- 8 Temmuz 2014
- 3.364
- 3.417
- 163
Canimcim biraz genetik biraz alistirmakla ilgili.cok az uzatip deneyebilirsin.zamanla azalirsiz kadın mısınız acaba?benım neden az degıl bu kıllar ben neden eldıvenle alamam aglayacam sımdı
parmaklarımla sıkıştırım çekiyorum hızlı hızlı,her seferinde 3-4tane geliyo.eldivenle nasıl alıyosunuz daaa
Cit cit:)yapistigi icin iyi kavriyo cit diye cekiyosun 5 dakka surmuyoeldivenle nasıl alıyosunuz daaa
Canimcim biraz genetik biraz alistirmakla ilgili.cok az uzatip deneyebilirsin.zamanla azalir
Cimbizi kim dedi kiz.cimbizla tuymu biterBen cımbıza dayanamam ya.
Cımbızla o çıkışındaki kabarmayı görüyorum ya çok kötü oluyorumm
parmaklarımla sıkıştırım çekiyorum hızlı hızlı,her seferinde 3-4tane geliyo.
Cit cit:)yapistigi icin iyi kavriyo cit diye cekiyosun 5 dakka surmuyo
Valla bilmiyorum darling.elinle yoluyomussun gibi dusun:)valla hiçbişi anlamadım ilk defa duyum bunu da videosu falan yokmu
ee ergenlikten beri basmışınız jileti,yaymışsınız ağdayı yusyuvarlak,tabi kıl çıkar nomıssızlar..
Cimbizi kim dedi kiz.cimbizla tuymu biter
ya seri yapcaksın eldivenlee.Ben cımbıza dayanamam ya.
Cımbızla o çıkışındaki kabarmayı görüyorum ya çok kötü oluyorumm
ya plastik eldiven giy başparmakla işaret parmağını birbirine yaklaştır kıllara uzan ve birleştirip kopar.valla hiçbişi anlamadım ilk defa duyum bunu da videosu falan yokmu
valla hiçbişi anlamadım ilk defa duyum bunu da videosu falan yokmu
Valla bilmiyorum darling.elinle yoluyomussun gibi dusun:)
ya seri yapcaksın eldivenlee.
ya plastik eldiven giy başparmakla işaret parmağını birbirine yaklaştır kıllara uzan ve birleştirip kopar.
Bende eldiven kullaniyordum. Ben aldim onlar cikti, ben aldim onlar cikti. İs inada bindi. Dedim siz duruuuunnn kökünüzü kurutcammmm. Lazere basladimbenle sidik yarisi yapmayacaklardi
ya ağdayla nası çekiyosan öyle çekceksin koparcaksın ..öyle zayıfmı tüyleriniz yani geliyomu hemen.. vay anasını sayın seyircilerrr
Sen napıyosun ?
Bana kıl tüy demeyin ya şu muhabbeti gördüm kaçasım geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?