- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
görümcem çok daş.Neyin eksik uleeen sen kendi alaninda 1 numarasinn anammm
Bende konplekse giriyorum kizi gördükçeonlar için taş olmak olağan bişiy.benimkinin de 16yaşında kardeşi var töbe maşallah böyle ginger mavi gözlü meteor gibi yavrucak...gördükçe utanç geliyo
Bizimkilerin cemaatlerinde bi rus aile var.dedigin gibi kizil renkli gozlu boy pos inanilmaz.olen kocasinin abisine ikinci es oldu.agzim acik hayretler icinde kalmistim.guzelliginemi yanayim,midesizligemi.aklima geldi bak sinirim bozuldu
Genleri das bi ailenin das gibi dipcik gibi bi gelinisiiiiingörümcem çok daş.ben de kendimce hoşum
Bana gore hepsi alcak.nasil olur diye millet ayaklandi ama uzamadi mevzu.sonrada vay efendim ezgi muslumanlari sevmiyo ezgi kafirBende konplekse giriyorum kizi gördükçe
Yookkk artikk!!! Hadi kiz neysede kayınbirader de alcagin tekiymis!
asdasda.bi de arkadaşımın izmire exchange gelmiş kardeşi var brezilyadan.uuu baby böyle değişik bi güzel.Bende konplekse giriyorum kizi gördükçe
Yookkk artikk!!! Hadi kiz neysede kayınbirader de alcagin tekiymis!
ahahahaGenleri das bi ailenin das gibi dipcik gibi bi gelinisiiiiin
Bana gore hepsi alcak.nasil olur diye millet ayaklandi ama uzamadi mevzu.sonrada vay efendim ezgi muslumanlari sevmiyo ezgi kafir
annecik bu sefer de senin için uyandımYerim seni.birak sen o sacakliyi.gel kollarima
rahat bırakmazlar ozaman yandıasdasda.bi de arkadaşımın izmire exchange gelmiş kardeşi var brezilyadan.uuu baby böyle değişik bi güzel.
ahahaha
valla mıaaa ezgi banlanmış
aaa ezgi banlanmış
zaten o da türkiyedeki sevgi dolu sınıfım yazıp tuhaf bi yüz ifadesiyle selfie atmış instaya çok güldümrahat bırakmazlar ozaman yandı
Biz niye çirkiniz laasdasda.bi de arkadaşımın izmire exchange gelmiş kardeşi var brezilyadan.uuu baby böyle değişik bi güzel.
ahahaha
ya ben bilşyorum karmakarışık ilişkiler konusundan yedi..ne ara naptı da yedı acaba
uzgün yazıyor görmüyonuz muuvalla mı
yenı daha tabı tatlı gelır suan ılgı alakazaten o da türkiyedeki sevgi dolu sınıfım yazıp tuhaf bi yüz ifadesiyle selfie atmış instaya çok güldüm
ne kadar sure yedıgı bılınebılyor mu ?ya ben bilşyorum karmakarışık ilişkiler konusundan yedi..
ya allahtan çokdüzgün okulda yani övmek gibi olmasın benim lisemyenı daha tabı tatlı gelır suan ılgı alaka
ceza puanları oluyor daha önce hiç banlanmadıysa 1 gün yatar çıkar yarın gece gelirne kadar sure yedıgı bılınebılyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?