ve senin kararın ne oldu yani ? gitcekmisin gitmicekmisin herneydeyse ?ya kızlar anlatıyorum anlamıyor ya ben izmirde mutlu olamam benim işim gücüm burda yapamam sen gelceksen gel italyaya şuraya buraya gitme madem dedi.
benım beynım ıyıce sulandı bende oyle sanıodum.oha kendi nerdeki ben izmirde sanıyorum
oha kendi nerdeki ben izmirde sanıyorum
ben senin için her şeyi yakıcaktım ama şimdi şaşıyorum kendime nasıl demişim bunları diye dedi yani geçen sene izmire gelmek istemiyomuş benim içinmiş aslında çok kırıldım ne diyim zorla beni mutlu etmek için mi gel diyim... çok yıkıldım
ee siz evliyken nerde yaşıyodunuz ki ayrı mı yaşıyodunuz
Bu adam senin icin hic kilini kipirdatmiyor just... Seni kiriyor ozur yok af dileme yok...evet o tayin isteyince beraber yaşıcaktık ama adam bırakamam diyor orayı
izmirde çalışcaktık beraber
evet o tayin isteyince beraber yaşıcaktık ama adam bırakamam diyor orayı
izmirde çalışcaktık beraber
Bu adam senin icin hic kilini kipirdatmiyor just... Seni kiriyor ozur yok af dileme yok...
ohooo bu nasıl iştir loerkegin yanına gidilir just sen neden gitmedin ki yani onun gelmesi saçma olurdu bence tamam seninde işin gücün orda ama sonuçta evlenince kocan nerdeyse oraya gidilir
ben o görüşe katılmıyorum ben o köhne şehirde çalışmak için okumadım.
bunun için geliştirmedim kendimi.
Bende oyle düşünmüyorum canim. Neresi uygunsa orda olmali. Erkegin pesinden gitmek sacma bence. Bende geldim ama ortak kararimizdi. Ha pismanim simdi o ayriohooo bu nasıl iştir loerkegin yanına gidilir just sen neden gitmedin ki yani onun gelmesi saçma olurdu bence tamam seninde işin gücün orda ama sonuçta evlenince kocan nerdeyse oraya gidilir
Bende oyle düşünmüyorum canim. Neresi uygunsa orda olmali. Erkegin pesinden gitmek sacma bence. Bende geldim ama ortak kararimizdi. Ha pismanim simdi o ayriistanbula gel desem esim gelirdi
``ben senin için her şeyi yakıcaktım ama şimdi şaşıyorum kendime nasıl demişim bunları diye dediyani geçen sene izmire gelmek istemiyomuş benim içinmiş aslında çok kırıldım ne diyim zorla beni mutlu etmek için mi gel diyim... çok yıkıldım ``ya yukarda da dedim evlenmeden önce konuşup netleştirmek lazım bunu
``ben senin için her şeyi yakıcaktım ama şimdi şaşıyorum kendime nasıl demişim bunları diye dediyani geçen sene izmire gelmek istemiyomuş benim içinmiş aslında çok kırıldım ne diyim zorla beni mutlu etmek için mi gel diyim... çok yıkıldım ``
Demis ya... Gecen sene izmire gelmeyi kabul ettigine sasiyormus simdi. Sonradan kiviriyo yani
``ben senin için her şeyi yakıcaktım ama şimdi şaşıyorum kendime nasıl demişim bunları diye dediyani geçen sene izmire gelmek istemiyomuş benim içinmiş aslında çok kırıldım ne diyim zorla beni mutlu etmek için mi gel diyim... çok yıkıldım ``
Demis ya... Gecen sene izmire gelmeyi kabul ettigine sasiyormus simdi. Sonradan kiviriyo yani
Bastan bi sekilde kabul etmiste simdi itiraz ediyo demek istedim...kıvırıyor derken ne demek istiyorsun???
ya adam zaten gönüllü değilmiş sırf justun gönlü olsun diye gidecekmiş sonradan boşanma meselesi olunca böyle laf etmiş ama yine de doğru değil tabi
bu konu da iki tarafında orta yolu bulması gerekiyo bence mutlu olmıcagını düşünüyo demekki iki tarafında fedakalık yapması gerekiyo bence
kapatalım uyumak istiyorum dedi yarın konuşuruz dedi ben de yarın olmıcam ben dedim tamam olma dedi
ben dondum sonra şok oldu bu tabi aradı defalarca açmadım...
boşver be boşver...
ben nelerimi feda ettim bana yanyana olmayı çok görmüş.
Oyle tabi... İliskileri cok yiprandigi icin ikisi de çok yorgun aslinda. Mesele bu benceya adam zaten gönüllü değilmiş sırf justun gönlü olsun diye gidecekmiş sonradan boşanma meselesi olunca böyle laf etmiş ama yine de doğru değil tabi
bu konu da iki tarafında orta yolu bulması gerekiyo bence mutlu olmıcagını düşünüyo demekki iki tarafında fedakalık yapması gerekiyo bence
Bastan bi sekilde kabul etmiste simdi itiraz ediyo demek istedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?