Bigel :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
jiletçiyiz
ben ergenlikten beri jilet kullandım sonra agdaya geçtim sonra lazer yaptırcam diye geri jlete döndüm bu aralar
şu güneş kırılsın bi tam bahar gelsin de başlıcam lazere
kızım jiletle kıl almıyosun ki ya kılı kesiyosun,sonra dik dik çıkıyo annem de gördüm.

jiletçiyiz
ben ergenlikten beri jilet kullandım sonra agdaya geçtim sonra lazer yaptırcam diye geri jlete döndüm bu aralar
şu güneş kırılsın bi tam bahar gelsin de başlıcam lazere

Jiletçiyiz ezelddenn
Lazer ne kadar ya ?
Ne kadarda bitiyor

[QUOTE="CatlakB, post: 36823890, member: 500237"

Lazerle ne kadarda bitiyor ?
Bilmiyorum da benm 3. Seans. Cok azaldi,inceldi. 5-6 seansta biter herhalde[/QUOTE]

Hadi yaa..
Yani kaç ayı bulur başladığın ilk seansla 5. 6. seans arası ?

Lazer en guzeli kizlar tavsiye ederim. Her yolu demedim. Karinca yaglari, bioderlerrr, hamam tozlari,emla kremlerrrr. Hepsi nafile. Kökten cözüm lazerr

Lazer en guzeli kizlar tavsiye ederim. Her yolu demedim. Karinca yaglari, bioderlerrr, hamam tozlari,emla kremlerrrr. Hepsi nafile. Kökten cözüm lazerr

O denediğin yöntemler azalmasını sağladı mı hiç ?

Bilmiyorum da benm 3. Seans. Cok azaldi,inceldi. 5-6 seansta biter herhalde

Hadi yaa..
Yani kaç ayı bulur başladığın ilk seansla 5. 6. seans arası ?[/QUOTE]

Ayda 1 kere gidiyorum. Seansa gitme vaktim gelene kadar cikmiyor bile diyebilirim. Cikanlarda dokuluyor

O zaman sen benim derdimi bilirsinn..
Ağda tahrişi nasıl geçer..

Ağda tahrişini sizden öğrenicek değiliz diyesim geldi
benim koltuk altım her sefrinde kıpkırmızı oluyor tahriş oluyor el kremi falan sürüyorum bazen buz tutuyorum yani anlayacağın kendi çapımda takılıyorum lo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…