- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
ben kar da yağsa gezerimkaldınız evlerde istanbullular..
kira yardımı yapcan mıah bebeğim sen çok yanlış yere yerleşmişsin ondan
oralar çok karışık gel bir üsküdara da deniz havası alak
Gölcük Gölcük Gölcükhiçbirisi bi izmir değil
İklim tamamen degisti ya.hic hayir degil yani bu havalar.bugun oyle bi ugultu vardi ki kesin hortum cikti dedimHaberleri acin Istanbuldaki firtinayi gosteriyorlar. Kanaltürk
ayıp ediyon para b*kkira yardımı yapcan mı
Gölcük Gölcük Gölcük
Beni oldursen binmem ona.hayali bile nefesimi kesiyo boguluyorum
Gölcük'e gitmiştim ben sanayi kısımları olmasa gayet güzel..kira yardımı yapcan mı
Gölcük Gölcük Gölcük
valla mıBeni oldursen binmem ona.hayali bile nefesimi kesiyo boguluyorum
dün belgesel izliyodum belgesel insanıyımdırda benİklim tamamen degisti ya.hic hayir degil yani bu havalar.bugun oyle bi ugultu vardi ki kesin hortum cikti dedim
İklim tamamen degisti ya.hic hayir degil yani bu havalar.bugun oyle bi ugultu vardi ki kesin hortum cikti dedim
Hayir cok ilginc ki biniyorum metroya.galiba suyun altinda olmasi beni rahatsiz ediyo sanirim.motor vapur kullaniyorum.metrobus.otobuse hic binmem zativalla mı
metroya da binemiyosundur sen o zaman
allahım Marmaray metro olmasa ölürdüm herhalde onca yol otobüsle nasıl gidilir
kaynım beni öldürseler binmem ona diyo vapura zaor biniyom köprüden zor geçiyom bide işim yokta denizin altından mı gitcem diyoBeni oldursen binmem ona.hayali bile nefesimi kesiyo boguluyorum
ay sorma şekerim ya kanser patlama yapmış kocaeli deGölcük'e gitmiştim ben sanayi kısımları olmasa gayet güzel..
hep bu koduğumun küresel ısınması yapıyor..dün belgesel izliyodum belgesel insanıyımdırda bendünyanın ısısı sadece 1 derece artmış sırf bu sebeple texas kurumuş. britanyada kışlar çok sert geçmeye başlamış
kaynım beni öldürseler binmem ona diyo vapura zaor biniyom köprüden zor geçiyom bide işim yokta denizin altından mı gitcem diyoBeni oldursen binmem ona.hayali bile nefesimi kesiyo boguluyorum
ay sorma şekerim ya kanser patlama yapmış kocaeli deGölcük'e gitmiştim ben sanayi kısımları olmasa gayet güzel..
Hadi atesitler bunu da aciklasindün belgesel izliyodum belgesel insanıyımdırda bendünyanın ısısı sadece 1 derece artmış sırf bu sebeple texas kurumuş. britanyada kışlar çok sert geçmeye başlamış
ben de binmem marmaraya güven olur mu ya,kimin yaptığı belli bir tarafları çatlar su dolar falan..boğulma fobisi var bendekaynım beni öldürseler binmem ona diyo vapura zaor biniyom köprüden zor geçiyom bide işim yokta denizin altından mı gitcem diyo
ay sorma şekerim ya kanser patlama yapmış kocaeli de
ama metronun aynısı suyun altında olduğu anlamıyon kiHayir cok ilginc ki biniyorum metroya.galiba suyun altinda olmasi beni rahatsiz ediyo sanirim.motor vapur kullaniyorum.metrobus.otobuse hic binmem zati
bildiğin metro la boşverin suyu falanben de binmem marmaraya güven olur mu ya,kimin yaptığı belli bir tarafları çatlar su dolar falan..boğulma fobisi var bende
Yaa aynenn.su altinda gecen filmleri falan bile seyredemiyorum ben.yuzmeye iyi yuzuyorum oyle bi korkum yok ama boyle biseyin icinde hapis olcam sonra icine su dolcak falanben de binmem marmaraya güven olur mu ya,kimin yaptığı belli bir tarafları çatlar su dolar falan..boğulma fobisi var bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?