Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burda da öyle yapiyor karti olmayanalr. Ama her durakta kartci var. 2.50 basiyor 5 aliyor. Millet ticarete bile atılmış
Kim yapiyo onu ben niye bilmiyorum bi kere akbilimde 20 tl varsi. En on koltuktaydim. Her gelen alkbili olan varmi? Diye soruyo. Once benm gözümun icine bakiyolar kiyamadim verdim baktim sifirlanmis

Oyle valla. Ama bazen millet hakediyor diyorum. Ya bi istanbulkart cikartmak nedir ki sonucta. Inat edip cikartmiyorlar sanki. Bi gun otobusteyim baktim kadinin biri en öne oturmjs. Ben anlarim insanlarin ne oldugunj hemen. Dedim ki var bu kadinda bi is. Adam geldi kartim yok fazla olan var mi diye. Kadin atladi ben varim ben ama 6 lira alirim diye. Şoför bagirdi. Ulan allah korkun yok mu bu ne terbiyesizlik bu kadar para alinir mi diye. Sonra kadin hemen indi laf diye diye.

Ha bi gencte taksimde dedesinin ucretsiz kartiyla biniyordu soforle kavga ettiler.
Bi adamda kizininkiyle biniyordu. Hey Allahim ya bu millet ar tutmuyor

ben olsam linç ederim o kadını

Kim yapiyo onu ben niye bilmiyorum bi kere akbilimde 20 tl varsi. En on koltuktaydim. Her gelen alkbili olan varmi? Diye soruyo. Once benm gözümun icine bakiyolar kiyamadim verdim baktim sifirlanmis

Hic görmedin mi kartcilari. Duraklarda otobuse gelip basarim diyorlar.
Ama bi gun bu uc kagitci kartci iyi tongaya geldi. Ksrtina 100 lira koymjs. Bi adam da demis ki ver ben basicam diye bu adam onun karti cebe indirmis kendi boş kartini da ona vermis. Ahahaha adam agliyordj, polise de gidemez çünkü yaptigi etik değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…