- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
kaşıkla yapıyom benyarın eyeliner sürme provası yapcam
Hic görmedin mi kartcilari. Duraklarda otobuse gelip basarim diyorlar.
Ama bi gun bu uc kagitci kartci iyi tongaya geldi. Ksrtina 100 lira koymjs. Bi adam da demis ki ver ben basicam diye bu adam onun karti cebe indirmis kendi boş kartini da ona vermis. Ahahaha adam agliyordj, polise de gidemez çünkü yaptigi etik değil.
çıkıyormuş birazdan işten
kesin gece 2ye kadar ağlaşırız yine
ya biz çok salağız. birbirimiz için her şeyi yaparız
onca küfrü şeyi sineye çekiyoz ama inadız ikimiz de yapmıyoz işte
Gittim izmire hic cirkin gormedim hep cillopburda da var çirkin
benim gözüm bi acayip güzel olmuyo kuyrukukaşıkla yapıyom ben
Gittim izmire hic cirkin gormedim hep cillop
ben gördümGittim izmire hic cirkin gormedim hep cillop
yalvarmak yokçıkıyormuş birazdan işten
kesin gece 2ye kadar ağlaşırız yine
ya biz çok salağız. birbirimiz için her şeyi yaparız
onca küfrü şeyi sineye çekiyoz ama inadız ikimiz de yapmıyoz işte
kocam orda askerlik yaptı. ordakiler kışında cıbıl diyobakımlı diyebiliriz ama o doğru olur
genç yaşlı kadınlar bakımlılar
Burasi kürdistanbakımlı diyebiliriz ama o doğru olur
genç yaşlı kadınlar bakımlılar
Ahahahhaah cok iyimis yaaahangi yakada oturuyorsun? Bende seye gicik oluyorum avrupa yakasindaki metrolar,tramvaylar,otobusler cok külüstür. Asya yakasindakiler gicir gicir
izmirin kışı pek ağır geçmez ondan bencekocam orda askerlik yaptı. ordakiler kışında cıbıl diyo
yalvarmak yok
kocam orda askerlik yaptı. ordakiler kışında cıbıl diyo
Burasi kürdistanmersin benm icin çok buyuk hayal kirikligi... İstanbuldan kalk gel kromagmalarin icineee
tamam
ben cıbılım valla sonra üşütüp hasta oluyom ama
göç burda da var canım hastanede hiç türkçe bilmeyen bir adam vardı bereket kürtçe bilen biri vardı da yardımcı oldu yoksa adam muayene bile olamıcak nasıl öğrenememiş şaştım izmirin göbeği konakta
ben azcık konuşabiliyom kürtçe
hop hop eder yüreği kısmını unuttunfışş fışş kayıkçı kayıkçının küreğiii akşama fincan böreğiii
Ben 1 sene önce anadolu yakasindaydim ve her gub 4 saatim yollarda geçiyordu. Evlendim avrupa yakasindayim. Ben de burdakk otobuslere bayiliyorim. Anadolu yakasindakiler cok kotuydu. Varya emirganda ortakoyde millet otobuse binmez ama en guzel ve en cok otobus servisi oralara vardir. Biz ne tikis tikis gelir giderdik. Sirf ayakta kalmiyim diye saat kac olursa olsun 1 saat ilk duraga yuruyor öyle biniyordum. Bi de bi gun kadikoyden Ünalana 6 saatte gelmistik. Ramazandi. Yanimdaki amca orucunu acmis bize ikram etmemisti hain amca
komşumdannerden öğrendin
eferimtamam
ben cıbılım valla sonra üşütüp hasta oluyom ama
göç burda da var canım hastanede hiç türkçe bilmeyen bir adam vardı bereket kürtçe bilen biri vardı da yardımcı oldu yoksa adam muayene bile olamıcak nasıl öğrenememiş şaştım izmirin göbeği konakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?