- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Minibus uygunda otobus pahalı. Metro,metrobus. Kisacasi istanbulda ulasimda hayatta cok pahali1.89du sanırım ama zamlanıp 2 oldu muhtemelen
ohahahahaBurda da öyle yapiyor karti olmayanalr. Ama her durakta kartci var. 2.50 basiyor 5 aliyor. Millet ticarete bile atılmış
1.89du sanırım ama zamlanıp 2 oldu muhtemelen
sabah nası uyanıyosun ben ne kadar az uyursam o kada r dinç oluyorumm
çüşş bu saatte miii iyice ruhun yaşlandı senin
Kim yapiyo onu ben niye bilmiyorumBurda da öyle yapiyor karti olmayanalr. Ama her durakta kartci var. 2.50 basiyor 5 aliyor. Millet ticarete bile atılmış
İstanbulda aktarma oluyo indirimli aliyorlarizmirde 90 dk içinde kullandığın tüm taşıtlar beleş
vapur metro otobüs izban
bu olayla aşk yaşıyodum gezerkenizmirde 90 dk içinde kullandığın tüm taşıtlar beleş
vapur metro otobüs izban
İstanbulda aktarma oluyo indirimli aliyorlar
bu olayla aşk yaşıyodum gezerken
izmir çokgüzel yer de göç olmasa iyi olcak..sizde indirimli bizde direkt 00 anam
aynen canın sıkıldı mı git bi dolaş gel
sizde indirimli bizde direkt 00 anam
napcaz ya gel yemeyizNe guzel valla. İzmire tasinasim var zatende. Kizlarindan tırsıyorum
ohahahaha
Kizlar cok guzel yaa, kocam birine aşık olursaaaanapcaz ya gel yemeyiz
izmir çokgüzel yer de göç olmasa iyi olcak..
Ne guzel valla. İzmire tasinasim var zatende. Kizlarindan tırsıyorum
ben olsam linç ederim o kadınıOyle valla. Ama bazen millet hakediyor diyorum. Ya bi istanbulkart cikartmak nedir ki sonucta. Inat edip cikartmiyorlar sanki. Bi gun otobusteyim baktim kadinin biri en öne oturmjs. Ben anlarim insanlarin ne oldugunj hemen. Dedim ki var bu kadinda bi is. Adam geldi kartim yok fazla olan var mi diye. Kadin atladi ben varim ben ama 6 lira alirim diye. Şoför bagirdi. Ulan allah korkun yok mu bu ne terbiyesizlik bu kadar para alinir mi diye. Sonra kadin hemen indi laf diye diye.
Ha bi gencte taksimde dedesinin ucretsiz kartiyla biniyordu soforle kavga ettiler.
Bi adamda kizininkiyle biniyordu. Hey Allahim ya bu millet ar tutmuyor
Kiskanirim kocami. Mersinde cirkin kiz cok o yuzden problem yoknolmuş ki
niye ki
Kim yapiyo onu ben niye bilmiyorumbi kere akbilimde 20 tl varsi. En on koltuktaydim. Her gelen alkbili olan varmi? Diye soruyo. Once benm gözümun icine bakiyolar kiyamadim verdim baktim sifirlanmis
burda da var çirkinKiskanirim kocami. Mersinde cirkin kiz cok o yuzden problem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?