Ya beynini optugum ya whatsaptan girdik birbirimize.sadece cocuga bakacakmis ayda 300 lira verirmis dahada karismazmis.mahkemeye hicbi talebim yok diye duzeltme yapicakmisim.b.kum
Vay dangoz vay! 400 dü 300 e mi düştü şimdi de ? Nerde kaldı güzel ahlak nerde kaldı iman ? Üç kuruşun çingeneliğini mi yapıyor ?
Kiz zaten etmedimki ben konusmadim bile onunla hic bu mevzulari yoktan kavga cikardi beni nasil tahrik etti binbir hakaret.şişkomadır sen de bişey talep etme anacım ya boşver ihtiyacım yok diyosun
ona kalsın parası
aşhsen ben nafaka istemiyom her ay yüz göz olamıcam onla
iyi cevap vermişsin madem onun inancı 400 diyo kendisi çok adaletli hukuken 300 veriyo gözüksün de 100 lira daha da havadan versin inancına ters düşmesinYa kizlar aynen oyle isi yokusa surmek icin yapiyo.evliyken hic olmadi boyle bi para muhabbeti.kaldiki ben bi talepte bulunmadim nafaka mevzusunu acan o kiyameti koparan o.zaten ihtiyacim yok onun parasina ama bu saatten sonra kasitli ugrasicam.o aslinda 400 vericekmis onun inancina gore oyleymis ama benim devletim ve anayasam 300 diyomus o yuzden oyle vericekmis.anlicakmisim anyayi konyayi.bende dedim evet benim devletim haftada bigun gormene izin veriyo madem oyle unut hergun gormeyi.assalik ya nasil sinirimi bozdu
Kiz zaten etmedimki ben konusmadim bile onunla hic bu mevzulari yoktan kavga cikardi beni nasil tahrik etti binbir hakaret.
Yok daha tek kelime konusmicam onunla hii bok derim en fazlaya amaç aynı seni boşanmamak için yıpratmak
ben olsam her mesajına heee derim iyice sinir olsun
aynen canım bende bı cop ıstemedım 15 gunde bıttı.şişkomadır sen de bişey talep etme anacım ya boşver ihtiyacım yok diyosun
ona kalsın parası
aşhsen ben nafaka istemiyom her ay yüz göz olamıcam onla
Kucuk beyin beni cezalandircak akli sira.anemle birlikte ortak ev tuttuk tasinicaz onun bile hesabini soruyo ahmakiyi cevap vermişsin madem onun inancı 400 diyo kendisi çok adaletli hukuken 300 veriyo gözüksün de 100 lira daha da havadan versin inancına ters düşmesin
Yok daha tek kelime konusmicam onunla hii bok derim en fazla
aynen canım bende bı cop ıstemedım 15 gunde bıttı.
just siz çekişseniz onun kârı ne olacak ki?ay süpeeer
ben anlaşmalıya ikna edicem ya ben istediğimi aldım hep hayattan
hiçbir şey önümde duramaz
Ayni sekilde onada hiii bok.evet sen ozelsin onunla olamicak kadar ozelişte öyle yap o da kudursun
boşuna taktikler bunlar biz yer miyiz yemeyiz
benimkinin yaptığını dediklerini gördün mü yazdım
just siz çekişseniz onun kârı ne olacak ki?
Ayni sekilde onada hiii bok.evet sen ozelsin onunla olamicak kadar ozel
Ya benim cocugum var kizlar oyle cebinden kurus cikmadan ayrildigim halde karismaya cocugu istedigim yere goturmeme mudahale ediyo.sam babasiay süpeeer
ben anlaşmalıya ikna edicem ya ben istediğimi aldım hep hayattan
hiçbir şey önümde duramaz
Ya pislik iste just amac pislik yapmakay popom yine fezaya değdi
kızım madem öyle kabul etsin boşanmayı ya beni de yormayıveesin gari
Ya benim cocugum var kizlar oyle cebinden kurus cikmadan ayrildigim halde karismaya cocugu istedigim yere goturmeme mudahale ediyo.sam babasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?