Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ay bu erkeklerın topusunun ... bazen soruyorum allah ım neden boyle yarattın bunları üvey evlat gıbı

Vay dangoz vay! 400 dü 300 e mi düştü şimdi de ? Nerde kaldı güzel ahlak nerde kaldı iman ? Üç kuruşun çingeneliğini mi yapıyor ?

kadın boşanmaz erkek boşar
madem beni bırakıyor veririrm 3 kuruş değerimi anlasın bana muhtaç olsun ,egocuğu da rahatlasın diye yapıyordur.
amaç üzüp germek

şişkomadır sen de bişey talep etme anacım ya boşver ihtiyacım yok diyosun
ona kalsın parası
aşhsen ben nafaka istemiyom her ay yüz göz olamıcam onla

Ya kizlar aynen oyle isi yokusa surmek icin yapiyo.evliyken hic olmadi boyle bi para muhabbeti.kaldiki ben bi talepte bulunmadim nafaka mevzusunu acan o kiyameti koparan o.zaten ihtiyacim yok onun parasina ama bu saatten sonra kasitli ugrasicam.o aslinda 400 vericekmis onun inancina gore oyleymis ama benim devletim ve anayasam 300 diyomus o yuzden oyle vericekmis.anlicakmisim anyayi konyayi.bende dedim evet benim devletim haftada bigun gormene izin veriyo madem oyle unut hergun gormeyi.assalik ya nasil sinirimi bozdu

şişkomadır sen de bişey talep etme anacım ya boşver ihtiyacım yok diyosun
ona kalsın parası
aşhsen ben nafaka istemiyom her ay yüz göz olamıcam onla
Kiz zaten etmedimki ben konusmadim bile onunla hic bu mevzulari yoktan kavga cikardi beni nasil tahrik etti binbir hakaret.

iyi cevap vermişsin madem onun inancı 400 diyo kendisi çok adaletli hukuken 300 veriyo gözüksün de 100 lira daha da havadan versin inancına ters düşmesin

iyi cevap vermişsin madem onun inancı 400 diyo kendisi çok adaletli hukuken 300 veriyo gözüksün de 100 lira daha da havadan versin inancına ters düşmesin
Kucuk beyin beni cezalandircak akli sira.anemle birlikte ortak ev tuttuk tasinicaz onun bile hesabini soruyo ahmak

just siz çekişseniz onun kârı ne olacak ki?

beni boşamamak canım
ya böyle sevgi aşk olmaz ki
iki yolu da önerdim ikisini de b.k etti
tamam barıştık ilgi yok sevgi yok düzeltme çabası yok
tamam boşanalım diyoz e busefer yanaşmıyo
samimi soruyorum amacı ne bu adamın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…