Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hayır kızım düşünsene bissürü cıvırın arasına gidicem yani moruk kocamı napıcam
BDV de bu kız hamile olabilir mi diye soruyor

canım belki italya'nın hatrına sana bu kadar ilgi
o da oraya gidip farklı cıvor peşine düşecektir

Yaaa cok sinirliyim beee yakicam bu gezegeni yeminlen!ben ne meymenetsiz ne okuzogluokuz biriyle evlenmisim ya!kizlar nolur dua edin dilek dileyin bian once kurtuluyim su kaptan magara adamindan

Yaaa cok sinirliyim beee yakicam bu gezegeni yeminlen!ben ne meymenetsiz ne okuzogluokuz biriyle evlenmisim ya!kizlar nolur dua edin dilek dileyin bian once kurtuluyim su kaptan magara adamindan

hayırdır ne oldu?
aradı mı gördün mü ?

adamın ozel anlayısı farklı ozaman

şey gibi bu ay bini çok siviyo ondan dövüyo beni

BDV de bu kız hamile olabilir mi diye soruyor

canım belki italya'nın hatrına sana bu kadar ilgi
o da oraya gidip farklı cıvor peşine düşecektir

banane

isterse rusların peşine düşsün çok da fifik

Ya beynini optugum ya whatsaptan girdik birbirimize.sadece cocuga bakacakmis ayda 300 lira verirmis dahada karismazmis.mahkemeye hicbi talebim yok diye duzeltme yapicakmisim.b.kum

sen ne talep ettin ki

Ya beynini optugum ya whatsaptan girdik birbirimize.sadece cocuga bakacakmis ayda 300 lira verirmis dahada karismazmis.mahkemeye hicbi talebim yok diye duzeltme yapicakmisim.b.kum

Vay dangoz vay! 400 dü 300 e mi düştü şimdi de ? Nerde kaldı güzel ahlak nerde kaldı iman ? Üç kuruşun çingeneliğini mi yapıyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…