- 8 Temmuz 2014
- 3.364
- 3.417
- 163
Benimki cok spontaneydi evlilik teklifi bile sayilmazdi yuzugu bile ertesi gun aldi ama aklima gelince icim isinir.nasil bisey hayal ediyosun umarim gonlunden gecen oluurya ben evlenme teklifine çok özeniyorum ya..umarım güzel bir evlenme teklifi alırım.
marjinalliğin b.kunu çıkarmak bu olsa gerek.Bende cok ozeniyordum.Esime cok soyledim sevgiliyken `` bana evlenme teklifi ette kabul edeyim`` diye, dusun garanti bile verdimdana etmedi neden hep erkekler evlenme teklifi ediyormus. Bir farklilik olsunmus ben ona tektas alip evlenme teklifi yapaymisim oyle de tuhaf bi adam
ahahha yazık cocugabenimki evlenme teklif etmezse onu camdan atarım.
Bugun cok atarlisin beybila kapatın şu bdvde ki muhabbetini daral geldi
romantikk uğraşılmış bir şey,sonuçta evlilik yani önemli bir şeyy..Benimki cok spontaneydi evlilik teklifi bile sayilmazdi yuzugu bile ertesi gun aldi ama aklima gelince icim isinir.nasil bisey hayal ediyosun umarim gonlunden gecen oluur
Marjinallikten ote bisey bumarjinalliğin b.kunu çıkarmak bu olsa gerek.
Bugun cok atarlisin beybi
beni deli ederse atarım ..zaten 2. kattayız ölmez.ahahha yazık cocuga
afedersin odunluk ..Marjinallikten ote bisey bu
sakat kalsın da sana mı muhtac olsun o daha kotu yabeni deli ederse atarım ..zaten 2. kattayız ölmez.
Kesinlikleafedersin odunluk ..
Ohaaa altiniza mi aldinizbb muneyi altımıza almışızşerefe
beğenilerde ezdik geçtik..Ohaaa altinizqa mi aldiniznasii yaniiiiii
Ohaaa altiniza mi aldiniznasii yaniiiiii
Burda yildiz parki var buyuuuk orman gibi.kizkardesimin sevgilisi bellli agaclarin korpulerin altina ucan balonlara bagli kutucaklar koymus.icine notlar yazip.boyle kocaman kus kafesi gibi bisey var onun oraya yonlendirmis.ama nerdeyse 1 saat yurutmus kizi:)omrumuz de boyle uzun ve yorucu olabilir birlikte yurursek yukumuz hafifler yazmis son kutuya yuzukle beraber.sonra kendi cikip gelivermis.aglamislar sumuklu sumuklu opusmusler.hic kiskanmadimromantikk uğraşılmış bir şey,sonuçta evlilik yani önemli bir şeyy..
beğenilerde ezdik geçtik..
insan fesat olmasın ya
hahahahah koptuminsan fesat olmasın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?