tamam da hayatına müdahale edemezler yani,sanki sen onlar küserim diyince boşanacakmısın..çok saçma
Bence sen bu arkadaslarindan bosan just. Bu ne böyle. Insan arkadasinin her konuda yaninda olir. Destek olur.
yeni arkadaşlar edinirsin ya,bunlar her şeye köstek..benim öyle arkadaşım yok işte bir tane vardı o da yurtdışına gitti hmkk
just g.tünden anlama lütfen o kadar zamandır konuşuyoruz bi de açıklattırma bana
lafı nerden anlıyon onun hayatı onun kararı demek istedim herkes bana çemkirdi napiyimya sen ne kadar iyisin keşke sen gibi arkadaşım olsa lan
al işte kendileri de her türlü affı yapıyolar sevgililerine kocalarına bana gelince trip agresif tavırlar
sen ve lilyen didiniz
lafı nerden anlıyon onun hayatı onun kararı demek istedim herkes bana çemkirdi napiyim
tamam kuzum ömde açıkladım bakalınganım müsamaha göster bana
evet öyle diyolar
tamam benim için olduğunu söylüyorlar ama insana arkadaşı da sırt çevirince kimi kalıyor ki zaten..
canım bak seçim senin seçimin. ne durumda olduğunu biz görmüyoruz.ya sen ne kadar iyisin keşke sen gibi arkadaşım olsa lan
al işte kendileri de her türlü affı yapıyolar sevgililerine kocalarına bana gelince trip agresif tavırlar
sen ve lilyen didiniz
sen mutlu ol yeter aşkitomkimse sana çemkirmedi yavçemkirme yok no çemkirme
tamam o zaman,kızmadın dimigördüm tipini yediğim
canım bak seçim senin seçimin. ne durumda olduğunu biz görmüyoruz.
beni evlenirken duymadığım küfür almadığım ölüm tehdidi kalmadı sadece ben değil babam ve ailemdeama şimdi eşimle ben varız bu evin içinde. o zaman bi dünya insan fikrini söylüyodu şimdi hiç kimse yok ne arkadaşım var ne dostum hiç olmadıda zaten. ama ben mutlumuyum evet çatlasınlar patlasınlar ohhh canıma deysin
bakma sen arkadaşlarına
zaman gösterecek artık..ben de herkese karşı çıktım ama mutlu olamadım işte bizim işler çok karışık çok zor bir araya gelmemiz
nolursa olsun yalvarmaben de herkese karşı çıktım ama mutlu olamadım işte bizim işler çok karışık çok zor bir araya gelmemiz
tam da konumuzla alakalı bir mesele lilcanım ekşi köpüklü ayran çekti
köpköpüklü böylee
tamam o zaman,kızmadın dimi
ortam yumuşasın dedim milli içeceğimiz iletam da konumuzla alakalı bir mesele lil
kolumu çatlattım zaten bir de sen vur be keke..çok kızdım öyle böyle değil dövcem şimdi
benim milli içeceğim turkish coffee..ortam yumuşasın dedim milli içeceğimiz ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?