Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ee siz evliyken nerde yaşıyodunuz ki ayrı mı yaşıyodunuz

evet o tayin isteyince beraber yaşıcaktık ama adam bırakamam diyor orayı
izmirde çalışcaktık beraber

ohooo bu nasıl iştir lo erkegin yanına gidilir just sen neden gitmedin ki yani onun gelmesi saçma olurdu bence tamam seninde işin gücün orda ama sonuçta evlenince kocan nerdeyse oraya gidilir

Bu adam senin icin hic kilini kipirdatmiyor just... Seni kiriyor ozur yok af dileme yok...
ohooo bu nasıl iştir lo erkegin yanına gidilir just sen neden gitmedin ki yani onun gelmesi saçma olurdu bence tamam seninde işin gücün orda ama sonuçta evlenince kocan nerdeyse oraya gidilir

ben o görüşe katılmıyorum ben o köhne şehirde çalışmak için okumadım.
bunun için geliştirmedim kendimi.

ben o görüşe katılmıyorum ben o köhne şehirde çalışmak için okumadım.
bunun için geliştirmedim kendimi.

ama bunu evlenmeden önce konuşup anlaşman lazımdı yani.. yaptın mı bunu..
eger adam tamam gelirim izmire diyip sonradan kıvırdıysa sen haklısın.. ama hiç muhabbeti olmadıysa da adam haklı..

Bende oyle düşünmüyorum canim. Neresi uygunsa orda olmali. Erkegin pesinden gitmek sacma bence. Bende geldim ama ortak kararimizdi. Ha pismanim simdi o ayri istanbula gel desem esim gelirdi

ya yukarda da dedim evlenmeden önce konuşup netleştirmek lazım bunu
``ben senin için her şeyi yakıcaktım ama şimdi şaşıyorum kendime nasıl demişim bunları diye dediyani geçen sene izmire gelmek istemiyomuş benim içinmiş aslında çok kırıldım ne diyim zorla beni mutlu etmek için mi gel diyim... çok yıkıldım ``

Demis ya... Gecen sene izmire gelmeyi kabul ettigine sasiyormus simdi. Sonradan kiviriyo yani

kıvırıyor derken ne demek istiyorsun???

kapatalım uyumak istiyorum dedi yarın konuşuruz dedi ben de yarın olmıcam ben dedim tamam olma dedi
ben dondum sonra şok oldu bu tabi aradı defalarca açmadım...
boşver be boşver...
ben nelerimi feda ettim bana yanyana olmayı çok görmüş.

ya adam zaten gönüllü değilmiş sırf justun gönlü olsun diye gidecekmiş sonradan boşanma meselesi olunca böyle laf etmiş ama yine de doğru değil tabi

bu konu da iki tarafında orta yolu bulması gerekiyo bence mutlu olmıcagını düşünüyo demekki iki tarafında fedakalık yapması gerekiyo bence

benim tek şartım buydu canım sen izmire gelirsen olur dedim
o da tamam gelecek yıl burdaki işlerimi toparlayıp geleyim dedi
mülkü devredip burda da bir bayi açıp beraber çalışacaktık

son fedakarlıgını yapıp onun yanına gidip denesen nolur ?

Oyle tabi... İliskileri cok yiprandigi icin ikisi de çok yorgun aslinda. Mesele bu bence

Bastan bi sekilde kabul etmiste simdi itiraz ediyo demek istedim...

anlamamıştım da bir an ne dediğini şimdi anladım
ya boşuna uğraşmışım bisürü dil döktüm
orta yol bulmaya çalıştım daha napayım ki?
daha yapıcak bişeyim kalmadı herhalde...
sürekli benim hayatım benim hayatım diyor justın hayatını kimse düşünmüyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…