- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
ee kapatın sizde whatsappı faceyi ne bok kullanıyosunuz hamınaa onu da mı ben söyliyim
hakkaten çok gereksiz ya dün bizde 2 saat kavga ettik ikimizin fotosunu koy profiline diye kapattık gitti zaten beraberken kullanmıyoruz biz hiçbişi ota boka kavga çıkıyor o şekilde
aslında sen varya orta yolu bulursun tatlıya baglarsın hemen ama sinirlerince sert tepkiler veriyosun o da inadına gidiyor
Kızın ödünü patlatmış ama kucaklamış beraber ölelim demişYani düşününce benimki de yapar böyle delilikler ölücem sensiz diye 27. kata çıkmışlığı var aşkın tuzu biberi mi oluyo ne diyim bi kaza çıkmasın da
Kızın ödünü patlatmış ama kucaklamış beraber ölelim demişYani düşününce benimki de yapar böyle delilikler ölücem sensiz diye 27. kata çıkmışlığı var aşkın tuzu biberi mi oluyo ne diyim bi kaza çıkmasın da
bence ekşın dolu severim böyle şeyleri ben
namıssızlar just'ı yumuşatmayın boşansın işte kız neyi çözcek la çocuklarının babası olarak görmüyo adamı.
her dellendiğinde seni camdan mı sallandıracak barzo. Baban duydu mu bilmiyorum ama annen baban seni elin ayısı ortalık yerde dövsün camdan sallandırsın diye yetiştirmedi. Ama o alkolik içince böyle oluyo demeyin bu hayvanlıkları yapmış mı yapmış. Bitmiştir. Ayrıca Allah korusun bir gün camdan sallandırdığında düşmeyeceğin ne malum? Bir de şu var 10 yaş olsa neyse dicem de neredeyse 20 yaş var aranızda. 30 yaş kadınların cinsel olarak zirvede gezindikleri yaş deniyor bir 5-6 yıl sonra senin libidon doruktayken bu adam pijama terlik tv karşısında uyuklama zamanına girecek.o yoksa dondurma var
valla bana her gün 5 kg dondurma verseniz ne koca ne erkek istemem
he evet yapmıştı öyle bişey camdan atmaya da çalışmıştı
her dellendiğinde seni camdan mı sallandıracak barzo. Baban duydu mu bilmiyorum ama annen baban seni elin ayısı ortalık yerde dövsün camdan sallandırsın diye yetiştirmedi. Ama o alkolik içince böyle oluyo demeyin bu hayvanlıkları yapmış mı yapmış. Bitmiştir. Ayrıca Allah korusun bir gün camdan sallandırdığında düşmeyeceğin ne malum? Bir de şu var 10 yaş olsa neyse dicem de neredeyse 20 yaş var aranızda. 30 yaş kadınların cinsel olarak zirvede gezindikleri yaş deniyor bir 5-6 yıl sonra senin libidon doruktayken bu adam pijama terlik tv karşısında uyuklama zamanına girecek.
her dellendiğinde seni camdan mı sallandıracak barzo. Baban duydu mu bilmiyorum ama annen baban seni elin ayısı ortalık yerde dövsün camdan sallandırsın diye yetiştirmedi. Ama o alkolik içince böyle oluyo demeyin bu hayvanlıkları yapmış mı yapmış. Bitmiştir. Ayrıca Allah korusun bir gün camdan sallandırdığında düşmeyeceğin ne malum? Bir de şu var 10 yaş olsa neyse dicem de neredeyse 20 yaş var aranızda. 30 yaş kadınların cinsel olarak zirvede gezindikleri yaş deniyor bir 5-6 yıl sonra senin libidon doruktayken bu adam pijama terlik tv karşısında uyuklama zamanına girecek.
tabi ki ben de severim çılgınlıkları ama bu çılgınlık değil. Ben bu adamın normal olduğunu düşünmüyorum. Hasta ruhlu. Bu devirde hangimiz normaliz gerçi. Ama ben just'ın annesi olsam kızım o adamla barışsa geceleri uyuyamazdım korkumdan. Bu arada ne bir evlilik deneyimim var ne de yaşım olgun sadece analiz ettiklerimi söylüyorum ama bence durum böyle.Libidoyu bilmem ama justı vazgeçirmeye çalışmak doğru gelmiyor bana da... şakası olmaz bu işlerin.. ben de severim ekşını arzu tutlu falan ama bu biraz farklı bir boyut.. diyorum ya korkuyorum 3. sayfa haberi okuycam diye...
he bi de italya'ya gitcen kızım sen ne taşıyacaksın o moruğu yanındaaynen hacı o yüzden en iyisi anlaşmalıya ikna edip çabucak depiklemek başımdan
italyanlara yer açılsın
he bi de italya'ya gitcen kızım sen ne taşıyacaksın o moruğu yanında
tabi ki ben de severim çılgınlıkları ama bu çılgınlık değil. Ben bu adamın normal olduğunu düşünmüyorum. Hasta ruhlu. Bu devirde hangimiz normaliz gerçi. Ama ben just'ın annesi olsam kızım o adamla barışsa geceleri uyuyamazdım korkumdan. Bu arada ne bir evlilik deneyimim var ne de yaşım olgun sadece analiz ettiklerimi söylüyorum ama bence durum böyle.
madem oyle bır adam bırak annesının korkmasını ben karısı olsam her dakıka seyım yusuf yusuf atar bugun ne yapacak dıye kafayı yerım valla bu saatten sonra degısmez o salıver gıtsıntabi ki ben de severim çılgınlıkları ama bu çılgınlık değil. Ben bu adamın normal olduğunu düşünmüyorum. Hasta ruhlu. Bu devirde hangimiz normaliz gerçi. Ama ben just'ın annesi olsam kızım o adamla barışsa geceleri uyuyamazdım korkumdan. Bu arada ne bir evlilik deneyimim var ne de yaşım olgun sadece analiz ettiklerimi söylüyorum ama bence durum böyle.
yaban ellerde basına bela mı alcaktınvalla boşanmıcak olsak yanımda götürcektim sen düşün bendeki mallığı
ıyyyvalla boşanmıcak olsak yanımda götürcektim sen düşün bendeki mallığı
20 yaşındayım da çok olgun olduğum söylenemez yaptığım mallıkları saysam buradan fizana yol olur.Kaç yaşındasın ki sen ?Çok olgunsunbenden küçüksen salarım kendimi bayırdan aşağı
yaban ellerde basına bela mı alcaktın
aynen zaten bendeki döt korkusu kimsede yokmadem oyle bır adam bırak annesının korkmasını ben karısı olsam her dakıka seyım yusuf yusuf atar bugun ne yapacak dıye kafayı yerım valla bu saatten sonra degısmez o salıver gıtsın
ıyyybeni götür onun yerine kedi gibiyim çıtım çıkmaz
20 yaşındayım da çok olgun olduğum söylenemez yaptığım mallıkları saysam buradan fizana yol olur.
ay bıde moruk mu kocanhayır kızım düşünsene bissürü cıvırın arasına gidicem yani moruk kocamı napıcam
senin de psikolog koltuğun yokıyy gazoz gofret yemenden belliydi zaten midesiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?