- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
avrupa yakasındaki kadın söylüyodubi dizide kadın söylüyodu hoşşikler diye kötü bir şeymiy miş ki
bi dizide kadın söylüyodu hoşşikler diye kötü bir şeymiy miş ki
ne kacırıyosun kız lılıyıyok bebem boşver sen bbyi çok güzel bişi iltifat ettim
Yerim seni.birak sen o sacakliyi.gel kollarimaRüyalara geri dönüyom gelir gelmez hakarete maruz kaldım
Rüyalara geri dönüyom gelir gelmez hakarete maruz kaldım
Demebırsey derdım de abının nısanlısıymıs
inci tipi varekşiciyim
istanbulu ben de sevmiyorum bence kız haklıDemekiz cok akilli ya. 4 dil biliyo. Türkçeyi de sökmek uzere. Kurani kerim okuyo kiz sok oldum.
masallahDemekiz cok akilli ya. 4 dil biliyo. Türkçeyi de sökmek uzere. Kurani kerim okuyo kiz sok oldum.
neyim var neden böyle kurtulamıyorumm sendennnnnnn.Sıkıldım kendimden aptalmiyim neyim beeeen?
onda da üyeliğim varinci tipi var
Bence turk erkeklerinin açligi omasallahzaten turk erkeklerını tavlamak ıcın herseyı yapıyorlar sozum meclısten dısarı
Bende sevmiyorum da neyseistanbulu ben de sevmiyorum bence kız haklıukrayna harika bi yer mesela.
evet ya kuzey avrupa çok temizzBende sevmiyorum da neyseabim resim çekmiş bol bol. Bayildim. Sehir resmen pırıl pırıl
neyim var neden böyle kurtulamıyorumm sendennnnnnn.
onda da üyeliğim var
Yok ya abimden once ogrenmis. Arapca da biliyo. Ama katolik. Dinde baski yoktur kendi tercihi. Asla oyle baskimz olamazmasallahzaten turk erkeklerını tavlamak ıcın herseyı yapıyorlar sozum meclısten dısarı
o da var tabi. ex esımın bı sevgılısı de ukraynalymıs ordan bılıyorum ne yapacaklarınıBence turk erkeklerinin açligi o
evethakkaten mi lan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?