- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
vayyy güzell..Burda yildiz parki var buyuuuk orman gibi.kizkardesimin sevgilisi bellli agaclarin korpulerin altina ucan balonlara bagli kutucaklar koymus.icine notlar yazip.boyle kocaman kus kafesi gibi bisey var onun oraya yonlendirmis.ama nerdeyse 1 saat yurutmus kizi:)omrumuz de boyle uzun ve yorucu olabilir birlikte yurursek yukumuz hafifler yazmis son kutuya yuzukle beraber.sonra kendi cikip gelivermis.aglamislar sumuklu sumuklu opusmusler.hic kiskanmadim
sadsadasd hiç vermedin ismini 4just.bi tane üye var isim vermek istemiyorum cerenakbulut nickli üye
lan bi insan hergün mü konu açar bdvye
Burda yildiz parki var buyuuuk orman gibi.kizkardesimin sevgilisi bellli agaclarin korpulerin altina ucan balonlara bagli kutucaklar koymus.icine notlar yazip.boyle kocaman kus kafesi gibi bisey var onun oraya yonlendirmis.ama nerdeyse 1 saat yurutmus kizi:)omrumuz de boyle uzun ve yorucu olabilir birlikte yurursek yukumuz hafifler yazmis son kutuya yuzukle beraber.sonra kendi cikip gelivermis.aglamislar sumuklu sumuklu opusmusler.hic kiskanmadim
allahtan vermedin annem bide vereydin:)bi tane üye var isim vermek istemiyorum cerenakbulut nickli üye
geyık sohbetı olarak bdv yı mı kıskanıyonuz kızlar hep bdv bdvbi tane üye var isim vermek istemiyorum cerenakbulut nickli üye
İsmi neydi uyenin?bi tane üye var isim vermek istemiyorum cerenakbulut nickli üye
geyık sohbetı olarak bdv yı mı kıskanıyonuz kızlar hep bdv bdvkız belkı cok yalnız kımsecıklerı yok burayı aılesı gıbı goruyordur
ya bi de bazı üyeler aynı olayın farklı safhalarına ayrı başlık açıyorlar...bir üye var sevgilisi ayrıldı mı ben azap çekiyorum bdvde...ya tamam açsın hobi olarak yine açsın ama günde 2 kere bie açtıgı oluyor
o da bı cesıt ısteya tamam açsın hobi olarak yine açsın ama günde 2 kere bie açtıgı oluyor
Niye kiya bi de bazı üyeler aynı olayın farklı safhalarına ayrı başlık açıyorlar...bir üye var sevgilisi ayrıldı mı ben azap çekiyorum bdvde...
ya bi de bazı üyeler aynı olayın farklı safhalarına ayrı başlık açıyorlar...bir üye var sevgilisi ayrıldı mı ben azap çekiyorum bdvde...
Elalemin derdi bizi germesin gadasini aldigimya tamam açsın hobi olarak yine açsın ama günde 2 kere bie açtıgı oluyor
yazıyo hala dasdsfsdfNiye kibu arada senin şırfıntı italyan noldu?
Elalemin derdi bizi germesin gadasini aldigim
Oha yaaaayazıyo hala dasdsfsdf
Bende adanali sayilirimburda bi tek ben gada alırım adanalı olaraktan
alıştım artık.Oha yaaaa
Kizda ne arsizmis yani inanamooruummmalıştım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?