Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ahahahhaah cok iyimis yaaa hangi yakada oturuyorsun? Bende seye gicik oluyorum avrupa yakasindaki metrolar,tramvaylar,otobusler cok külüstür. Asya yakasindakiler gicir gicir

Ahahahhaah cok iyimis yaaa hangi yakada oturuyorsun? Bende seye gicik oluyorum avrupa yakasindaki metrolar,tramvaylar,otobusler cok külüstür. Asya yakasindakiler gicir gicir

Ben 1 sene önce anadolu yakasindaydim ve her gub 4 saatim yollarda geçiyordu. Evlendim avrupa yakasindayim. Ben de burdakk otobuslere bayiliyorim. Anadolu yakasindakiler cok kotuydu. Varya emirganda ortakoyde millet otobuse binmez ama en guzel ve en cok otobus servisi oralara vardir. Biz ne tikis tikis gelir giderdik. Sirf ayakta kalmiyim diye saat kac olursa olsun 1 saat ilk duraga yuruyor öyle biniyordum. Bi de bi gun kadikoyden Ünalana 6 saatte gelmistik. Ramazandi. Yanimdaki amca orucunu acmis bize ikram etmemisti hain amca

tamam

kocam orda askerlik yaptı. ordakiler kışında cıbıl diyo

ben cıbılım valla sonra üşütüp hasta oluyom ama

Burasi kürdistan mersin benm icin çok buyuk hayal kirikligi... İstanbuldan kalk gel kromagmalarin icineee

göç burda da var canım hastanede hiç türkçe bilmeyen bir adam vardı bereket kürtçe bilen biri vardı da yardımcı oldu yoksa adam muayene bile olamıcak nasıl öğrenememiş şaştım izmirin göbeği konakta

fışş fışş kayıkçı kayıkçının küreğiii akşama fincan böreğiii

ben azcık konuşabiliyom kürtçe

Vay nomissiz asyada cok gec geliyo otobusler. Altunizade duraginda tam 1 saat 45 dakika umraniye otobüsü bekledim

eferim
gesme cıbıl hastada olma
bizim köyde çookk önceden çocuklar türkçe bilmiyodu öğretmenller büyüklere türkçe konuşun çocuklarda öğrensin diyolardı minnacık çocuk şakır şakır gürcüce konuşuyodu biz ot kibin bakıyodukanlıyorum ama hala tam öğrenemedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…