- 22 Ağustos 2014
- 1.845
- 1.132
- 163
ıcınden gelıyor demek kı ne guzel :)Yok ya abimden once ogrenmis. Arapca da biliyo. Ama katolik. Dinde baski yoktur kendi tercihi. Asla oyle baskimz olamaz
sosyal medyayı oldukça aktif kullanıırmsdaadsasaadsada
Merak birazda :)ıcınden gelıyor demek kı ne guzel :)
evet havaalanında gormustum 2 tane dondum bı daha baktımukraynalı kızlar da çok güzell beeee
aktif kullaırsın anlarım da inci nedir hmksosyal medyayı oldukça aktif kullanıırm
Bizimkiler o kizlari oyle pohpohluyolar,oyle goge cikariyolar ki kizlar turk erkeklerini bi halt saniyo.tavlamak istemeleri bu yuzden.sonra goruyolar ebelerininkini tersteno da var tabi. ex esımın bı sevgılısı de ukraynalymıs ordan bılıyorum ne yapacaklarını
yazmadım hiç üyeliğim varaktif kullaırsın anlarım da inci nedir hmk
Cok fena hemdeukraynalı kızlar da çok güzell beeee
canım zaten onlar turklerın koruma kollama kıskanma sahıplenme vs huylarına asık oluyorlar cunku kendı mılletlerındekı erkeklerde bı gram yok bu ozellıkler bıde esmer olusları cezbedıyo tabi ama bılmıyorlar kı ıclerı bosBizimkiler o kizlari oyle pohpohluyolar,oyle goge cikariyolar ki kizlar turk erkeklerini bi halt saniyo.tavlamak istemeleri bu yuzden.sonra goruyolar ebelerininkini tersten
burda da herkes civcivCok fena hemdekizla disari ciktik,bakan bir daha donup bakiyo kiskanmadim ki
kıyamammCok fena hemdekizla disari ciktik,bakan bir daha donup bakiyo kiskanmadim ki
Bizimki kızıl ateşburda da herkes civciv
ginger lara hastayım yaa.allah bana bahşetseymiş o özelliği keşkeBizimki kızıl ateşgözleri yemyesilll. Boy pos endam ufff. Donla geziyo istanbulda bildigim slip la Annaaaa toplum senin slipini kaldiramaz diyoz why? Diyo
Cilleri var ama cok yakisiyo. Cok da mütevazı turk kizi olsa adamdan saymaz biziginger lara hastayım yaa.allah bana bahşetseymiş o özelliği keşke
Cilleri var ama cok yakisiyo. Cok da mütevazı turk kizi olsa adamdan saymaz bizi
Bizimkilerin cemaatlerinde bi rus aile var.dedigin gibi kizil renkli gozlu boy pos inanilmaz.olen kocasinin abisine ikinci es oldu.agzim acik hayretler icinde kalmistim.guzelliginemi yanayim,midesizligemi.aklima geldi bak sinirim bozulduCilleri var ama cok yakisiyo. Cok da mütevazı turk kizi olsa adamdan saymaz bizi
Neyin eksik uleeen sen kendi alaninda 1 numarasinn anammmonlar için taş olmak olağan bişiy.benimkinin de 16yaşında kardeşi var töbe maşallah böyle ginger mavi gözlü meteor gibi yavrucak...gördükçe utanç geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?