Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En bastan beri boyle miydi? Sen kac yasindasin seker?

22 conem en baştan beri aslında böyle durum ya iyi zamanlarımız var olmuyo değil ama ne bileyim benim istediğim ilişki bu değil

rüya gibi bi ilişkiden çıktım o kadar seviliyodum seviyodum ki.. ama bitmesi gerekiyodu bitti.. onun boşlugunda işte şimdiki ilişkime başladım ve en büyük yanlışı yaptım hayatımda

İste bunlar hep yanlis insanla doğru iliski kurma cabasindan...insan kankasiylada iyi vakit geçiriyor. Oyle degil mi? İstediğin bu olmadigi icin gözün kayiyor... Madem yanlis bu iliski sürdürmenin ne alemi var ki? Daha 22sin canim yolun cok basindasin. Degerli vaktini,guzelligini seni sevecek,ayaklarini yerden kesecek adam icn harca
Sevgiliyken baska adamla konusan kizlar bana tuhaf gelmiyor,cunku dogruyu ariyor. Evlendikten sonra yapsa daha mi iyi? Evlilik icin acele etme. İliski icin hata diyorsun,evlilik kabusun olmasin

Gerçekten evlilik cok farkli bisey. Dogru insan değilse esin hayat zindan oluyor...

hay azınıı yirimm ne güzel yazmışsın aklımı köşesinde bunlar dogru zamanı bekliyorum

şşt kız noldu senin iş...takip edemedim bi süredir...boşandınız mı devam mı tamam mı aradı mı aramadı mı bütün bunlar bir çelişki mi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…