- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
Sisko neyin kafasiysa bu bende istiyorumBoyle yesilcamla onlarin arasi bi dunya kurmussun kendine ondan sordum
allah daim etsin canim severek mi evlendinizEdiyorum evet. Ben esimi seviyorum, iyi anlasiyoruz. 2 sene oldu gecen hafta yil donumumuzdu :)
Boyle yesilcamla onlarin arasi bi dunya kurmussun kendine ondan sordum
Babam cok nomıslinomıssız topiği burası,biz böyleyiz.
ya benim sevgilim uygun değil öyle olaylara ilişki meselesi bu..ayıcıklı olan sahneyi onla yaşasam wtf derdi herhalde.Sisko neyin kafasiysa bu bende istiyorum
Aynindan
Sagol,Allah sana da nasip etsin. Evet severek evlendik. 4sene gorustukten sonra evlendik :)allah daim etsin canim severek mi evlendiniz
Dudaklarini uzata uzata konus,kikirdeyerek gul,sesini accik incelt bi hissetmeyi dene.emanet durursaaa hic bulasma o kafalaraSisko neyin kafasiysa bu bende istiyorum
Aynindan
ya benim sevgilim uygun değil öyle olaylara ilişki meselesi bu..ayıcıklı olan sahneyi onla yaşasam wtf derdi herhalde.
Benimki no react en guzeli adam ölmus gomeni yok hahahahaya benim sevgilim uygun değil öyle olaylara ilişki meselesi bu..ayıcıklı olan sahneyi onla yaşasam wtf derdi herhalde.
Simdi anlaticam atarlanican giderlenicen bosveeerAnlamadım nasıl yani ?
Dudaklarini uzata uzata konus,kikirdeyerek gul,sesini accik incelt bi hissetmeyi dene.emanet durursaaa hic bulasma o kafalara
kzım stresli olursun suratın asılır tvye dalarsın ayıcık yırtmak niye nomıssız,etrafındakiler deli der.Benimki stres sıkıntım varken susuyor
kzım stresli olursun suratın asılır tvye dalarsın ayıcık yırtmak niye nomıssız,etrafındakiler deli der.
haa tamamm.Ayııcık yırtmadımmmm
Olaydan yırttım dedim
haa tamamm.
ben cd kırarımAyıcık yırtıcak kuvvet yok bende
Yırtarsam rekorlar kitabına girerim o derece yani
Ben sinirlenirsem kağıt yırtarım :)
Banaaa fahriye evcenin evim sensindeki halini hatirlatiyosun 15 dakka izleyemedim o filmi hesab et sen iste:)Ayııcık yırtmadımmmm
Olaydan yırttım dedim
Gercekten cok sinir bozucuydu. Bende izleyemedimBanaaa fahriye evcenin evim sensindeki halini hatirlatiyosun 15 dakka izleyemedim o filmi hesab et sen iste:)
HeeeDudaklarini uzata uzata konus,kikirdeyerek gul,sesini accik incelt bi hissetmeyi dene.emanet durursaaa hic bulasma o kafalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?