senin de psikolog koltuğun yokkoltuklu uzandıramıyon kimseyi
40 yaşında
ben burdan gerilirim gerilirim bi atlarım 2.80 uzanırsın
neyıne vuruldun onun hem ayrıca ıyı cocuk yapmamıssınız adamın yası gecmıs oldugu halde
inat ettim kızım o koltuğa salıcam kendimii
nerden buldun bu adamı kız severek mı evlemıstın ?evliliğin hiçbişeyi oturmadı ki ne çocuğu
ay git psikanlist baksın sana .s.s
nerden buldun bu adamı kız severek mı evlemıstın ?
adamın ozel anlayısı farklı ozamantesadüfi buldum bulmaz olaydım
evet sevmiştim ZALIMI
zalım
ben özelmişim öyle yazmış sjdfksgh
çişim geldi
BDV de bu kız hamile olabilir mi diye soruyorhayır kızım düşünsene bissürü cıvırın arasına gidicem yani moruk kocamı napıcam
Yaaa cok sinirliyim beee yakicam bu gezegeni yeminlen!ben ne meymenetsiz ne okuzogluokuz biriyle evlenmisim ya!kizlar nolur dua edin dilek dileyin bian once kurtuluyim su kaptan magara adamindan
Ya beynini optugum ya whatsaptan girdik birbirimize.sadece cocuga bakacakmis ayda 300 lira verirmis dahada karismazmis.mahkemeye hicbi talebim yok diye duzeltme yapicakmisim.b.kumhayırdır ne oldu?
aradı mı gördün mü ?
işi yokuşa mı sürüyor?Yaaa cok sinirliyim beee yakicam bu gezegeni yeminlen!ben ne meymenetsiz ne okuzogluokuz biriyle evlenmisim ya!kizlar nolur dua edin dilek dileyin bian once kurtuluyim su kaptan magara adamindan
Aynen uzattikca uzatiyo sirf bana zulm etsinde nolursa olsun.nasil gorememisim bilememisim varya ofişi yokuşa mı sürüyor?
adamın ozel anlayısı farklı ozaman
BDV de bu kız hamile olabilir mi diye soruyor
canım belki italya'nın hatrına sana bu kadar ilgi
o da oraya gidip farklı cıvor peşine düşecektir
Ya beynini optugum ya whatsaptan girdik birbirimize.sadece cocuga bakacakmis ayda 300 lira verirmis dahada karismazmis.mahkemeye hicbi talebim yok diye duzeltme yapicakmisim.b.kum
belki boşanmak istemediğinden öyle yapıyor. olamaz mı acaba?Aynen uzattikca uzatiyo sirf bana zulm etsinde nolursa olsun.nasil gorememisim bilememisim varya of
Ya beynini optugum ya whatsaptan girdik birbirimize.sadece cocuga bakacakmis ayda 300 lira verirmis dahada karismazmis.mahkemeye hicbi talebim yok diye duzeltme yapicakmisim.b.kum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?