyan etmeUygun saatimi kaldi lilis artik.kaldi ki canim her cektiginde rahat rahat gidemiceksem alsinlar o kopruyu diiiiiiiiiiit
ay sorma ilk olduğunda okadar çok korkmuştum ki evde yalnızdım. hep yalnızken oluyo zatenNe? Evlerin camlarini mi kiriyorlar? Tövbe. Ne be bu. Peh.
breakingbadd ben de Istanbul dışında maalesef yasayamam. Trafik saatlerini bildikten sonra rahat oluyor
bide rezidans dikiyolar şimdi görsen amerika zannedersin. sözüm ona istanbul depremini bekliyolaraynen ya sürekli ev ev ev..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?