aklın varsa evlenme zaten
Cevap ne sacmalama canim miBen benimkiyle bi gün gezouz oyuncakçıların ordan geçerken kocaman ayıcık vardı
-Aa bak sen, kendime bunlardan alıp her gece sana sarılıp uyucam dedim
ben olsam o ayıcığı burnundan sokardım.Cevap ne sacmalama canim mi
ben sana degıl dısardakılere guvenmıyorum demek gıbı bırsey ıste benımkısıdeEe sen evlenmişsin
Küçükken annem aklı olan dışarı çıkmaz dedi bendeee
-Ee sen çıkıyosun anneee denmiştim
Ananızkim? De, hizli soyle bunuben adamla boşanma konuşucam adam anasını anlatıyor yav
trajikomik
Ee sen evlenmişsin
Küçükken annem aklı olan dışarı çıkmaz dedi bendeee
-Ee sen çıkıyosun anneee denmiştim
Yas 27 haci ne zaman evleneyimYa oyle deme evlilik guzel sey normalde.korkutma kizlari:)
Ananızkim? De, hizli soyle bunu
kadınlar kulubunu takıp eden zaten sogur sogucagı kadar evlılıkten ben desem ne olurYa oyle deme evlilik guzel sey normalde.korkutma kizlari:)
Erkek mantigiben sana degıl dısardakılere guvenmıyorum demek gıbı bırsey ıste benımkısıde
Omur uzun beybi 27 yas gec degil sen bakma bize biz erken erken kocaya vardikYas 27 haci ne zaman evleneyim
Paranoyak oluyorsun zaten bdvyi okuyunca yoksaaa diyekadınlar kulubunu takıp eden zaten sogur sogucagı kadar evlılıkten ben desem ne olur
ben olsam o ayıcığı burnundan sokardım.
Cevap ne sacmalama canim mi
Evlilik guzel sey ya. Free sexYas 27 haci ne zaman evleneyim
o konu karıstırıp senle muhabbet kurmayı amaclıyor bence ondan annesını katıyordur akıllıyok o kadar saygısızlaşmak istemiyorum
kadının bi günahı yok sonuçta hasta
He o zaman aceleye gerek yohhhOmur uzun beybi 27 yas gec degil sen bakma bize biz erken erken kocaya vardik
o konu karıstırıp senle muhabbet kurmayı amaclıyor bence ondan annesını katıyordur akıllı
free olması senin elinde bekarken de var orası sonuçtaEvlilik guzel sey ya. Free sex
Yaslar kac canim o buyuyunce cevap bakis ya da sacmalama olur cicim
Bi bakışı var saklanıcak yer ararsın
-Ne bakıyosun ya benim ayıcığımsın bana özelsin, hem ayıcıklar çok tatlı oluyor, ben çok seviyorum tıpkı seni sevdiğim gibi .dedim yırttım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?