Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ee neden ortalıgı bu kadar ayaga kaldırıyor kı sankı evlenmeden ılşkı yasayan bırtek o gunumuzde cok var artık bu ornekler bu sekılde daha cok dıkkat ceker tabı

Kizda manyak bu kadar seyin icinde evlilik teklifini dusunuyo.uhde kalirmis icinde.
Benm ruhsuz kocam da bana evlenme teklifi etmedi
Mesajlarinda ``evlenek mi la?`` ``sisssttt kiz evlensene benle `` ``canim sıkılıyo evlenek mi `` gibi absürt msjlarla kendince evlenme teklifi etti bende namusumu kurtarmak icin evlendim . Sonucta el ele tutustuk kizligim bozulmus olabilirdi bunu riske atamazdim, ya kimse almasaydi beni saka bi yana bende esimin yuzune vuruyorum surekli. Bi adam gibi evlenme teklifi etmedin bana diye. O da evlenmesydin olm diyo pisss

ya ben evlenme teklifine çok özeniyorum ya..umarım güzel bir evlenme teklifi alırım.

Ya tabiki uzulebilir supriz bekleyebilir normal ama onun durumu cok farkli takilicagi en son sey bu olmali.bi hayat daha karariyo iste boyle

ya ben evlenme teklifine çok özeniyorum ya..umarım güzel bir evlenme teklifi alırım.
Bende cok ozeniyordum.Esime cok soyledim sevgiliyken `` bana evlenme teklifi ette kabul edeyim`` diye, dusun garanti bile verdim dana etmedi neden hep erkekler evlenme teklifi ediyormus. Bir farklilik olsunmus ben ona tektas alip evlenme teklifi yapaymisim oyle de tuhaf bi adam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…