Geçmiş olsun, migreni tutanlar karanlık odada oturunca geçiyormuş falan diye duymuştum. Baya zorluyor sanırım. Yok mu acilen geçiren bir yolu?Migrenim tuttu
6 aydir hic yoktu ya
Kafam yariliyor sanki
Agir ilaci yedim yine
Gecsin ya kafami kircam
Geçmiş olsun, migreni tutanlar karanlık odada oturunca geçiyormuş falan diye duymuştum. Baya zorluyor sanırım. Yok mu acilen geçiren bir yolu?
gerçek değildir inşallah ben de üzüldümO konu gerçekse ben o kıza çok üzüldüm ya ağır travmatik vaka.
para ve kontör karşılığı nedir
Ah evet ya, çok taktıysan ondandır muhtemelen. Biraz uyumaya falan çalışsan geçmez mi acaba? İlaç belki daha iyi etki eder uyursan? En azından gözlerini kapatırsana...l diye bi ilaç var
akut migrende etkili
ama zehir gibi
mideyi delme riski var
yine de içtim ya suratım pancar gibi oldu çünkü
benim strese bağlı
sabaha karşı yine fıstığa takmıştım kafayı ona üzüldüm baya ondan herhalde
Ah evet ya, çok taktıysan ondandır muhtemelen. Biraz uyumaya falan çalışsan geçmez mi acaba? İlaç belki daha iyi etki eder uyursan? En azından gözlerini kapatırsan
Demek ki sadece psikolojik olarak zararı dokunmuyormuş sana. Biraz fazla dikkat etmen lazım senin kendine. Öyle her sıkıntıda kendini zorlama bu kadar, yazıktır ya, az da kendini düşün justt olmaz böyleeeeeestres yook üzüntü yoook takmak yooook
bi kere uysam zaten bunlara
evliyken her gün geçiriyordum bir ara o kadar kötü günlerdi
bir şeye üzülüp ağladım mıydı oluyordu
adamdan ayrıldım migren bitti ya
Demek ki sadece psikolojik olarak zararı dokunmuyormuş sana. Biraz fazla dikkat etmen lazım senin kendine. Öyle her sıkıntıda kendini zorlama bu kadar, yazıktır ya, az da kendini düşün justt olmaz böyleeeeee
Benim sıkıntılar çoktan boyumu aştı.valla sorma kafaları kırıcam
sende de var mı böyle sıkıntılar
Benim sıkıntılar çoktan boyumu aştı.Başkalarına yettiğimiz kadar kendimize de yetebilsek zaten hiç problem kalmayacak
Kaçak ben geldim kızlar
nerdesin kız senKaçak ben geldim kızlar
nerdesin kız sen
ah yavrum gel benim kervana katıllilyen şimdi de bende başladı regl huzursuzluğu
ah yavrum gel benim kervana katıl
ben de öyleyim işte kaç gündür beni anlamıyonuznasıl geçicek yav sanki dünya kararmış her şey poh ben pohum
depresyonda mısınız noluyooşimdi anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?