Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
seviyor ve yuva yıkılmaması kısmına katılıyorum
ama büyütülecek bir şey yok kısmına asla katılmıyorum
daha ne olacaktı
kızın namusuna laf bile etti

Karşılıklı laf etmisler. Kimse karisinjn namisuna laf etmez merak etme. Bakakim ne olacak. Ben birlesmeleri taraftariyim.

ben arkasına bakmadan giden kadınlara hayranım
çünkü ben hep ya kurtulursa diye düşünüyorum ya kurtarabilirsem
elimden geleni yaptım mı diye
ya bu biraz da sevgiyle ilgili.önceki ilişkilerimde kesin bitiren kestirip atan taraf hep ben oldum ama şuanki ilişkim bitse ben de arayıp ağlaya ağlaya yalvarırım..

bak ben konuyu tam bilmiyom ama
boşanda demedim
siskoanne justla ben şendullarız dedi sadece bunu biliyom

arkadaşlığımı keserim mi diyolar daha neler be onlar nasıl arkadaş

daha önce de demiştim,seninkiler arkadaş değil turşu..

ya bu biraz da sevgiyle ilgili.önceki ilişkilerimde kesin bitiren kestirip atan taraf hep ben oldum ama şuanki ilişkim bitse ben de arayıp ağlaya ağlaya yalvarırım..

yah işte ben de öncekilerde arayıpsormazdım böyle bittiyse üzülüyosam bile köşeme çekilir ağlar kabullenirdim ama bir şey var elim kolum sürekli ona gidiyor yırtınıyorum adeta..

Onlar kimmis yuh. Ne alaka yani..

en yakın arkadaşım geçinenler. ya iyiliğimi istiyorlar da böyle yaptıkça ben de içime kapanıyorum onlarla paylaşamıyorum hani kızabilirler kendini üzme diyebilirler ama arkadaşına sırt dönmez ki insan durumu ne kadar kötü de olsa kötü şeyler de yapsa ben dönmem yani

bi arkadaşım vardı kaçarsan seninle bi daha konuşmam dedi kendi kaçtı

Evet ben hala ayni fikirdeyim.justi hakettigini dusunmuyorum.hala ayrilmasi gerektigini soyluyorum ama girtlagina basacak degilim.kucuk cocuk degil.ne yasamak istiyosa dibine kadar yasamak istiyo.sonuclarini kendi dusunup kendi katlanacak.hayat onun hayati.bundan sonra bize dusen o duserse ki ins dusmeyecek onu kaldirmak olacak

biz arkasındayız hep zaten
sadece uyarıyoz o da insanlık vazifemiz

Bence sen bu arkadaslarindan bosan just. Bu ne böyle. Insan arkadasinin her konuda yaninda olir. Destek olur.

ya sen ne kadar iyisin keşke sen gibi arkadaşım olsa lan

bi arkadaşım vardı kaçarsan seninle bi daha konuşmam dedi kendi kaçtı

al işte kendileri de her türlü affı yapıyolar sevgililerine kocalarına bana gelince trip agresif tavırlar

kim dedi ben kaçırdım

sen ve lilyen didiniz

ya sen ne kadar iyisin keşke sen gibi arkadaşım olsa lan

al işte kendileri de her türlü affı yapıyolar sevgililerine kocalarına bana gelince trip agresif tavırlar

sen ve lilyen didiniz
just g.tünden anlama lütfen o kadar zamandır konuşuyoruz bi de açıklattırma bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…