- 8 Temmuz 2014
- 3.364
- 3.417
- 163
Kizda manyak bu kadar seyin icinde evlilik teklifini dusunuyo.uhde kalirmis icinde.kız napsın ya ailesi manyak..
çünkü acımasızca yargılarlar,türkiyede yaşıyoruz yani.aynen de neden saklama geregı duyuyor onu anlamadım
18 yaşında olsam ben de düşünürdüm küçük daha evlilik yaşında değilki.ne kadar resmi olarak yasal da olsa.Kizda manyak bu kadar seyin icinde evlilik teklifini dusunuyo.uhde kalirmis icinde.
Evlilikten kurtulmayi dusunmesi gerek bunu degil.simdi evlenirse neler uhde kalicak icinde.18 yaşında olsam ben de düşünürdüm küçük daha evlilik yaşında değilki.ne kadar resmi olarak yasal da olsa.
Degilmishamılemıymıs yoksa ?
o evliliği kabullenniş,onu geç..Evlilikten kurtulmayi dusunmesi gerek bunu degil.simdi evlenirse neler uhde kalicak icinde.
Yazik olmus o zaman.1 yila kalmaz okuruz konularinio evliliği kabullenniş,onu geç..
Benm ruhsuz kocam da bana evlenme teklifi etmediKizda manyak bu kadar seyin icinde evlilik teklifini dusunuyo.uhde kalirmis icinde.
ya kız evlenmeyi istiyor ama bu şekilde istemiyor.ee neden ortalıgı bu kadar ayaga kaldırıyor kı sankı evlenmeden ılşkı yasayan bırtek o gunumuzde cok var artık bu ornekler bu sekılde daha cok dıkkat ceker tabı
ya ben evlenme teklifine çok özeniyorum ya..umarım güzel bir evlenme teklifi alırım.Benm ruhsuz kocam da bana evlenme teklifi etmedi
Mesajlarinda ``evlenek mi la?`` ``sisssttt kiz evlensene benle`` ``canim sıkılıyo evlenek mi `` gibi absürt msjlarla kendince evlenme teklifi etti bende namusumu kurtarmak icin evlendim . Sonucta el ele tutustuk kizligim bozulmus olabilirdi bunu riske atamazdim, ya kimse almasaydi beni saka bi yana bende esimin yuzune vuruyorum surekli. Bi adam gibi evlenme teklifi etmedin bana diye. O da evlenmesydin olm diyo pisss
Ya tabiki uzulebilir supriz bekleyebilir normal ama onun durumu cok farkli takilicagi en son sey bu olmali.bi hayat daha karariyo iste boyleBenm ruhsuz kocam da bana evlenme teklifi etmedi
Mesajlarinda ``evlenek mi la?`` ``sisssttt kiz evlensene benle`` ``canim sıkılıyo evlenek mi `` gibi absürt msjlarla kendince evlenme teklifi etti bende namusumu kurtarmak icin evlendim . Sonucta el ele tutustuk kizligim bozulmus olabilirdi bunu riske atamazdim, ya kimse almasaydi beni saka bi yana bende esimin yuzune vuruyorum surekli. Bi adam gibi evlenme teklifi etmedin bana diye. O da evlenmesydin olm diyo pisss
tam konuyuda bılmıyorum ama madem oyle acele etmeden evlesınler nısan olur seneye de evlenırler meselaya kız evlenmeyi istiyor ama bu şekilde istemiyor.
bende cok ozenıyordum gordum belamı ruhsuza denk gelınceya ben evlenme teklifine çok özeniyorum ya..umarım güzel bir evlenme teklifi alırım.
ya belliki aile namus takıntılı çocuğun ayrılması gibi bir riski göze almak istemiyorlar.tam konuyuda bılmıyorum ama madem oyle acele etmeden evlesınler nısan olur seneye de evlenırler mesela
Bende cok ozeniyordum.Esime cok soyledim sevgiliyken `` bana evlenme teklifi ette kabul edeyim`` diye, dusun garanti bile verdimya ben evlenme teklifine çok özeniyorum ya..umarım güzel bir evlenme teklifi alırım.
benimki evlenme teklif etmezse onu camdan atarım.bende cok ozenıyordum gordum belamı ruhsuza denk gelınce
tmm cnm emrdersn...la kapatın şu bdvde ki muhabbetini daral geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?