ahh canım benimben arkasına bakmadan giden kadınlara hayranım
çünkü ben hep ya kurtulursa diye düşünüyorum ya kurtarabilirsem
elimden geleni yaptım mı diye
seviyor ve yuva yıkılmaması kısmına katılıyorum
ama büyütülecek bir şey yok kısmına asla katılmıyorum
daha ne olacaktı
kızın namusuna laf bile etti
haklarında hayırlısı ..bence justın kocasının tarzı o yani dandun konuşan bir adam just da dobra haksızlığa gelemiyor oyüzden kavga çıkıyor hep.ama idare etmeyi öğrenmek zorundalar..
ya bu biraz da sevgiyle ilgili.önceki ilişkilerimde kesin bitiren kestirip atan taraf hep ben oldum ama şuanki ilişkim bitse ben de arayıp ağlaya ağlaya yalvarırım..ben arkasına bakmadan giden kadınlara hayranım
çünkü ben hep ya kurtulursa diye düşünüyorum ya kurtarabilirsem
elimden geleni yaptım mı diye
hayırlısı olsun :)Karşılıklı laf etmisler. Kimse karisinjn namisuna laf etmez merak etme. Bakakim ne olacak. Ben birlesmeleri taraftariyim.
bak ben konuyu tam bilmiyom amaarkadaşlar düne kadar hepiniz boşan o adamdan koca olmaz diyordunuz
ne oldu birden anlamadım ki
tabiki kendi bilir banane zaten
ama ben bazı şeylerin bu kadar kolay kabullenilmesine şaşırıyorum
23 yaşındaki gencecik bir kadın söz konusu, cıvıl cıvıl olması gerekirken koca kahrı çekiyor
çok anlayışlısın hani diyosun ya arkadaşlarına neden anlatmıyosun diye onlar sizin gibi senin seçimin demiyorlar
senle arkadaşlığımı keserim barışırsan diyen bile oldu...
sanki onlar benim sevgilim ya da kocammış gibi..
arkadaşlığımı keserim mi diyolar daha neler be onlar nasıl arkadaşçok anlayışlısın hani diyosun ya arkadaşlarına neden anlatmıyosun diye onlar sizin gibi senin seçimin demiyorlar
daha önce de demiştim,seninkiler arkadaş değil turşu..çok anlayışlısın hani diyosun ya arkadaşlarına neden anlatmıyosun diye onlar sizin gibi senin seçimin demiyorlar
ya bu biraz da sevgiyle ilgili.önceki ilişkilerimde kesin bitiren kestirip atan taraf hep ben oldum ama şuanki ilişkim bitse ben de arayıp ağlaya ağlaya yalvarırım..
Onlar kimmis yuh. Ne alaka yani..
bi arkadaşım vardı kaçarsan seninle bi daha konuşmam dedi kendi kaçtıçok anlayışlısın hani diyosun ya arkadaşlarına neden anlatmıyosun diye onlar sizin gibi senin seçimin demiyorlar
kim dedi ben kaçırdımbanane demeyin lan üzülüyom
Evet ben hala ayni fikirdeyim.justi hakettigini dusunmuyorum.hala ayrilmasi gerektigini soyluyorum ama girtlagina basacak degilim.kucuk cocuk degil.ne yasamak istiyosa dibine kadar yasamak istiyo.sonuclarini kendi dusunup kendi katlanacak.hayat onun hayati.bundan sonra bize dusen o duserse ki ins dusmeyecek onu kaldirmak olacakarkadaşlar düne kadar hepiniz boşan o adamdan koca olmaz diyordunuz
ne oldu birden anlamadım ki
tabiki kendi bilir banane zaten
ama ben bazı şeylerin bu kadar kolay kabullenilmesine şaşırıyorum
23 yaşındaki gencecik bir kadın söz konusu, cıvıl cıvıl olması gerekirken koca kahrı çekiyor
arkadaşlığımı keserim mi diyolar daha neler be onlar nasıl arkadaş
daha önce de demiştim,seninkiler arkadaş değil turşu..
tamam da hayatına müdahale edemezler yani,sanki sen onlar küserim diyince boşanacakmısın..çok saçmaevet öyle diyolar
tamam benim için olduğunu söylüyorlar ama insana arkadaşı da sırt çevirince kimi kalıyor ki zaten..
biz arkasındayız hep zatenEvet ben hala ayni fikirdeyim.justi hakettigini dusunmuyorum.hala ayrilmasi gerektigini soyluyorum ama girtlagina basacak degilim.kucuk cocuk degil.ne yasamak istiyosa dibine kadar yasamak istiyo.sonuclarini kendi dusunup kendi katlanacak.hayat onun hayati.bundan sonra bize dusen o duserse ki ins dusmeyecek onu kaldirmak olacak
yah işte ben de öncekilerde arayıpsormazdım böyle bittiyse üzülüyosam bile köşeme çekilir ağlar kabullenirdim ama bir şey var elim kolum sürekli ona gidiyor yırtınıyorum adeta..
en yakın arkadaşım geçinenler. ya iyiliğimi istiyorlar da böyle yaptıkça ben de içime kapanıyorum onlarla paylaşamıyorum hani kızabilirler kendini üzme diyebilirler ama arkadaşına sırt dönmez ki insan durumu ne kadar kötü de olsa kötü şeyler de yapsa ben dönmem yani
Evet ben hala ayni fikirdeyim.justi hakettigini dusunmuyorum.hala ayrilmasi gerektigini soyluyorum ama girtlagina basacak degilim.kucuk cocuk degil.ne yasamak istiyosa dibine kadar yasamak istiyo.sonuclarini kendi dusunup kendi katlanacak.hayat onun hayati.bundan sonra bize dusen o duserse ki ins dusmeyecek onu kaldirmak olacak
bi arkadaşım vardı kaçarsan seninle bi daha konuşmam dedi kendi kaçtı
kim dedi ben kaçırdım
just g.tünden anlama lütfen o kadar zamandır konuşuyoruz bi de açıklattırma banaya sen ne kadar iyisin keşke sen gibi arkadaşım olsa lan
al işte kendileri de her türlü affı yapıyolar sevgililerine kocalarına bana gelince trip agresif tavırlar
sen ve lilyen didiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?