- 22 Ağustos 2014
- 1.845
- 1.132
- 163
bazen bırseylerı olmuyorsa zorlamamak lazım canım.ya demek ki benim kısmetim de başkası kuzuş
bazen bırseylerı olmuyorsa zorlamamak lazım canım.
o yüzden doğru bir karar verdim değil mi
sonuçta burada görüyorsunuz ben 1 aydır tepiniyorum onun için
o napıyor
oturduğu yerden ahkam kesiyor
yok yok doğruyum ben
dik durucam
Seni gaza getirmiş olmayayim ama bence sonuna kadar haklisin. Senin yerine koyuyorumda kendimi simdiye coooktaaaannn bosamistim,yeni asklara yelken acmistmbiz kendimize saygi duyacagiz once just yoksa erkekler mal gibi kullanir bizi. Her dedigine eyvallah diyecez he? Yok yaaa. Hele ki böyle bir konuda... İstemeye istemeye gitsen bile o sehirde her ufak tartismada icten ice hep kinleneceksin ona, kendine olan ozguvenin kirilacak `` bile bile lades yaptim,aptalim,neden geldim?`` diye hep suçlayacaksin kendini...
ınsan herseye alısıyor olume bıle ayrılıga mı alısmasın. oyle bır zaman gelıyor kı vay be ne salakmısım onun ıcın cabalamısım dıyor ınsan hersey gecıyorrrr zamanla..aynen bak sen de boşandın ve yaşıyosun gayet mutlusun ezgiş de ayakta duruyor
insanlar çoluğuyla çocuğuyla atlatıyorlar bunu
aşktan kim ölmüş ki
tamam değerliydi benim için önemliydi ama çok çabaladım yani çabalamadım mı size anlattım hep burda
bugün de hep onu sevdiğimi söyledim madem istemiyoun yardımcı ol bitsin rahatsız etmem bile dedim
Aptallik deme de göz yummamaliydin...zaten en başta şiddeti affetmek aptallıktı...
o kaybettiğine yansın hoş yanmaz da neyse ya çok düşünmek istemiyorum napıcağını onun
ınsan herseye alısıyor olume bıle ayrılıga mı alısmasın. oyle bır zaman gelıyor kı vay be ne salakmısım onun ıcın cabalamısım dıyor ınsan hersey gecıyorrrr zamanla..
Aptallik deme de göz yummamaliydin...
Hayir sen sadece sevdin tek sucun buydu. Gözlerin kördü. Simdi daha netsinya o benim ilkimdi bu yüzden kıymete bindi çok bunun önemi vardı ama ilkler de unutulur ilkim diye ömrümünsonuna kadar karşıyaka sokaklarında dayak yemicem.
aptalım gız ben
aman ne ılki takılma ona son olmak daha onemlı benceya o benim ilkimdi bu yüzden kıymete bindi çok bunun önemi vardı ama ilkler de unutulur ilkim diye ömrümünsonuna kadar karşıyaka sokaklarında dayak yemicem.
aptalım gız ben
Hayir sen sadece sevdin tek sucun buydu. Gözlerin kördü. Simdi daha netsin
aman ne ılki takılma ona son olmak daha onemlı bence
bende yazmak ıstıyorbigün ben de yazacam buraya kocişim beniseviyor diyegörürsünüz
bende yazmak ıstıyor
İnşallah canimmmm. Biz sen hep mutlu ol isteriz. O neseli kadini görmek isterizbigün ben de yazacam buraya kocişim beniseviyor diyegörürsünüz
İnşallah canimmmm. Biz sen hep mutlu ol isteriz. O neseli kadini görmek isteriz
Hayat doluydun icini bosaltti nomissizsen var türkçe bilmek ?ya bişey diyim mi ben çok neşeli mutlu cıvıl cıvıl bi kızdım yani böyle depresyon falan hiç hak getire yani
su esaretten kurtul kabuklarından bı sıyrıl eskı halıne donersın yuzde yuz garantı verıyorumsen var türkçe bilmek ?ya bişey diyim mi ben çok neşeli mutlu cıvıl cıvıl bi kızdım yani böyle depresyon falan hiç hak getire yani
Hayat doluydun icini bosaltti nomissiz
su esaretten kurtul kabuklarından bı sıyrıl eskı halıne donersın yuzde yuz garantı verıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?