Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bi kere de lisede gece 11de dershaneden çıktım eve gitcem
cebimde bozukluklar var hiç saymadan bindim yeter nasılsa 1.50 bişi diye
bindim otobüse çıkardım medine fukaraları gibi sayıyorum muavin başımda dikiliyor lan bi baktım yetişmiyor para
ııı şııı derken yanımdaki abla çıkarıp vermişti hiç unutmam şimdi bulsam kadını elini öperim

izmirde herkes birbirine kentkart basıyor,güzel memleketimmm

ben ne rezillikler yaşadım gardaşşş
Bende bir kere istanbulun göbeğinde rezil oldum boyle. Ustumde 5 kurus yok,fakirlikten ölücem. Hastayim hic halim yok ama gittmem lazim cntam falan yok yanimda. Sadece gidis gelis minibüs param var. Gittim gidecegim yere isimi hallettim. Donuste yanlis minubuse binmisim adam son duraga geldi,abla geldik dedi dedim abi son durak mi? (Ürkek ceylan edasiyla). Evet dedi. Dedim ama ben yanlış binmisim nasil giderim filanca yere? Tarif etti. Fakir fakir duruyorum adam anladi paran var mi? Dedi. Var dedim ( nahhh varrr ) adam cikardi bana minibüs parası verdi al al dedi aldim mecbur, kosarak kactim rezilligime rezillik kattim

iyi birine denk gelmişin bari son durak falan kıstırırdı köşeye vallah

Istanbulda da istanbulkartin yoksa p.h olursun. Para gecmez burda. Kartla yasiyoruz. Tuvalette bile istanbulkart geçiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…