Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bazen bırseylerı olmuyorsa zorlamamak lazım canım.

aynen bak sen de boşandın ve yaşıyosun gayet mutlusun ezgiş de ayakta duruyor
insanlar çoluğuyla çocuğuyla atlatıyorlar bunu
aşktan kim ölmüş ki
tamam değerliydi benim için önemliydi ama çok çabaladım yani çabalamadım mı size anlattım hep burda
bugün de hep onu sevdiğimi söyledim madem istemiyoun yardımcı ol bitsin rahatsız etmem bile dedim

o yüzden doğru bir karar verdim değil mi
sonuçta burada görüyorsunuz ben 1 aydır tepiniyorum onun için
o napıyor
oturduğu yerden ahkam kesiyor
yok yok doğruyum ben
dik durucam

Seni gaza getirmiş olmayayim ama bence sonuna kadar haklisin. Senin yerine koyuyorumda kendimi simdiye coooktaaaannn bosamistim,yeni asklara yelken acmistm biz kendimize saygi duyacagiz once just yoksa erkekler mal gibi kullanir bizi. Her dedigine eyvallah diyecez he? Yok yaaa. Hele ki böyle bir konuda... İstemeye istemeye gitsen bile o sehirde her ufak tartismada icten ice hep kinleneceksin ona, kendine olan ozguvenin kirilacak `` bile bile lades yaptim,aptalim,neden geldim?`` diye hep suçlayacaksin kendini...

o kaybettiğine yansın hoş yanmaz da neyse ya çok düşünmek istemiyorum napıcağını onun

ınsan herseye alısıyor olume bıle ayrılıga mı alısmasın. oyle bır zaman gelıyor kı vay be ne salakmısım onun ıcın cabalamısım dıyor ınsan hersey gecıyorrrr zamanla..

ınsan herseye alısıyor olume bıle ayrılıga mı alısmasın. oyle bır zaman gelıyor kı vay be ne salakmısım onun ıcın cabalamısım dıyor ınsan hersey gecıyorrrr zamanla..

ya o benim ilkimdi bu yüzden kıymete bindi çok bunun önemi vardı ama ilkler de unutulur ilkim diye ömrümünsonuna kadar karşıyaka sokaklarında dayak yemicem.

Aptallik deme de göz yummamaliydin...

aptalım gız ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…