Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İklim tamamen degisti ya.hic hayir degil yani bu havalar.bugun oyle bi ugultu vardi ki kesin hortum cikti dedim
dün belgesel izliyodum belgesel insanıyımdırda ben dünyanın ısısı sadece 1 derece artmış sırf bu sebeple texas kurumuş. britanyada kışlar çok sert geçmeye başlamış

valla mı
metroya da binemiyosundur sen o zaman
allahım Marmaray metro olmasa ölürdüm herhalde onca yol otobüsle nasıl gidilir
Hayir cok ilginc ki biniyorum metroya.galiba suyun altinda olmasi beni rahatsiz ediyo sanirim.motor vapur kullaniyorum.metrobus.otobuse hic binmem zati

kaynım beni öldürseler binmem ona diyo vapura zaor biniyom köprüden zor geçiyom bide işim yokta denizin altından mı gitcem diyo

ay sorma şekerim ya kanser patlama yapmış kocaeli de
ben de binmem marmaraya güven olur mu ya,kimin yaptığı belli bir tarafları çatlar su dolar falan..boğulma fobisi var bende

Hayir cok ilginc ki biniyorum metroya.galiba suyun altinda olmasi beni rahatsiz ediyo sanirim.motor vapur kullaniyorum.metrobus.otobuse hic binmem zati
ama metronun aynısı suyun altında olduğu anlamıyon ki
benim aklıma bile gelmiyor suyun altında olduğu
ama vapur daha güzel tabiki çay eşliğinde martılara simit ohhh

ben de binmem marmaraya güven olur mu ya,kimin yaptığı belli bir tarafları çatlar su dolar falan..boğulma fobisi var bende
Yaa aynenn.su altinda gecen filmleri falan bile seyredemiyorum ben.yuzmeye iyi yuzuyorum oyle bi korkum yok ama boyle biseyin icinde hapis olcam sonra icine su dolcak falan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…