kolumu çatlattım zaten bir de sen vur be keke..
Biz neyiz?!!!bascavusun essegimiii?ya sen ne kadar iyisin keşke sen gibi arkadaşım olsa lan
al işte kendileri de her türlü affı yapıyolar sevgililerine kocalarına bana gelince trip agresif tavırlar
sen ve lilyen didiniz
benimki de çaybenim milli içeceğim turkish coffee..
aferin iyi b.k yiyosun justişim.ben kuru eppek yiyorum akşam yemeğim
ciddiyim yalvarma
yabancılar bir turkish coffee,bi turkish delight bi de KEBAB bilirler ama..benimki de çay
biliyorum sen çay sevmiyon
Ya onlar zaten senin arkadasin olsa sabaha kadar seni dinler desarj olmani saglarlardi.kafalari ceker dagitirdiniz.onu unutmani saglarlardi.seni kendi haline birakarak asil ona dogru itiyolar.benim öyle arkadaşım yok işte bir tane vardı o da yurtdışına gitti hmkk
benimki her türlü subenimki de çay
biliyorum sen çay sevmiyon
kebabın hastasıyız yolların ustasıyızyabancılar bir turkish coffee,bi turkish delight bi de KEBAB bilirler ama..
iyikide et almıyomOhaMegaBitli esenyurtta bozuk et baskini yapilmism iyyh Allahim o etlerin icindeki ayakkabilari pislikleri gör sen iyyyyy
Biz neyiz?!!!bascavusun essegimiii?
aferin iyi b.k yiyosun justişim.
Ya onlar zaten senin arkadasin olsa sabaha kadar seni dinler desarj olmani saglarlardi.kafalari ceker dagitirdiniz.onu unutmani saglarlardi.seni kendi haline birakarak asil ona dogru itiyolar.
Miktir et onlari!elbet bigun bulusacagiiizyani yanımda olsan didim mesela olsan sana gelip omzunda ağlayabilir miydim
onu da yerim zıkkım da içiyorum 7-24 zıkkım
böyle cezalandırıyolar işte güyasen hak ediyosun diye ben kötü hissetcem ah arkadaşım doğru diyo dicem vazgeçcem
peeehhhh senin o arkadaşlarınıyani yanımda olsan didim mesela olsan sana gelip omzunda ağlayabilir miydim
böyle cezalandırıyolar işte güyasen hak ediyosun diye ben kötü hissetcem ah arkadaşım doğru diyo dicem vazgeçcem
Delimisin?su hayattir espri yapmiyorumsu çok tatsız
susamazsam içmem
keşke izmirde olsam ya görüşürdük valla içimde kalıyo böyle..yani yanımda olsan didim mesela olsan sana gelip omzunda ağlayabilir miydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?