- 8 Temmuz 2014
- 3.364
- 3.417
- 163
Catlak sen bu kore genclik dizilerini falan cokmu izliyosun?
Bi bakışı var saklanıcak yer ararsın
-Ne bakıyosun ya benim ayıcığımsın bana özelsin, hem ayıcıklar çok tatlı oluyor, ben çok seviyorum tıpkı seni sevdiğim gibi .dedim yırttım
Yazma o zaman cvp ya istemiyorum demenin baska yolu isteevet çok can sıkıcı malesef ne zaman boşanma konuşmaya çalışsam böyle kaçıyor bişey bulup
ya sen o ayıcığı neden yırttın bu bir,bu replikler ne böyle lo bu iki.
Bi bakışı var saklanıcak yer ararsın
-Ne bakıyosun ya benim ayıcığımsın bana özelsin, hem ayıcıklar çok tatlı oluyor, ben çok seviyorum tıpkı seni sevdiğim gibi .dedim yırttım
Yaslar kac canim o buyuyunce cevap bakis ya da sacmalama olur cicim
İstedigin an yasayamiyorsun. Turk aile yapisina evlenmeden bir evde yasamak ters dusuyor malum. Evli olunca hep ayni evdesin. Ne zaman istesen gel la burayaafree olması senin elinde bekarken de var orası sonuçta
senarist olmaya karar vermıs catlakya sen o ayıcığı neden yırttın bu bir,bu replikler ne böyle lo bu iki.
Catlak sen bu kore genclik dizilerini falan cokmu izliyosun?
ya sen o ayıcığı neden yırttın bu bir,bu replikler ne böyle lo bu iki.
Ayip bence yalniz.o kendi hakaret edebilir ama bosaniyo olsa bile kocasi onun o.ben hic hoslanmadim bu son iki yorumundan.bence sinirlarimizi bilelim birazAnanızkim? De, hizli soyle bunu
Sen evli misin cicimİstedigin an yasayamiyorsun. Turk aile yapisina evlenmeden bir evde yasamak ters dusuyor malum. Evli olunca hep ayni evdesin. Ne zaman istesen gel la burayaa
istersen yaparsın,sınırları zorla.İstedigin an yasayamiyorsun. Turk aile yapisina evlenmeden bir evde yasamak ters dusuyor malum. Evli olunca hep ayni evdesin. Ne zaman istesen gel la burayaa
Boyle yesilcamla onlarin arasi bi dunya kurmussun kendine ondan sordumHayatımda izlemiş değilim noldu ki ?
Ayıcığı mı yırttım
Stresteyken böyle saçmalıyorum alıştı oda :)
Evet canimSen evli misin cicim
Genclik guzel sey vesselam19-21 ergenliği atlattık ya ama içimizde çocuk var hala
bizim yaşımızda evlenenler var biz hala evcilik gibi
Tavsiye ediyor musun evliligi anket accmEvet canim
ben 24 yaşındayım da içim ölüGenclik guzel sey vesselam
Babamda pompaliyla vursun totomdanistersen yaparsın,sınırları zorla.
Genclik guzel sey vesselam
nomıssız topiği burası,biz böyleyiz.Babamda pompaliyla vursun totomdan
Ediyorum evet. Ben esimi seviyorum, iyi anlasiyoruz. 2 sene oldu gecen hafta yil donumumuzdu :)Tavsiye ediyor musun evliligi anket accm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?