- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Sence deger mi buna canim yaa?? Kiz resmen sacini supurge etti kurban olacagina o supurge olan saclari yoldu...son fedakarlıgını yapıp onun yanına gidip denesen nolur ?
son fedakarlıgını yapıp onun yanına gidip denesen nolur ?
Sence deger mi buna canim yaa?? Kiz resmen sacini supurge etti kurban olacagina o supurge olan saclari yoldu...
ya seviyo çünkü halabilmiyorum ben olsam yapardım
anlamamıştım da bir an ne dediğini şimdi anladım
ya boşuna uğraşmışım bisürü dil döktüm
orta yol bulmaya çalıştım daha napayım ki?
daha yapıcak bişeyim kalmadı herhalde...
sürekli benim hayatım benim hayatım diyor justın hayatını kimse düşünmüyor..
ya 4justcım allah aşkına ne diyorsun bu adam için neden yerimi yurdumu güzel mesleğimi kariyerimi bırakayım sen bnu cidden demiyorsun herhalde
ben ne kadar fedakarlık yaptım insan bunu görmez mi canım ya daha napayım
anneni de al gel beraber yaşayalım da dedim
annem senin palyaçon mu anama sayg duycaksın bırı bırı dedi
yazık
Just arkadasimizsin diye degil vallahi ama sen her konuda haklisin kavgalarinizda. Adamin hic elle tutulur yani yok ki. Sana iki guzel laf soylese hemen tav oluyorsun havalara ucuyorsun. Biz birbirimiz icin herseyi yapariz diyosun ama yapan taraf sensin hep...sen onu seviyorsun hala. O da farkinda kullaniyor iste. Umursamadan kirip parcaliyor seni. Ne de olsa just benden gecemez, ne yaparsam yapayim dövdüm sövdüm birakmadi ayni sehire mi gelmeyecek neden rahatimi bozayim?? Kafasinda...
annem annem dedi al anneni de gel beraber yaşayalım dedim daha ne diyeyim buna bile razı oldum getir ben bakayım dedim annene???
yok çok ciddi diyorum just ben yapardım yani.. evlilik bitiriyosun ergen ilişkisi değil..
son noktaya kadar herşeyi denerdim.. içim gönlüm rahat ayrılırdım bitiyosa.. acaba ben gitseydim nolurdu diye arkama bakıp düşünmezdim.. ne kaybedeceksin ki.. iş bulunur elbet..
belki yapamıcagını düşünüyodur izmirde.. parasal yönden vs bakıyodur olaya o gücü görmüyodur kendinde.. bilemiyorum.. ben bu konuda erkege yüklenmezdim..
siz evli hayatı bile yaşamamışsınız dogru düzgün.. arada mesafe oldugu içindir belki bütün bunların sebebi..
Senin gibisini nah bulur nahhh!!!
ama orda duracaksın be zilloşum güzel kardeşim ben bunun için mi okudum yani bu güzel bölümü
onun iş yeri olabilir ama onun iş yerinin bana bi faydası yok
bak ben valla yaşayamam orda biliyorum yani bana göre bi yer değil
belki 4just falan saçma buluyodur benim inadımı ama kendimi biliyorum
bana resmen yüksek lisansındn ondan bundan geç gel otur evde çalışma bile dedi ya şok oldum
madem öyle gel evin kadını ol dedi
ben yapamam ya o izmire gelir ya da yok devamı işte
bu konuda kararım net
benim burda sürdürücek eğitimlerim var
kursum var
italyaya gidip yüksek lisans yapıcam daha
o istese tutunurdu bana
Tabi iyice dolasin eline seni. Kim ne derse desin sen haklisin. İnat degil senin yaptigin,olmasi gereken. İs yeri nedir ki? Kapanir acilir. Ama sen bir tanesin baska yok! Bir adam seviyorsa herseyi yapar kusura bakmasin.
o da bugün yeterince net konuşmuş hatta patavatsızlık yapmış madem netsin sen gitmiyosun o gelmiyo bıçak gibi kes at şu muhabbetini
o yüzden kafam rahat kuzuş ya her şeyi de sundum her çözümü de sundum elinden tutayım ver dedim yok diyor benim yapacak bir şeyim kalmadı hani çabalarsın çabalarsın son noktaya gelirsin daha napayım ki diye düşünüp bulamazsın ya öyleyim işite
En azindan artik kendini suclamazsin. Haklisin davanda. Hickimseye guven olmuyor. Hadi isi gucu biraktin gittin. Kariyer falan hak getire. Yarin sacindan tutup kapinin onune kucaginda cocugunla koymayacagi ne malum? Bdvyle dalga geciyoruz falan ama ne hayatlar geciyor ordan... Ne hikayeler,hemen hemen hepsi degercek. Onu bunu bilmem erkegin kölesi olmayacaksin! O sana mecbur olacak sen ona değil.
Adam olsunda seni mutlu etsin. Bir kadin mutluysa yuvasinda,asla donupte bakmaz kimseye. Eve hapsetmeyle olmaz o isleraynen ben de öyle düşünüyorum ki neden mutlu olmasın ki burda oradan daha çok kariyer şansı var bir kere
zaten amacı o ki her şeyimi koparıp beni avcunun içine almak ben özgür olursam kendimi geliştirirsem ona sadık kalmam vazgeçerim diye korkuyor kendine güveni yok
Adam olsunda seni mutlu etsin. Bir kadin mutluysa yuvasinda,asla donupte bakmaz kimseye. Eve hapsetmeyle olmaz o isler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?