Ben tam paket bitis garantili 1200e yaptiriyorum. Kollar,bacaklar,koltukalti,biyik. Genital bolge haric. Utaniyorumben bi çok yere sordum 4 bine yakın tutuyor komple vücuttaki tüm kıllar adanada öyle yani
Ben tam paket bitis garantili 1200e yaptiriyorum. Kollar,bacaklar,koltukalti,biyik. Genital bolge haric. Utaniyorumdaha sonra belki yaptirabilirim
en önemlisi o.Ben tam paket bitis garantili 1200e yaptiriyorum. Kollar,bacaklar,koltukalti,biyik. Genital bolge haric. Utaniyorumdaha sonra belki yaptirabilirim
Yok ya. Gecici cozum oldular hep. Sadece 3 gunde degilde 10 gunde geri cikti. Sonucta hep cikti yani
ben bi çok yere sordum 4 bine yakın tutuyor komple vücuttaki tüm kıllar adanada öyle yani
gercek degıl dımı buulaaaan asdasdadad
oha ya kaptırırsan eti.Ben şeyimi bile epilatörle alıyorum, mis
ıyıymıs fıyat ozaman.Ben tam paket bitis garantili 1200e yaptiriyorum. Kollar,bacaklar,koltukalti,biyik. Genital bolge haric. Utaniyorumdaha sonra belki yaptirabilirim
just istanbul,bursa ve yalova'da sordum ben de bitiş garantili tüm vucüt 2000 tl civarı seninki çok uçukmuşoha çok ucuz nerde o mersindemiiiiiiiiiiiii
Pfff
Yaa ben öğrenciyim..
Önce koltukaltı..
Sonra bikini bölgesi için gitmek istiyorum..
Bikini bölgeside sıkıntı çünkü..
Bacakta çok sıkıntı yok siyah değiller çok şükür:)
Kahverengi gibi onlarla ben baş edebiliyorum çok şükür :)
Oyle de ne bileyim jinekologa bile gitmek istemiyorum cok utaniyorum cok namusluyumen önemlisi o.
valla helal sana ozaman hayatta ne makıne ne agda surmuslugum yok dayanamamBen şeyimi bile epilatörle alıyorum, mis
deli yaa,ağda yap bari.kaptırdım bi kere zaten
just istanbul,bursa ve yalova'da sordum ben de bitiş garantili tüm vucüt 2000 tl civarı seninki çok uçukmuş
Oyle de ne bileyim jinekologa bile gitmek istemiyorum cok utaniyorum cok namusluyum
Bende bi kere kaptirdim tovbe ettim sonra epilatorekaptırdım bi kere zaten
deli yaa,ağda yap bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?